- Konu Sahibi isimsizkimse
Noldu yaAllahim sana geliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu yaAllahim sana geliyorum.
Ama hakliyim dimiEvliliği Rainy'den öğrenmek.
Yok evlenmemiş.O kadar çok evlendi ki nefise de araya kaynamıştır diye düşünmüştim.Nefiseyle evlendi mi ki?
Evinde gerçekten iyi. Ama bu sosyal medyada kötü. Kendini düzeltiyordu. Eski sevgilisini durduk yere engelledi ve eski sevgilisinin kullanmadığı hesabındaki fotoları beğenmiş. Dikkat çekmeye mi çalıştı anlamadımBence konu sahibi abartmis adam evinde iyiymis. Sende kurcalayip durma bosanicam diyip durma evlilik cocuk oyuncagi degil esinide sogutursun
At aldi nefiseyeYok evlenmemiş.O kadar çok evlendi ki nefise de araya kaynamıştır diye düşünmüştim.
Harikasın yavrucuğum anlatamam sana.Ama hakliyim dimi
Benim telefon ekranımda da kaktüsüm var. Ama yarın öbür gün kalanşomu ekran fotosu yapmayacağımın garantisi yok:)bu bir ölçüt değil.Telefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?
Noldu ya
Çevrem tanıştırmadı. Ama evde kalsın baskısından dolayı evlendim. Birazda sevdim.Çevreniz mi tanıştırdı eşinizle? İyi biridir evlen diye baskı mı yaptılar anlayamadım
Rainy’den evliliğe dair altın niteliğinde tavsiyeler.Bence konu sahibi abartmis adam evinde iyiymis. Sende kurcalayip durma bosanicam diyip durma evlilik cocuk oyuncagi degil esinide sogutursun
Eşiniz de hep bir dikkat çekme olayı var.Bkz;Sinir krizleri.Dikkat çekmeye mi çalıştı anlamadım
Sen olsan ne yapardın ? Evlenmiş olsaydın.Benim telefon ekranımda da kaktüsüm var. Ama yarın öbür gün kalanşomu ekran fotosu yapmayacağımın garantisi yok:)bu bir ölçüt değil.
Daha çok çok yeni bir evlilik bu.Oturmadığı ve güvensizlik ile de devam etmesinin zor olacağı kesin. Kalıcı çözümler kesin ve keskin kararlar istiyor. Karar sizin.
Ya yeniyse Kahvem Pembem?Ne yapmalı o durumda?Dedektif misiniz ya.Eskiden begenmistir abartmayın.
Niye telefon karıştıyorsunuz o zaman?Biraz sevgiyle evlilik mi yürür,boşan gitsin.Çevrem tanıştırmadı. Ama evde kalsın baskısından dolayı evlendim. Birazda sevdim.
Alay a aldığınız yorumlara artık cevap vermicem.Sen önce kendini düzelt.Ya yeniyse Kahvem Pembem?Ne yapmalı o durumda?
Eşiniz de hep bir dikkat çekme olayı var.Bkz;Sinir krizleri.
Eşiniz aldatsa sinir krizi geçirecek.Gül gibi karımı aldattım di
Eskiden baktım. Beğeni yoktu. Tüm fotolar beğenilmiş yeni yaniDedektif misiniz ya.Eskiden begenmistir abartmayın.
Evliyim. Sevgililikten evliliğe bir kez eşimin telefonunu karıştırmadım. Hoş değil. Ki aldatma,çapkınlık ibaresini telefon karıştırma harici anlayabilecek biriyim,ihtiyacım yok ki tel karıştırmaya.Sen olsan ne yapardın ? Evlenmiş olsaydın.
Çünkü Ben kimseyi çok sevemem. Başkasını bulsam onuda sevemem. Onun için biraz seviyorum.Niye telefon karıştıyorsunuz o zaman?Biraz sevgiyle evlilik mi yürür,boşan gitsin.
Neden ki anlamadım?Nasıl biraz?Neden sevemiyorsun?Yani psikolojik bir şey mi var.İlginçmiş.Çünkü Ben kimseyi çok sevemem. Başkasını bulsam onuda sevemem. Onun için biraz seviyorum.