Kocam beni seviyor mu aldatıyor mu ?

Bence konu sahibi abartmis adam evinde iyiymis. Sende kurcalayip durma bosanicam diyip durma evlilik cocuk oyuncagi degil esinide sogutursun
Evinde gerçekten iyi. Ama bu sosyal medyada kötü. Kendini düzeltiyordu. Eski sevgilisini durduk yere engelledi ve eski sevgilisinin kullanmadığı hesabındaki fotoları beğenmiş. Dikkat çekmeye mi çalıştı anlamadım

Telefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?
Benim telefon ekranımda da kaktüsüm var. Ama yarın öbür gün kalanşomu ekran fotosu yapmayacağımın garantisi yok:)bu bir ölçüt değil.

Daha çok çok yeni bir evlilik bu.Oturmadığı ve güvensizlik ile de devam etmesinin zor olacağı kesin. Kalıcı çözümler kesin ve keskin kararlar istiyor. Karar sizin.

Sen olsan ne yapardın ? Evlenmiş olsaydın.

13 yıllık evliyiz eşimin telefonuna bakmışlığım iki elin parmaklarını geçmez yok bir elin parmakları da olabilir tam emin değilim

Sen olsan ne yapardın ? Evlenmiş olsaydın.
Evliyim. Sevgililikten evliliğe bir kez eşimin telefonunu karıştırmadım. Hoş değil. Ki aldatma,çapkınlık ibaresini telefon karıştırma harici anlayabilecek biriyim,ihtiyacım yok ki tel karıştırmaya.

Ben olsam baştan böyle olan biriyle evlenmezdim. Şu an kavga gürültü patırtı çözüm değil senin için. Boşanacaksan boşanacaksın, devam edeceksen sorun etmeyecek,telefonunu karıştırmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…