Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Bende hak ediyorum ailesini tanımadan kaçtım sırf seviyorum diye gözüm kör oldu aileme sırtımı döndügum adam ailesi için bana sırtını döndü en çok ben hakediyorum

Çok üzüldüm. Ama böyle şeyler oluyor. Geçmişte yaptığınız hatalara odaklanmak yerine şimdi neler yapabileceğinize odaklanmalıyız.

şahsen ben evlenip kendi ayakları üzerinde duran bir adamın ailesine 15 dakikalık mesafe varken gidip kalacak kadar düşkün olmasını anlayamıyorum. kadını da anlayamıyorum fakat konudaki adam diye onun üzerinden gideceğim. sonuçta belli bir yaşa gelip biriyle ev kuruyorsun, çocukların oluyor. mesafe desen 15 dk. benim ailemle ve kayınailemle de aramda o kadar mesafe var daha 4 senede ikisinde de bir gün bile kalmadım. hem de annem araba kullanamadığı için götürülecek bir yere götürmeme rağmen, sabah 6da hastaneye bile gidilecek olsa evimde kalırım, sabah çıkar alırım.. bana abes geliyor bu kadar kalmacılık açıkçası. ne yaparsanız yapın eşinizin bunu değiştireceğini de düşünmüyorum, evlendikten sonra sizle çekirdek aile olacağına sizi de kendi ailesine katmaya çalışıyor. hatta katmaya çalışmıyor bile.. yok sayıyor

Çocuklar kaç yaşında? Al çocuklarını gez dolaş. Maddi durumlar uygun değilse akran çocukları olan arkadaşlarını davet et. Evde analı-çocuklu parti yapın. Kocan da annesinin bıçağa takıp uzattığı elmayı yesin o arada.
Biri iki olucak diğer yeni doğdu üç aylık .Yapıcam biseyler bakalım

Ama çok küçüklermiş. Nasıl bırakıp gidebiliyor? Aklım almadı.
Yemin mı edeyim 😂 demekki vicdan yok ben akrabalarına anlattığım zaman abartıyo oluyorum gidip bende kalicam her hafta onu istiyolar ama çocuk artık iki tane eşya taşıyıp duruyorum .Şimdi napiyon uyudun mu yazmış annesi yaz demiştir olay çıkarmasın şimdi başımıza diye 😂

Yemin mı edeyim 😂 demekki vicdan yok ben akrabalarına anlattığım zaman abartıyo oluyorum gidip bende kalicam her hafta onu istiyolar ama çocuk artık iki tane eşya taşıyıp duruyorum .Şimdi napiyon uyudun mu yazmış annesi yaz demiştir olay çıkarmasın şimdi başımıza diye 😂

Yok yanlış anladınız. İnanıyorum tabii ki size. O kadar saçma bir durum ki insanın aklı almıyor.

Boşanmayacaksanız yüz vermeyin, totosunu fazla kaldırmışsınız sanırım, hiç hazzetmem şu tiplerden..

Bırak gitsin sende kafanı dinle. Arayınca açma çocuklarla oynuyordum duymadım de. Hiç arama sorma, gelince söylediklerine takılma. O yokken güzel vakit geçiriyormuş gibi davran. Sinir bozucu kaynanalar ayy deli oldum yine.

Böyle bi esin Varken niye bi kac hafta gidip ailende kalmiyosun? Ben olsam gider kafa dinlerdim, o koca olacak Adamada esyalarimizi topluyorum, yarin Sabah gidiyoruz yazardim, tutussunlar ana ogul

Bırak gitsin sende kafanı dinle. Arayınca açma çocuklarla oynuyordum duymadım de. Hiç arama sorma, gelince söylediklerine takılma. O yokken güzel vakit geçiriyormuş gibi davran. Sinir bozucu kaynanalar ayy deli oldum yine
Artık öyle yapıcam beni goturmesinde gidince sinirim bozuluyo kadın oğlunu dolduruyo çünkü .Eşimi gün içinde aramıyorum artık eskisi kadar mesajda atmıyorum belki anlar diye. Çocuklarım yanımda ya bana yeter onlarada çok düşkünler ben gitsem mutlulukla bakarlar torunlarına ogullarida yanlarında ama yok cocuklarimi kimseye bırakmaya niyetim yok .

