- Konu Sahibi sesszharf07
Yine ben suclandim ya o daha beter .ne yapcam bilmiyorum.Bu atlatılması gereken bir şey değil yalnız...Atlatırsanız yanlış olur bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine ben suclandim ya o daha beter .ne yapcam bilmiyorum.Bu atlatılması gereken bir şey değil yalnız...Atlatırsanız yanlış olur bence.
Yine ben suclandim ya o daha beter .ne yapcam bilmiyorum.
Ortada duruyor.Eşiniz arkanızda değil anladığım kadarıyla
Yav söyleme anasına bacısına laf. Sen kendi hayatınla ilgilen. Söylesende gerçeği görmez niye huzurunu bozuyorsun ki başkası için.Kocam da öyle diyo ama inanki onların ciğerini biliyorum bunun lafını yaparlar .Ailesine asla laf soyletmiyo .Haklarında konuşmaya kalksam savunmaya geçiyo
Eşinle kavga etme derim.Amaci bu kadının.Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz
Siz ne yapacaksınız acaba o kayınvalide ile?Buradaki konu sahibi ile birlikte kayınvalideyi suçluyorsunuz da asıl suçlu eşleriniz.Onlar izin verdiği için,sizin arkanızda olmadıkları için kayınvalideler istediğini yaptırıyorlar oğullarına.Eşinle kavga etme derim.Amaci bu kadının.
Bugün ayrılma konuşmasına gittim.Ailecek görüştük.Ama eşime ayrilicam demedim.Sadece umudum yok bu ilişki için dedim.Sonrasinda eşim babama sertti.Bugun çok yumuşaktı.Babamla barıştılar.Ama annesi tavrını değiştirmedi.Herkes kavga sebepleri buyutulmemeli dedi.Baristik.İstemeye istemeye elini de öptüm.Esimin tavrı olumluydu.Annesine de dinleyip dinleyip geçtim.O zannediyorki eşimin annesi onların yaşantısı İzmir olduğu için özgürlüklerini elinden alicam.Kafasinda acayip kuruyor birde.Siz ne yapacaksınız acaba o kayınvalide ile?Buradaki konu sahibi ile birlikte kayınvalideyi suçluyorsunuz da asıl suçlu eşleriniz.Onlar izin verdiği için,sizin arkanızda olmadıkları için kayınvalideler istediğini yaptırıyorlar oğullarına.
Bence esiniz ne yapsa ayrilmayacaginizin farkinda, o yuzden saygisi gitmis. Maddi manevi destek olmadan Iki kucuk cocukla bosanmak da cok zor. Yani kendi basina ayaklariniz ustunde durabileceginizi, guclu oldugunuzu gosteremezseniz sorunlariniz bitmez gibi. Yoksa derdim ki oturup acikca ve sakince konusun. Bu durumdan mutsuz oldugunuzu iyi dille anlatin.Malesef iki çocuğum var kaynanam için yuvamı bozamam ama ders vermem gerek eşime nasıl olucak bilmiyorum
Tekrar barıştığınıza inanamıyorum.Kayınvalideniz kaç evin kirasını ödeyebilir?Kayınvalideniz kirayı ödeyeceği için iki gün sonra sizin evinize yerleşecek belkiKaynınız da gelir onunla.Eşiniz borç içinde.İşiniz yok şu an.Bugün eşiniz yüzünüze güler,her iş bittikten sonra annesinin iradesi altına girer yine.Üstelik küfürler,hakaretler var ortada.Herkes yazdı ama siz inatla görmek istemiyorsunuz.Neden başka erkek mi yok?Ben sizi hiç anlayamayacağim.Bugün ayrılma konuşmasına gittim.Ailecek görüştük.Ama eşime ayrilicam demedim.Sadece umudum yok bu ilişki için dedim.Sonrasinda eşim babama sertti.Bugun çok yumuşaktı.Babamla barıştılar.Ama annesi tavrını değiştirmedi.Herkes kavga sebepleri buyutulmemeli dedi.Baristik.İstemeye istemeye elini de öptüm.Esimin tavrı olumluydu.Annesine de dinleyip dinleyip geçtim.O zannediyorki eşimin annesi onların yaşantısı İzmir olduğu için özgürlüklerini elinden alicam.Kafasinda acayip kuruyor birde.
