Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Niye zoruna gidiyorki benimde senin gibi böyle birsey geldi başima ay cok takmişim kafama şimdi dönüp bakiyorumda kayinvaldem oglu icin deliriyordu berdeyse ortamizda yaticakti cok taktim kafaya sinir hastasi oldum şimdi bakiyorum boşunaymiş hepsi .sendr boşver takma nereye gidiyorsa gitsin herkez hakkettigi degeri görür
Benim kaynanam iyiligimizi düşünür gibi davranır öyle büyük hamleler yapmaz ortamizda yatmak gibi yapamaz izin vermem ama mesela oğlunun yanında goguslerinin ikisinide açıp torununa emzirmeye çalıştı şok oldum koca kadın

Tabii ya bu hiç şaşmaz kavganın üzerine daha haftası olmadan annesinin evine giden erkek kesin dedikodunuzu yapmaya gitmiştir. Ne kadar ayıp ve çirkin. Böyle anneciğinin eteğinden ayrılmazsa sizin evliliğinizin de çok bir geleceği olmaz maalesef.
Evet böyle devam ederse yani tek umudum şehir değiştirmek bu sefer de sürekli uzak yoldan annesinin yanına geliriz bilmiyorum çocukların biraz büyümesini bekliyorum eşim beni seviyo gibi bende onu seviyorum ama güven çok sarsıldı daha anlatmadigim çok olay var

Benim kaynanam iyiligimizi düşünür gibi davranır öyle büyük hamleler yapmaz ortamizda yatmak gibi yapamaz izin vermem ama mesela oğlunun yanında goguslerinin ikisinide açıp torununa emzirmeye çalıştı şok oldum koca kadın
Aaaa yok artik ya şaşırmiş artik bu insalarda utanma adap kalmamiş ya .sen kendini yipratma takma üzme

Ben gurbetteyim ailemden kimse yok komşularım var ama benden bı haber herkes kendi derdinde üç senelik evliyim çocuklarım bebek yakın doğdular haklısın ben boş beklentiye giriyorum ama kızlarını damatları öyle yalnız bıraksa ortalığı ayağa kaldırırlar h
Gurbet kısmını anlayabileceğimi sanmıyorum. Evlilik meydan muharebesi değil ki arkası kalabalık olan kazansın. Senin kocan aile kurmamış, esir almış. Kilidi değiştir, kapıya da taşındık yaz. Kaynananın adresini göster 👉🏻

Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz :KK43:
Bu durum geçmez canım tecrübeyle sabit . Kişiliği oturmamış bir kocan çaydanlık gibi dolduran bir de kaynanan var . Onlar ölene kadar devam eder bu durum annem bunu 20.sene oldu hala yasiyor malasef .

Büyük hamle yapmaz mı? Daha ne yapsın 🤣

Bu durum geçmez canım tecrübeyle sabit . Kişiliği oturmamış bir kocan çaydanlık gibi dolduran bir de kaynanan var . Onlar ölene kadar devam eder bu durum annem bunu 20.sene oldu hala yasiyor malasef .
Kendi anneniz mi? Gerçekten benim kendi babamda annemi zorlardi akrabalara gitmeye annem gelmezse bizi götürürdü kocamda babam gibi

Kusura bakmayin ama nereye kusuyoruz....cocuklarinizi götürmedigine sükredin. Igrenclik

Katılıyorum ya da eşinden görmediği ilgiyi oğlum bana göstersin istiyor
Aynen öyle. Konuyu sabote etmek istemem ama eşim tek çocuk. Doğum yaptığım zaman kayınvalidemin 20 yıl önceki ameliyat yeri acımaya başlamıştı 😂

Ben haklı olduğumu düşünüyorum ama bunca zaman kimse uyarmadı iki görümcem evli olmasına rağmen onlar bile ses cıkarmıyo bu duruma yani cikarsalar bile dillerinin ucuyla

Kendi anneniz mi? Gerçekten benim kendi babamda annemi zorlardi akrabalara gitmeye annem gelmezse bizi götürürdü kocamda babam gibi
Bak sen de babana benzer birini bulmuşsun, onaylamadığın baba figürünü neden olumlu gibi kriter yaptın kendine? Baban akıllandı mı ki şimdi ona benzeyen kocan akıllansın? Öncelikle akıllı birini seçeceksiniz evlenip çocuk yapmak için. Akıllanır mı diye bekleyeceğiniz çocuktur, koca değil.
Yani karı koca arasına girmiyormus gibi gözükür ama aramızı cok bozduğu oldu hala bile gelin şöyle der eşim gelip bana söyler bazen duymamazlıktan geliyorum ama bı adam hiç mi akillanmaz ya :KK43:

Bende bugün kafamı dinlerim ama çok yuzsuzler pazar günü ya onlar buraya gelir inşaallah gelmezler yada eşim çocukları götürür zerre akıllanmıyor karımla vakit geçireyim falan yok ben yalnız dışarı çıksam ona da laf yiyorum ama bu sefer hava güzel olursa çıkıcam

Zaten gerçekten kocamiz babamiza benziyor babamı bazı konularda çok kinardm şuan eşimde babamla çok benziyor öfke sorunları var sinirli ve ailesine çok düşkün sürekli para yardımı yapıyor gizli gizli 😔

Heh işte öyle oluyor hep. Anlayabiliyorum sizi ama bu tip insanlarla kavga etmek onlara yarıyor sadece. İyi geçinip alttan alttan yapacaksınız fenalığı. Onlar öyle yapıyor çünkü
Onu da denedim ama ben tez canlıyım haksızlık yapıldı mı hemen atlıyorum lafımı esirgemiyorum bu sefer kötü ben oluyorum kısacası herşeyi yaptım saygılı oldum olmadı her dediklerini yaptım olmadı işte çıktım ezdirmedim kendimi yine olmadı

X