• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni seviyor mu aldatıyor mu ?

İnsanlara güven yok derken kendinizi farklı bir kategoriye mi koyuyorsunuz? Bütün dünya size karşı, herkes kötü siz iyi. Size kim niye güvensin o halde? Evde kaldım korkusuyla elalem ne der diye ne olduğunu bilmediğiniz adama yapışırsanız böyle olur. Evlenmeden önce de telefon karıştırıp karıştırıp bulmuşsunuz ama her seferinde affetmişsiniz. Niye? Çünkü önemli olan evlenebilmek değil mi?
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk yapmayın.
Devir kötü yalan Mİ ????

İnsanlara güven yok derken kendinizi farklı bir kategoriye mi koyuyorsunuz? Bütün dünya size karşı, herkes kötü siz iyi. Size kim niye güvensin o halde? Evde kaldım korkusuyla elalem ne der diye ne olduğunu bilmediğiniz adama yapışırsanız böyle olur. Evlenmeden önce de telefon karıştırıp karıştırıp bulmuşsunuz ama her seferinde affetmişsiniz. Niye? Çünkü önemli olan evlenebilmek değil mi?
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk yapmayın.
Herkes kötü ben iyiyim gibi birşey söylemedim. Kendi kendinize niye tribe girdiniz anlamadım. Rahat derken kötü anlamda anladınız heralde. Yanlış anlaşılmasın diye en altta yanlış anlamayın sakın diye belirttim.

Sizi annesi yerine koymuş olmasın bu adam?

Sanki evde annesine yardım ediyor. Hayatını kolaylaştırıyor, sonrada çakallık yapmaya devam ediyor.

Siz ona göre ceptesiniz. Ne yapsa gitmezsiniz. Anneler gitmez çünkü. Evlenmeden önce denemişti zaten, vekil anne olur dedi. Bunu kendinize yaptırmayın

Sizi annesi yerine koymuş olmasın bu adam?

Sanki evde annesine yardım ediyor. Hayatını kolaylaştırıyor, sonrada çakallık yapmaya devam ediyor.

Siz ona göre ceptesiniz. Ne yapsa gitmezsiniz. Anneler gitmez çünkü. Evlenmeden önce denemişti zaten, vekil anne olur dedi. Bunu kendinize yaptırmayın
Aslında olabilir 🤔 Ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Yaşamakta istemiyorum

Herkes kötü ben iyiyim gibi birşey söylemedim. Kendi kendinize niye tribe girdiniz anlamadım. Rahat derken kötü anlamda anladınız heralde. Yanlış anlaşılmasın diye en altta yanlış anlamayın sakın diye belirttim.
Yorum ve eleştiri istediğiniz şekilde mi gelsin? Yazıp yazıp aman yanlış anlamayın da ne demek oluyor?
Evlilik öncesinden beri eş telefonu karıştırmayı normal bir davranış gibi görüyorsunuz. Ben sevebilen biri değilim, kimseye güvenmem, devir kötü yazan sizsiniz. Yani aşkla sevgiyle evlenip de ihanete uğrasanız tamam kimseye güvenmeyin ama siz evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. Aynı şekilde kocanız da evleneyim düzenim yerim belli olsun demiş. Sevgi yok saygı yok ne bekliyorsunuz ki bu evlilikten?

Telefonu sıfırlar koyar ortaya ama yedekte başka telefon tutar veya telefondaki uygulamaları laptopa tablete de indirebilir. Bütün gün elektronik alet kontrolü mü yapacaksınız? Bu işin iki çözümü var; ya daha fazla devam ettirmeyip kendinizi bu durumlara düşürmeyecek ayrılacaksınız ya da kocanız bakacak, takip edecek keşfedecek siz de seyredeceksiniz.
Her defasında affedilir mi?

Telefonunu karıştırma gereği duyacağınız insanlarla evlenmeyin. Buna gerek duyuyorsanız birşeyler bitiktir zaten. İnsanların eşlerinin telefonunu karıştırmadığını okuyunca şaşırmışsınız ama normali bu. Eşim başka kadınların hesaplarında gezecek bi tip olsa onunla işim olmaz zaten.

Ben karıştırmıyorum diye aldatacaksa da aldatsın zaten. Hesap bile sormadan gideceğimi iyi bilir.

Siz bu ağırlığı koyabildiniz mi, hiç sanmıyorum.

Seviyor mu sevmiyor mu, aldatıyor mu ne yapıyor bilmem de, sağlam bi herif olmadığı ortada. Hayat boyu telefon kurcalamayla, şüpheyle gecer mi? Cok yazik.

Bu arada aldatan her insan telefondan belli olmaz. Çıkar evden ya da işten, bu işi yapan yerlere gider parasını verir telefonluk bir iş yok yani siz boşa çaba harciyosunuz

Back