Eşimin maaşı düşüktü.Suan arttı.Annesi sadece düğüne harcama yapacak.Kardesinden para alma lafı vardı.Almadi.Herseyi ortak aldik ya.Esim borç ödeyecek kendi aldıklarını aynı evde olucaz.Benden tarafı babam ödeyecek.Tekrar barıştığınıza inanamıyorum.Kayınvalideniz kaç evin kirasını ödeyebilir?Kayınvalideniz kirayı ödeyeceği için iki gün sonra sizin evinize yerleşecek belkiKaynınız da gelir onunla.Eşiniz borç içinde.İşiniz yok şu an.Bugün eşiniz yüzünüze güler,her iş bittikten sonra annesinin iradesi altına girer yine.Üstelik küfürler,hakaretler var ortada.Herkes yazdı ama siz inatla görmek istemiyorsunuz.Neden başka erkek mi yok?Ben sizi hiç anlayamayacağim.
Kira,faturalar,mutfak masrafı?Eşinizin maaşı borçlarla yetmez bunlara.Siz inanmak istiyorsanız inanın bu masallara.Hayat şartları belli.Eşimin maaşı düşüktü.Suan arttı.Annesi sadece düğüne harcama yapacak.Kardesinden para alma lafı vardı.Almadi.Herseyi ortak aldik ya.Esim borç ödeyecek kendi aldıklarını aynı evde olucaz.Benden tarafı babam ödeyecek.
Şuan yetiyor.14 bin maaş 7 bin kredi 3.500 kira tek yaşıyor.Ailesinin evinde yiyip içiyor.Bu 3 ay böyle devam edecek.Ben çalışıyordum tekrardan işe girip calisicam.Kira,faturalar,mutfak masrafı?Eşinizin maaşı borçlarla yetmez bunlara.Siz inanmak istiyorsanız inanın bu masallara.Hayat şartları belli.
3.500 lira kalıyor.Siz o eve girince faturalar var,mutfak masrafı var.Kayınvalidenin evinde mi yiyip içeceksiniz?Hemen iş bulabilecek misiniz?Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Şuan yetiyor.14 bin maaş 7 bin kredi 3.500 kira tek yaşıyor.Ailesinin evinde yiyip içiyor.Bu 3 ay böyle devam edecek.Ben çalışıyordum tekrardan işe girip calisicam.
3.500 lira kalıyor.Siz o eve girince faturalar var,mutfak masrafı var.Kayınvalidenin evinde mi yiyip içeceksiniz?Hemen iş bulabilecek misiniz?Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum.Annelerine düşkün erkekler ile evlilik eş..k kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır.Olan sizin sinirlerinize olur.
Annesine gidebilir kocalar,bunu yapmayin gider kalir,hasret giderir geri doner tipki bizim gibi.
2 cocukla kor kuyularda kalmadiniz sonucta,bu konuya da katilmiyorm.Milyonlarca kadin 2-3 cocukla yalniz yasiyor.
Ben kocam anneme gideyim derse,aa git tabi selam soyle derim.
Bu benim icin mesele bile olmaz.
Ama kocam anasinin kiskirtmasiyla beni elestiriyorsa,bavulunu yaparim.Hadi cnm selametle derim.
Bunu yapamadiginiz icin size laf soyleyebiliyorlar .
