- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.540
- 208
- Konu Sahibi isimsizkimse
Evlilik bu kadar güvensizlik üzerine yürüyen bir şey değil yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşma falan yok. Varsa da silmiştir heralde.Ben karıştırmazdım.Sürekli olay çıkarmazdım.Ben güveniyorum ama siz güvenmiyorsanız ne yapmanız gerek bilemiyorum.Fotoğraf beğenmeden başka konuşma,görüşme var mı?
Telefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?
Her karıştığımda sinirimi bozacak bişey bulurdum. Ama hep yalanlardı. Ayrılmaya çalışırdım. Ayrılamazdım. Yalvarırdı.Sevgiliyken aranız nasıldı? O zaman da böyle telefon karıştırma huyun yok muydu?
Şimdi eşinizin gözü dışarıda mı yoksa siz mi çok kontrolcüsünüz bilemedim.Nişanlıyken nasıldı?Gözü dışarıdaki bir insanı anlamamak mümkün değil.Muhakkak bir işaret vermiştir.Konuşma falan yok. Varsa da silmiştir heralde.
Ee o zaman da varmış.Bile bile evlenmişsiniz.Her karıştığımda sinirimi bozacak bişey bulurdum. Ama hep yalanlardı. Ayrılmaya çalışırdım. Ayrılamazdım. Yalvarırdı.
Şimdi eşinizin gözü dışarıda mı yoksa siz mi çok kontrolcüsünüz bilemedim.Nişanlıyken nasıldı?Gözü dışarıdaki bir insanı anlamamak mümkün değil.Muhakkak bir işaret vermiştir.
Ay koysa ne olur? Aldatmakta sevmenin alakası yok ki
İzleyin.
Ha bu arada ayrılmayacaksan irdeleme. Ama şunu kabul et aldatan gözü dışarda olan asla düzelmez hep yapar. Akrabamın kocası var 75 yaşında hâlâ aldatıyor onu kabullen devam edeceksen.
Cocuk da yapma sakın çocukla düzelmez
Her karıştığımda sinirimi bozacak bişey bulurdum. Ama hep yalanlardı. Ayrılmaya çalışırdım. Ayrılamazdım. Yalvarırdı.
Ayrı ilçelerde idik. Çok görüşemedik. Ama görüştüğümüzde telefonunu inceliyordum. Sinirimi bozan şeyler izlediğini buluyordum. Ama affediyordum. Keşke affetmeseydim. Evlenmeseydim. Birde şunu söylemek istiyorum evde her işi yapmaya çalışıyor. Bana Kahvaltı falan hazırlıyor.acaba karı kıza bakmayı alışkanlık haline mi getirdi diyorum. Evde çok uysal biri. Dışarıdan gören herkes eşime çok iyi biri diyo. Ama gözü dışarda gibi. Çok çelişkilerdeyim…Şimdi eşinizin gözü dışarıda mı yoksa siz mi çok kontrolcüsünüz bilemedim.Nişanlıyken nasıldı?Gözü dışarıdaki bir insanı anlamamak mümkün değil.Muhakkak bir işaret vermiştir.
Hangi karısından bahsediyor?Nefise mi?
Bu kadar guvenmezken niye evlendiniz? Surekli tetikte olmaktan yorulmuyo musunuz?Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Sizin telefon karıştırma huyunuzu biliyorsa ve buna rağmen bir işler çeviriyorsa ya çok aptal yada yalan söyleyerek kandırırım nasıl olsa diyerek sizi aptal yerine koyuyor.Ayrı ilçelerde idik. Çok görüşemedik. Ama görüştüğümüzde telefonunu inceliyordum. Sinirimi bozan şeyler izlediğini buluyordum. Ama affediyordum. Keşke affetmeseydim. Evlenmeseydim. Birde şunu söylemek istiyorum evde her işi yapmaya çalışıyor. Bana Kahvaltı falan hazırlıyor.acaba karı kıza bakmayı alışkanlık haline mi getirdi diyorum. Evde çok uysal biri. Dışarıdan gören herkes eşime çok iyi biri diyo. Ama gözü dışarda gibi. Çok çelişkilerdeyim…
Ver kontrol yapacağım demezdim. Telefonunu alırdım öyle sakin birşekilde. Bakardım birleyler bulurdum gösterirdim. Silmeyi unuturdu. Daha sonra ben bulunca bişey sinir krizi geçirirdi. Aslında Allah bana gösterdi yüzünü de. Ben görmek istemedim.Sevgiliyken alıp telefonunu kurcalarmıydınız?Yani buluşup ver telefonu günlük kontrol mu yapacağım?diyorsunuz.
Çevreniz mi tanıştırdı eşinizle? İyi biridir evlen diye baskı mı yaptılar anlayamadımAma yinede çevre baskısıyla ve birazda sevdim ondan evlendim
Ayrı ilçelerde idik. Çok görüşemedik. Ama görüştüğümüzde telefonunu inceliyordum. Sinirimi bozan şeyler izlediğini buluyordum. Ama affediyordum. Keşke affetmeseydim. Evlenmeseydim. Birde şunu söylemek istiyorum evde her işi yapmaya çalışıyor. Bana Kahvaltı falan hazırlıyor.acaba karı kıza bakmayı alışkanlık haline mi getirdi diyorum. Evde çok uysal biri. Dışarıdan gören herkes eşime çok iyi biri diyo. Ama gözü dışarda gibi. Çok çelişkilerdeyim…
Bence o adam kimseyi sevemez.Hala sosyal medya üzerinden avlanıyor.Ve hala birileri düşebiliyor.Nefise ile evlenmedi evleneceğiz diye düşündüm cıplak fotolardan pişmanım dedi.
Bence Nergis Kumbasar dan bahsediyor. Hâlâ araları çok iyi, beraber dizilerde de oynadılar.
Bence o adam kimseyi sevemez.Hala sosyal medya üzerinden avlanıyor.Ve hala birileri düşebiliyor.
Ee işte evlenmeden öncede aynıymış.Ne düşünüp evlendiniz?Ver kontrol yapacağım demezdim. Telefonunu alırdım öyle sakin birşekilde. Bakardım birleyler bulurdum gösterirdim. Silmeyi unuturdu. Daha sonra ben bulunca bişey sinir krizi geçirirdi. Aslında Allah bana gösterdi yüzünü de. Ben görmek istemedim.