Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Siz ailenizin yanına gitseniz de kocanız iki yalan,güzel sözle,yeminlerle getirir evinize.Sonra yine aynısını yapar.Ama siz anlamak istemiyorsunuz ki.

Blöfünüzü yutmazsa ne yapacaksınız?Gel beni al diye yalvaracak mısınız?Blöf hep geri teper.Sonra kalmayasınız annenizin evinde.
Neden blöf olsun hem ailemle vakit geçiricem bu süre zarfında umarım oda biseylerin farkına varır .S
He. Annesi. Çözüm mü istiyorsun? Kocan yılanın kendisi. Başını sonunu bilmem. Sen de hayati bir parçası gibi gözüküyorsun ama. Başı mısın k..ı mısın bilemedim.
Böyle konuşma hakkını nerden buluyorsun .Yorum yapmayada bilirsin yorumuna ihtiyacım yok .Ben zaten yeterince hakaret duyuyorum

Beni de gel diye zorlanıyorsa fizana gidebilir.Su gurbetteyim lafını bir kenara bırakalım.Aile evimden 17 yaşında çıktım 36 yaşındayım hala gurbetteyim neyse bu gurbet.Burasi bizim ülkemiz.Ha dilini bilmediginiz bir ülkede sizi yalnız bırakır o zaman anlarım da.Kv aranız bozuksa sizi cagirmamalari isabet.Size tavsiyem ailesi hakkında adama bir şey söylemeyin.Bir süre sonra sorun çıkaran dur dur eden biri gibi gorunursunuz .Komşu ve arkadaş çevresi edinin.Kitap okuyun bol bol.Cocuklarinizla eğlenmenin yolunu bulabilirsiniz .Eğer her şeye rağmen olmuyorsa aile büyüklerimize durumu bildirin onlar karşı tarafla gorussun.Daha da olmuyorsa yol yakinken ayrılın.Boylece istediği kadar annesinde kalabilir.

Annesine gidebilir kocalar,bunu yapmayin gider kalir,hasret giderir geri doner tipki bizim gibi.
2 cocukla kor kuyularda kalmadiniz sonucta,bu konuya da katilmiyorm.Milyonlarca kadin 2-3 cocukla yalniz yasiyor.
Ben kocam anneme gideyim derse,aa git tabi selam soyle derim.
Bu benim icin mesele bile olmaz.
Ama kocam anasinin kiskirtmasiyla beni elestiriyorsa,bavulunu yaparim.Hadi cnm selametle derim.
Bunu yapamadiginiz icin size laf soyleyebiliyorlar .
Kocam yada ailesi,benim velim mi?Ne munasebet bana durmadan elestiri yapacak?

Siz sorununuzun kv de olduğunu düşünüyorsunuz ancak sorun tamamen eşiniz. Evliliğimin ilk yıllarında benim kayınvalidem de sürekli bir bahane ile eşimi gece gündüz çağırıyordu, haftanın 4-5 günü eşim ailesine gidiyordu sonra tayinimiz çıktı 16 saat uzak bir yere taşındık bir süre sonra eşim ailesinin onu nasıl manipüle ettiğini fark etti şimdi ailelerin yanına gittiğimizde annesinin evinde 1 gece zor kalıyor. Yani anlatmak istediğim benim kayınvalidem yine aynı davranıyor elinden gelse kocamı yanıma göndermez, cüzdanı para dolu kolları bilezik ama eve alacağı bir çöpü bile oğullarından bekler, bekar kaynım var istiyor ki biz evlat edinelim çocuğun üstünü başını alalım, cebine harçlığını koyalım, önüne yemeği koyalım ama anne olarak elini sürmesin, kayınvalidem son derece bencil biri ne eşini evde ister ne bekar oğlunu ama evli para kazanan oğulları ve kızları yanında dursun ister. Şimdi çocukları mecbur kalmadıkça telefon bile açmıyor ama burada değişen benim eşim, kaynım ve görümcem oldu anneleri zerre değişmedi sadece kimse ilgilenmeyince değişir gibi yaptı ilk fırsatta tekrar gerçek yüzünü gösterdi.

Bunu genelde kocasıyla mutsuz olan kadınlar yapıyor. Kocasından ilgi, sevgi görmemiş kadınlar başkası da görmesin istiyor. En yakınları gelin olduğu için vay gelinin haline.
O da görmesin değil de oğlum kocammış gibi duygusal ihtiyaçlarımı karşılasın.

Yok Allah görüyo o gün eşimde kaynatamda kaynanamda gülüyordu ama bence çok günah bişey buna benzer çok olay olduğu için bi senedir hamile halimle sürekli gidip geldik en sonunda bu durumdayiz işte
Yaranamazsin bu kayinvaldelere istedigin kadar git sana günah şuan kendimi gördüm sende sakin kendini yipratma bosver

Gitmeyeceğimi biliyor
Çocukların kaç yaşında?
Elimin bu halleri bacım
Herşeyi göze alıp öok büyük tiyatro oynıcan uzun zaman sabredecen, ondan sonra sana döner belki, ah annem canım anam dicen Kv ne , eşini sıkıştırcan hadi oraya gidelim hadi hadi dicen haftaşçi bile . Bi zaman sonra eşin bi durmya falan demeye başlar belki

Bunu genelde kocasıyla mutsuz olan kadınlar yapıyor. Kocasından ilgi, sevgi görmemiş kadınlar başkası da görmesin istiyor. En yakınları gelin olduğu için vay gelinin haline.
Çok iyi tespit.bir de kocasindan görmek istediği ilgiyi oğullarından görmek isteyen, resmen kendi oğluyla duygusal ilişkiye girmeye çalışan kadınlar var.yine o tarz bir konu vardı.

Eşiniz çekirdek aile olmayı başaramamış. Hala annesine bağımlı, sizi umursamayan biri. Aynı şehirde insan cocuklarini eşini birakip annesine kalmaya gidermi ya kocaman adam.
Değişir diye bekmeyin asla değişmez.
Evlenmeden önce farketmediniz mi

Oda birşey mi benim kv iş yerimde çocuğu Dr a gösterirken damaryolu açıp çocuğu oluk oluk kanattı diye şikayet etti birşey olmaz dese bile Dr yine usteledi sonra da başka odaya geçince rahatladın mi dedim orta yere gelip terbiyesiz dedi odada da kahpe orospu çocuğu diye bağırdı hastanede rezil etti beni ve yine üste çıktı .hala atlatamadim bunu nasıl atlatcam bilmiyorum da.

Bu atlatılması gereken bir şey değil yalnız...Atlatırsanız yanlış olur bence.

Neden blöf olsun hem ailemle vakit geçiricem bu süre zarfında umarım oda biseylerin farkına varır .S
Sizin kocanızın bir şeyleri anlaması için ya annesinin ölmesi yada sizin boşamanız lazım.Böyle küçük oyunlarla hiç bir şeyi değiştiremezsiniz.Tatile gidiyormuşsunuz işte,o da anakonda izin verirse.İyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…