Kocam yada ailesi,benim velim mi?Ne munasebet bana durmadan elestiri yapacak
Aa olur mu kocamla konustuk kabul etmiyo anne kuzusu olduğunu .Yok benim hiç bir çarem .Ne yapsamda ailesi benim ailemi suclayıp kendilerini aklıyolar.İyiligimizi düşünür gibi torunlarına çok düşkünler gibi her adımımız ailesiyle .3.500 lira kalıyor.Siz o eve girince faturalar var,mutfak masrafı var.Kayınvalidenin evinde mi yiyip içeceksiniz?Hemen iş bulabilecek misiniz?Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum.Annelerine düşkün erkekler ile evlilik eş..k kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır.Olan sizin sinirlerinize olur.
Bacım bunlar insan değil belki beterin beteri vardır ama benim kocam ve ailesini düşmanıma dilemem .Daha dün görümcem bana telefondan bı sürü hakaret etti .Eşime söylesem hiç bir şekilde benden taraf olmuyo .Ondan yüz buluyolar .Allah'ım beni bunlardan hayırlısı ile kurtarsın ailecek narsistler hatalarını kabul etmiyolar .Aksine beni sucluyolarGerizekalı insanlar. Benim kaynanamda benzer şeyler yapmaya çalıştı eşimi defalarca evlerinde kalmaya mecbur etti. En sonunda ciddi bir konuşma yaptım esimle sonra bir gün annesi bizdeydi yine bizi eve bıraktıktan sonra bizde kal diye tutturdu (daha henüz akşam bile olmamış ve evlerin arası arabayla 15 dkk!) ertesi gün beraber işleri vardı. Eşim sizi bırakır eve donerim yarın tekrar gelirim dedikçe usteledi ısrar etti iki üç kez ısrar ettikten sonra eşim terslemek zorunda kaldi. İnanılmaz sinir bozucu bir durum. Bize her kalmaya geldiğinde soruyor sen çocuklarla mi yattın eşim için o ayrımı uyudu diye sorup duruyor. Yada aksam oturmaya geliyorlar eşim onlari evi birakacakken yine usteliyor bizde kal o saatte eve niye donuyorsunki daha diyor. Evimize daha önce hirsiz girmesine rağmen ve deprem bölgesi olmasına rağmen bunları yapabiliyor birde düşünün! Böyleleri insanı resmen şiddete zorluyor.
Eşim tek erkek çocuk ailecek çok düşkünler ama annesiyle anlaşıyor en çok o ne yapsa doğru kabul ediyor ve annesinin beni kıskandığıni düşünüyorum çünkü benimle yarışıyo gibi hissediyorum torunlarına afedersiniz kendi çıkarmış gibi davraniyo sürekli eşimin yanında kusurlarımi soyluyo başka kadınları övüyo eşimde anında bana karşı tepkisi olusuyo benim ailemi hiç konuşmalara katmıyolar ben sanki kimsesizler yurdundan gelmişim gibi Allah'a havale ettim sonumuz hayır olsun onlarla görüşmeyi düşünmüyorumOğlunun yanında, başkalarının(siz) yanında göğsünü açıp meme vermesi çok iğrenç değil mi ya? Sanki sizle sidik yarıştırmak için görgü falan dinlememiş kadın açıvermiş memelerini. Başka bir üye de ayrı mı yatıyorsunuz diye soruyor kaynanam demiş. Bu tarz insanların ben oğullarına ayrı ilgileri olduğunu düşünüyorum. Bu fesatlıksa fesatım ama bir anne çocuğunun iyiliğini ister. Eşinden ayrı yatsın, araları bozulsun istiyorsa o kadın oğluna şehvet bile duyuyor olabilir. Çünkü zaten anne gözüyle bakmıyor ki evladının evliliğinin kötüye gitmesini istiyor. Özür dilerim ama böyleleri oğullarıyla evlense rahatlar tövbe est iğrenç, kıskanç kötü kalpli insanlar. Başkalarına sınav olmak için gelmişler dünyaya. İyi dayanmışsınız ben olsam çoktan saçına yapışırdım eşimin de annesinin de.