- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
-
- Konu Sahibi sesszharf07
Yetiskin olduğunu hatirlatmak lazimOlur mu?Adamın kendisi daha çocuk.
Çocuğu da alır götürür anasına baktırır bence.Yetiskin olduğunu hatirlatmak lazimKalksin bir gece cocugun gonlunu eylesin bakalim ertesi gün o uykusuzlukla nasil kosa kosa eve geliyor.
Ay bunu hic düşünmemiştim. Alir götürür tabi. Adam aile kurduğunun farkinda degil kiÇocuğu da alır götürür anasına baktırır bence.
Neden blöf olsun hem ailemle vakit geçiricem bu süre zarfında umarım oda biseylerin farkına varır .SBlöfünüzü yutmazsa ne yapacaksınız?Gel beni al diye yalvaracak mısınız?Blöf hep geri teper.Sonra kalmayasınız annenizin evinde.
Böyle konuşma hakkını nerden buluyorsun .Yorum yapmayada bilirsin yorumuna ihtiyacım yok .Ben zaten yeterince hakaret duyuyorumHe. Annesi. Çözüm mü istiyorsun? Kocan yılanın kendisi. Başını sonunu bilmem. Sen de hayati bir parçası gibi gözüküyorsun ama. Başı mısın k..ı mısın bilemedim.
Beni de gel diye zorlanıyorsa fizana gidebilir.Su gurbetteyim lafını bir kenara bırakalım.Aile evimden 17 yaşında çıktım 36 yaşındayım hala gurbetteyim neyse bu gurbet.Burasi bizim ülkemiz.Ha dilini bilmediginiz bir ülkede sizi yalnız bırakır o zaman anlarım da.Kv aranız bozuksa sizi cagirmamalari isabet.Size tavsiyem ailesi hakkında adama bir şey söylemeyin.Bir süre sonra sorun çıkaran dur dur eden biri gibi gorunursunuz .Komşu ve arkadaş çevresi edinin.Kitap okuyun bol bol.Cocuklarinizla eğlenmenin yolunu bulabilirsiniz .Eğer her şeye rağmen olmuyorsa aile büyüklerimize durumu bildirin onlar karşı tarafla gorussun.Daha da olmuyorsa yol yakinken ayrılın.Boylece istediği kadar annesinde kalabilir.Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz
Annesine gidebilir kocalar,bunu yapmayin gider kalir,hasret giderir geri doner tipki bizim gibi.Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz
O da görmesin değil de oğlum kocammış gibi duygusal ihtiyaçlarımı karşılasın.Bunu genelde kocasıyla mutsuz olan kadınlar yapıyor. Kocasından ilgi, sevgi görmemiş kadınlar başkası da görmesin istiyor. En yakınları gelin olduğu için vay gelinin haline.
Yaranamazsin bu kayinvaldelere istedigin kadar git sana günah şuan kendimi gördüm sende sakin kendini yipratma bosverYok Allah görüyo o gün eşimde kaynatamda kaynanamda gülüyordu ama bence çok günah bişey buna benzer çok olay olduğu için bi senedir hamile halimle sürekli gidip geldik en sonunda bu durumdayiz işte
Bende hem görmesin, hem ben göreyim modeli var da ondanO da görmesin değil de oğlum kocammış gibi duygusal ihtiyaçlarımı karşılasın.
Çocukların kaç yaşında?Gitmeyeceğimi biliyor
Çok iyi tespit.bir de kocasindan görmek istediği ilgiyi oğullarından görmek isteyen, resmen kendi oğluyla duygusal ilişkiye girmeye çalışan kadınlar var.yine o tarz bir konu vardı.Bunu genelde kocasıyla mutsuz olan kadınlar yapıyor. Kocasından ilgi, sevgi görmemiş kadınlar başkası da görmesin istiyor. En yakınları gelin olduğu için vay gelinin haline.
Abowww, Allah yardımcın olsunBende hem görmesin, hem ben göreyim modeli var da ondan
Allah razı olsunAbowww, Allah yardımcın olsun
Oda birşey mi benim kv iş yerimde çocuğu Dr a gösterirken damaryolu açıp çocuğu oluk oluk kanattı diye şikayet etti birşey olmaz dese bile Dr yine usteledi sonra da başka odaya geçince rahatladın mi dedim orta yere gelip terbiyesiz dedi odada da kahpe orospu çocuğu diye bağırdı hastanede rezil etti beni ve yine üste çıktı .hala atlatamadim bunu nasıl atlatcam bilmiyorum da.
Sizin kocanızın bir şeyleri anlaması için ya annesinin ölmesi yada sizin boşamanız lazım.Böyle küçük oyunlarla hiç bir şeyi değiştiremezsiniz.Tatile gidiyormuşsunuz işte,o da anakonda izin verirse.İyi tatiller.Neden blöf olsun hem ailemle vakit geçiricem bu süre zarfında umarım oda biseylerin farkına varır .S