Kocam bir narsist mi

Tinniii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
17
7
49
Bu saatte konu açtım ama en kısa zamanda detaylı yazacağım narsist ise evlilikte nasıl bir yol izlemeliyim,bosanmak istemiyorum cunku birbirimizi cok seviyoruz,yazacağım

Sevgi değil bu, hayatınızı o kişiye feda etmektir. Yazık size.

Hem narsist olup hem sizi nasıl çok sevecek onu anlamadım? Narsistik kişilik bozukluğuna sahip bireylerde olumlu duygular kendine yöneliktir. Psikopatolojik bir durumdur ve üzgünüm ama korkutucudur. Evli kalınması imkansız. Hala seviyorum diyorsanız ya bağımlı bir kişiliksiniz ya da eşiniz narsist değil.

Eşiniz narsistse, sizi sevmez, sizdeki çıkarını sever, mutlaka şiddet vardır ve sizi değersizleştirmek için elinden geleni yapar. Dışarıya iyi, eve ayıdır.

Gecenin bir yarısında konuyu aç ,yarım bırak yetmezmiş gibi sosyal medyada ki tanı ile teşhis koymak için bizi kullan.
Kocan narsist degil dünya tatlısı bir adam,sizi de çok seviyor hemde deli gibi.
Narsist olsaaa duramazdın

Bu narsist kelimesi bana çok cool gelmeye başladı her önüne gelenin teşhisi yüzünden…
Azıcık ilgi vermeyen, cool olan, kendini geri çeken, sevgisi bitene hooop narsist
Her sevgisi biten narsist olsa ben de narsistim exlere sorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…