Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Kesinlikle çok haklısınız . Aslında konuşur benimle bu konuları , videoları izledik beraber ama yinede ailesine kendini borçlu hissediyor olmalı bebeğimin biri uyuyor biri ayakta bende burda yazıyorum biraz için soğudu kimseye anlatamıyorum aileme

E sevgisiz zaten. Trip falan atsa naza çekse, ya üç günlük dünya der de burada sevgi falan yok zaten.
S sesszharf07 nasıl evlendiniz siz?

Eşime çok dedim hayır demeyi ogren ailesinden çok cekiniyo annesi de babasıda otoriter
O zaman ne demeye senin hayatına giriyor,sanki evlenince padişah olup tahta çıkacaklar ne güzel aynı evde yaşıyorlarmış işte bekarken.Evlenme ehliyeti filan olmalı yeterlilik sınavı gibi

Kadınlar kulübü'nün en anneci erkeği olarak kocanızı seçiyorum. Asgsgs

Şaka bir yana, 15 dakika kadar yakın bir mesafede yatıya kalması normal değil. Aslında uzak mesafe olsaydı bile eşini - çocuğunu bırakıp, yatıya kalması normal değil. Keyfi kalıyormuş çünkü anladığım kadarıyla.
Size hangi sebepler sunuyor ?
Çocukların tedirgin olabileceğini falan söylediğiniz zaman ne diyor ?

Şimdi ailesinin evinden annesini alıp bizim oturduğumuz yere yakın bı yere bırakıcak benim sorunum o değil kendi arabaları olmasına rağmen eşimi cagirmalari ve bizi yalnız bırakmaları

O zaman ne demeye senin hayatına giriyor,sanki evlenince padişah olup tahta çıkacaklar ne güzel aynı evde yaşıyorlarmış işte bekarken.Evlenme ehliyeti filan olmalı yeterlilik sınavı gibi
Başka sehirdeydik biz eşim orda çalışıyordu ailesiyle yaşamiyordu aslında ama evlendikten sonra aynı şehire geldik ve çok düşkünler mis ben bilmiyordum

Şimdi ailesinin evinden annesini alıp bizim oturduğumuz yere yakın bı yere bırakıcak benim sorunum o değil kendi arabaları olmasına rağmen eşimi cagirmalari ve bizi yalnız bırakmaları

Ailesinin evi 15 dakika ötedeymiş. Annesini alıp, size ne kadar yakın bir yere bırakacak? 5 dakika daha yakın bir yere mi? Bunun için yatıya mı kalınır

Sanki bana şey gibi geldi bak şuan;
Normalde yarın annesini alıp bırakacaktı. Sonra siz tartıştınız. Kendi arabaları varken, neden sen gidip bırakacaksın falan dediniz. O da sinirlendi, şimdiden çıktı gitti evden. Böyle mi oldu ?

Başka sehirdeydik biz eşim orda çalışıyordu ailesiyle yaşamiyordu aslında ama evlendikten sonra aynı şehire geldik ve çok düşkünler mis ben bilmiyordum
Seninle hiç ilgisi yokki,tüm suç gelin gittiğin ailenin,sanki evlendim iş bitti şimdi emrinizdeyim,kölenizim der gibi çıkmış eşiniz

Eşim de böyleydi. Her hafta giderdi. Kar, kış, sıcak, hastalık fark etmez, soluğu orada alırdı. Ben iki çocukla bazen gider, bazen gitmezdim. Artık cumartesi günlerinden nefret eder olmuştum. Her gidişi kavgaya sebep olurdu. Sonra ben taktik değiştirdim. Giderken işe gidermiş gibi sakin ama umursamaz bir şekilde uğurlayıp, keyfime baktım çocuklarımla . Bir hafta pizza partisi yaptık.Diğer hafta çocuklarlarımla sinemaya gittim. Daha sonra ki zamanlarda anneme, teyzeme, Eminönü'ne yani canımın istediği her yere gittim. öncesinde söylemiyordum planlarımı. Annesindeyken aradığında öğreniyordu .Eşimin zoruna gitmeye başladı onsuz gezmelerimiz. Kendiliğinden bıraktı her hafta oraya gitmeyi. Artık 2-3 haftada bir, o da planımız yoksa, gidiyoruz. Uzun saatler kalırdı eskiden ,şimdi 2 saate zor dayanıyor. Yani çocuklarınla kendi mutluluğuna bak, haftasonlarını değerli hale getir, herşey düzelir inşaallah.

Hiçbir şey yapamazsınız. Ders falan da almaz. Boşanmak planınızda yoksa deveyi gütmeye bakın.

İlk başta bunları söyledim evet bu kaçıncı gidişi bilmiyorum .Bu sefer yemeğimizi yedik önceden çocukların birini götürürdü şimdi goturemecegini ve benim kizacagimi bildiği için dükkana gitti oradan arayip oraya gecicem dedi bende anlamıyorum neden kalmak istediğini çok konuştum ama boş

Böyle anneci bir bireyle problem yaşamanız çok normal umarım sorunlarınız düzelir ama kocanızın bu tutumu sürerse zor gibi.

Ay yok başka bir anneci vardi sitede. Karısıyla kavga edip annesinin koynunda yatıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…