Artık öyle yapıcam beni goturmesinde gidince sinirim bozuluyo kadın oğlunu dolduruyo çünkü .Eşimi gün içinde aramıyorum artık eskisi kadar mesajda atmıyorum belki anlar diye. Çocuklarım yanımda ya bana yeter onlarada çok düşkünler ben gitsem mutlulukla bakarlar torunlarına ogullarida yanlarında ama yok cocuklarimi kimseye bırakmaya niyetim yok .
Bak sen şunu da yap. Torunlarını bir kaç saat bırak eşinle vakit geçir. Madem bakarlar gözün arkada kalmaz sende bir nefes alırsın gurbette. Bırak gitsin anasına hiç sorma. Normal hayatına devam et. Dolduracaktır sana karşı hayatım ben onlar hakkında konuşmuyorum rica ediyorum onlarda benim hakkımda konuşmasın, bir dertleri varsa yüzüme söyleyebilirler dersin. Hiç kendini açıklama çabasına girme kestir at.

Eşinizin kendi fikri yok mu?Niye dolduruşa geliyor?Hep mi böyle bir adamdı?

Böyle bi esin Varken niye bi kac hafta gidip ailende kalmiyosun? Ben olsam gider kafa dinlerdim, o koca olacak Adamada esyalarimizi topluyorum, yarin Sabah gidiyoruz yazardim, tutussunlar ana ogul
Bakın bu ailenin kafa yapısı şu erkek tarafıyız ayrıcalıklıyız .Çünkü aileme gitmemi istemiyolar gidince günleri sayıyolar Annemin beni doldurduğunu oraya gidince mutlu olduğumu, ki aylar sonra gidiyorum her haftayi geçtim .

Bu erkek annelerinin ününü eşimle evlendikten sonra gördüm öğrendim.
Allahım sabır versin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Hakkınızı Allaha havale edin o hanımefendiye yapacak söyleyecek bir şey yok.
Ben eşimle konuşarak güzellikle halletmeye çalışıyorum oda bazen dengeyi kuramasada genel anlamda dengeyi bulmaya çalışıyor.

Benimki gibi bir kayınvalide mi bilemiyorum anlatsam şok olursunuz 😅. ama size tavsiyem biliyorum çok zor yapılan hiç bişeyi şahsınıza algılamayın sizin değersizliğiniz ya da sevilmediğiniz vs vs için değil bu tamamen analık hakkı , anayım ben vs adı altında asla sağlıklı olmayan hastalıklı bir ilişki bağlanma modeli. Genelde eşiyle mutsuz olan beklentisi karşılanmamış kadınlar oğullarına taparcasına davranış sergiliyor.
Siz yerine başka bir kadında olsa ayşe fatma kim olursa olsun aynı şeyi yaşayacaktı bu sizinle ilgili değil tamamen karşı taraf.

Sakin kalın eşinizle evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız terapi alın çift terapisti gibi biz o şekilde yaptık aksi halde eşim dengeiyi kuramasa evli kalamazdık.

Bak sen şunu da yap. Torunlarını bir kaç saat bırak eşinle vakit geçir. Madem bakarlar gözün arkada kalmaz sende bir nefes alırsın gurbette. Bırak gitsin anasına hiç sorma. Normal hayatına devam et. Dolduracaktır sana karşı hayatım ben onlar hakkında konuşmuyorum rica ediyorum onlarda benim hakkımda konuşmasın, bir dertleri varsa yüzüme söyleyebilirler dersin. Hiç kendini açıklama çabasına girme kestir at.
Kocam da öyle diyo ama inanki onların ciğerini biliyorum bunun lafını yaparlar .Ailesine asla laf soyletmiyo .Haklarında konuşmaya kalksam savunmaya geçiyo

X