- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi sesszharf07
Güven kırıcı ne var ki anlatamadiginiz?Yok hayır Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güven kırıcı ne var ki anlatamadiginiz?Yok hayır Allah korusun
Yok o kadar değil ama annesi şu an çok mutludur oğlu karısını çocuklarını bırakıp yanına gittiAy yok başka bir anneci vardi sitede. Karısıyla kavga edip annesinin koynunda yatıyordu.
Eşinizin değişeceğini düşünmüyorum ders vermek istiyorum demişsiniz ama aslında evi terk ederek zaten ders vermiş olmuşsunuz bir nevi ama hiç işe yaramamış.Değerimi anlaması için illa evi terk etmem gerekiyo ama yaptım bunuda aynı malesef bı iki gün iyi sonra yine aynı
Allah affetsin güldümAynen öyle. Konuyu sabote etmek istemem ama eşim tek çocuk. Doğum yaptığım zaman kayınvalidemin 20 yıl önceki ameliyat yeri acımaya başlamıştı
Sen de birilerinin kızısın, keşke ezip geçmeseydin de ortalığı ayağa kaldırsalardı. İletişim kur ailenle. Sana bunlardan anne baba olmaz. Kocana değinme gereği duymuyorum, sperm saçıyor diye görünür olmuyor, yok hükmünde benim için.kızlarını damatları öyle yalnız bıraksa ortalığı ayağa kaldırırlar
Güven kırıcı ne var ki anlatamadigini
Amin inşaallah bunu bende deneyeyim aslında eşim bana ve çocuklarına düşkün biri hatta bazen büyü mü var acaba diye düşünüyorumEşim de böyleydi. Her hafta giderdi. Kar, kış, sıcak, hastalık fark etmez, soluğu orada alırdı. Ben iki çocukla bazen gider, bazen gitmezdim. Artık cumartesi günlerinden nefret eder olmuştum. Her gidişi kavgaya sebep olurdu. Sonra ben taktik değiştirdim. Giderken işe gidermiş gibi sakin ama umursamaz bir şekilde uğurlayıp, keyfime baktım çocuklarımla . Bir hafta pizza partisi yaptık.Diğer hafta çocuklarlarımla sinemaya gittim. Daha sonra ki zamanlarda anneme, teyzeme, Eminönü'ne yani canımın istediği her yere gittim. öncesinde söylemiyordum planlarımı. Annesindeyken aradığında öğreniyordu .Eşimin zoruna gitmeye başladı onsuz gezmelerimiz. Kendiliğinden bıraktı her hafta oraya gitmeyi. Artık 2-3 haftada bir, o da planımız yoksa, gidiyoruz. Uzun saatler kalırdı eskiden ,şimdi 2 saate zor dayanıyor. Yani çocuklarınla kendi mutluluğuna bak, haftasonlarını değerli hale getir, herşey düzelir inşaallah.
Benim kendi ailem kacmama rağmen arkamdalar çok şükür geçmişten çok yaram var açmak istemiyorum pekSen de birilerinin kızısın, keşke ezip geçmeseydin de ortalığı ayağa kaldırsalardı. İletişim kur ailenle. Sana bunlardan anne baba olmaz. Kocana değinme gereği duymuyorum, sperm saçıyor diye görünür olmuyor, yok hükmünde benim için.
Şşş Düşünme, uyuAmin inşaallah bunu bende deneyeyim aslında eşim bana ve çocuklarına düşkün biri hatta bazen büyü mü var acaba diye düşünüyorum
Hayırlı gecelerŞşş Düşünme, uyu
Yalnız değilsin o zaman. Bundan sonrası senin kocanı böyle kabul etmek zorunda olman değil, böyle kabul etmeyi tercih etmen.Benim kendi ailem kacmama rağmen arkamdalar çok şükür geçmişten çok yaram var açmak istemiyorum pek
Şşş Düşünme, uyu
Yarın hiç bir şekilde iletişim kurmicam eve gelmez oradan işe geçer . Akşam ararsa açmicam büyük ihtimal ya ailesini getirir ya bizi götürmek isticek kabul etmicem bakalım sabah ola hayrolaKapıyı kilitleyip eve almayın kesin çözüm. Anasına bu kadar düşkünse gitsin anasının eteğinin dibine girsin birdaha çıkmasın hem yakın olur getir götürünü daha iyi yapar .
Hepsini yaptım ama kaynanam kızılcık şerbeti dizisindeki pembe kocamda fatih düşünün halimi
Taviz vermeyin kesinlikleYarın hiç bir şekilde iletişim kurmicam eve gelmez oradan işe geçer . Akşam ararsa açmicam büyük ihtimal ya ailesini getirir ya bizi götürmek isticek kabul etmicem bakalım sabah ola hayrola
Büyü mevzusuna girmeyin,konunuz kapanabilir.Amin inşaallah bunu bende deneyeyim aslında eşim bana ve çocuklarına düşkün biri hatta bazen büyü mü var acaba diye düşünüyorum
Bu durumun geçebileceğini sanmıyorum. Eşin tek çocuk mu.Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz
Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz
Bende hak ediyorum ailesini tanımadan kaçtım sırf seviyorum diye gözüm kör oldu aileme sırtımı döndügum adam ailesi için bana sırtını döndü en çok ben hakediyorumValla konu dışı olacak ama o dizide Doğa başına gelen her şeyi hak ediyor bence. Sizin durumunuz öyle değildir umarım.
Evlendikten sonra değerli oluyo erkek çocukları biz sevgiliyken ailesine bu kadar düşkün olduğunu hiç belli etmedi .Büyüden degil de,erkekleri genellemeyeyim ama çoğu annesine düşkündür.
Düşkün olmayan da ne hikmetse evlendikten sonra düşkün oluyor.
Eş kişisi kadar baskın olursa olsun, anne babaya aşırı düşkünlük varsa olmaz o iş. Hele de baskıyla,triplerle falan daha zor.
Yukarda bir arkadaş yazmış.Eşime ailesine giderken tavır yapmadım,çocuklarımla vakit geçirdim,kendiliğinden gitmeyi bıraktı diye. Bence en iyi taktik bu.
Ya evliliğinizi riske atıp ailesini karşınıza alacaksınız ki bu durumlar genelde boşanma ile sonuçlanıyor.
Ya da bir şekilde ikisinin arasını bulmaya çalışacaksınız.
(Anne babasıyla daha çok vakit geçirmek isteyenler evlenmesiiiiiinnnn!)