• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni seviyor mu aldatıyor mu ?

Boşanmak istiyorum. Ama o boşanmakta istemiyor.
Onun isteyip istememesi önemli değil. Erkekler konfor alanından uzaklaşmak istemez zaten. Boşanmayacaksanız habire kurcalayıp durmayın. Boş yere kendinizi üzersiniz.

Ver kontrol yapacağım demezdim. Telefonunu alırdım öyle sakin birşekilde. Bakardım birleyler bulurdum gösterirdim. Silmeyi unuturdu. Daha sonra ben bulunca bişey sinir krizi geçirirdi. Aslında Allah bana gösterdi yüzünü de. Ben görmek istemedim.

Hayattaki en büyük korkum böyle manyak erkekler. Sırf bu yüzden tanışıp, flört ederken, sevgili olmadan önce yalandan kavga çıkartır, sinirlenince nasıl tepki veriyor bunu gözlemlerim. Biri benim yanımda sinir krizi geçirse, çantamı kaptığım gibi ışık hızıyla oradan uzaklaşırım.

Sen nasıl korkmadan bununla evlenip, aynı eve girip, gece bununla uyuyorsun?

Ver kontrol yapacağım demezdim. Telefonunu alırdım öyle sakin birşekilde. Bakardım birleyler bulurdum gösterirdim. Silmeyi unuturdu. Daha sonra ben bulunca bişey sinir krizi geçirirdi. Aslında Allah bana gösterdi yüzünü de. Ben görmek istemedim.
Konu sahibi eşiniz sizi sevmiyor maalesef , bu gerçeği görerek yaşayın, ha bu arada hamile kalmayın çocuğa yazık olur, size tavsiyem eğer kuşkularınızda haklı iseniz boşanın böyle bir adamla ömür harcamayın...

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
sürekli kontrol ederek,yasaklayarak yada engelleyerek bir problemi ortadan kaldıramazsınız aksine gizli yapmaya teşvik edersiniz,bu yaptıkları uyarılarla düzelecek bir durum değil,yeni evli insanlarda özellikle büyük bir istekle evlenilmemişse kaybetme korkusu oluşmuyor biraz daha çekingenlik henüz kabul edememişlik var gibi ama şöyle 5 seneyi geçmiş olsaydınız ilişkiniz ve tavrınız oturmuş olurdu,sizi daha iyi tanırdı tepkilerinizi bilirdi,bu durumda kaçacak yer arardı böyle rahat davranamazdı,eski sevgili olayı çok can sıkıcı öncelikle o konuyu çözün derim havada kalırsa daha çok can sıkar gibi...

Adamın keyfi yerinde neden boşansın? Siz de erkeklere bakın, o zaman boşanır belki.
Aynen öyle, yemeği, bulaşığı, ütüsününü yeri gelince cinselliği bedavadan yapan biri var , neden boşanmak istesin ki, adam hem dışarda bekar gibi takılsın hem de evliliğin tüm nimetlerinden faydalansın, burada konu sahibinin iyi düşünmesi lazım...

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Sizin önerilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen cevap verin. Ben 4 aylık evliyim eşimin telefonunu inceledim. Eski sevgilisinin 2 hesabı var bir hesabı herkese açık ve bu hesap kullanılmıyor. Bu kullanmadığı hesaptaki tüm fotoları beğenmiş. Daha önce kontrol ettiğimde bu beğeniler yoktu. Ayrıca eski sevgilisinin kullandığı hesabı da baktım engellemiş. Daha önceden kontrol ettiğimde bu hesap engelli değildi. Yani eski sevgilisiyle mi konuştu ne oldu anlamadım. Ben eşime sorduğumda çıldırdı. 2 ay önce engellemiştim diye yalan söyledi bana. Ama ben telefonu hep kontrol ediyordum
Dedektif misiniz ya.Eskiden begenmistir abartmayın.

Aynen öyle, yemeği, bulaşığı, ütüsününü yeri gelince cinselliği bedavadan yapan biri var , neden boşanmak istesin ki, adam hem dışarda bekar gibi takılsın hem de evliliğin tüm nimetlerinden faydalansın, burada konu sahibinin iyi düşünmesi lazım...
Şöyle diyeyim. Evi beraber temizliyoruz. Yemekleri beraber yapıyoruz. Çoğu zaman kahvaltoyo eşim hazırlıyor. Aslında evde işi eşit yapıyoruz hatta o benden daha çok yapıyo olabilir. Eşim sadece yazın çalışıyor. Koşun boşta.

Konu sahibi niye sinir krizi geçiriyordu?Hem yakalan hem de sinir krizi geçir.

Ben hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Güven problemim var.

Allah muhafaza ya guvenseydin 🤣Bacim bak su alintiladigim kisim yanlis olmus orayi soyle duzelt ben esime cok guveniyorum, hatta sizi bile ikna etmeye calisiyorum olarak duzelt. Yazdiklarini bastan sona oku. Kurdugun her cumlede kendinle celisiyorsun. Guvenmedigim evlilikte yapamam diyen sen, evlenmeden once boyleydi diyen sen, ben bosanmak istiyorum o bosanmiyor yazan sen, aslinda soyle iyidir herkes cok iyi esin var yazan ve bizi ikna etmeye calisan yine sen. Senin bosanma derdin yok sadece esinin seni sevdigine dair bizim seni ikna etmemizi bekliyorsun hepsi bu. Konu basligi bile bunu anlatiyor.

Güvenmediğiniz adamla neden evlendiniz ki? Güven probleminiz varsa hiç evlenmeyecekTiniz. Kimse sizin problemlerinizin sonuçlarıyla uğraşmaya mecbur değil. Daha 4 ay olmuş didik didik ne bulabilirim peşindesiniz. Çok yorucu değil mi bu şekilde yaşamak? Böyle ömür geçmez. Boşanın da adam rahat etsin

Back