Kocam beni evde bıraktı 15 gündür annesi ile tatilde

Bile bile lades demissin.

Kadin bastan belli etmis kendini.

Ayni evde yasamayi neden kabul ettin?

Bosanmazsan daha cok cekecegin var.

Bu arada hepsini okumadim gerek kalmadi

Yanlış anlamayın ama sizi ikinci plana atan annesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramayan bir adam için vakit harcamaya hastalanıp psikoloji bozmaya yaşlanmaya strese girmeye mutsuz olmaya değmez! Herkes çocuğunu ne zahmetle ne emeklerle büyütüyor sizin yerinizde olsam kişiliğime onuruma bu kadar saygısızlığı kaldıramazdım eşimi alır karşıma bir evliliğin nasıl olması gerektiğini anlatır bu dengeyi de kıramayacaksa tercihini açık açık yapması gerektiğini söylerdim! Hayır siz niye onca sıkıntıya katkanıyorsunuz kim için ne için? Siz kndinizi unutmuşsunuz başkalarının hayatını yaşıyorsunyz bu insanı çürütür bitirir yazık değmez! Evlat için bile buna katlanılmaz güzellikle kocanız yanınızdaki yerini alamıyosa bırakın gitsin!

Hiç kimse sizden daha değerli olmamlı yazık ya hepimizin sorunları oluyo kimse 4 4 lük değil bazı anlar geliyo katlanmam dediğimiz şeylere katlanıyoruz ama bunun devamlı olması sürekli olması farklı farklı şekillerde karşımıza geliyo bitmiyosa o evlilikte huzur bereket kalmaz. Kendinize kıymet verin arkdaşım! Anneniz babanız kim bilir sizi ne emekle büyüttü bu kndi ailenize ihanet kndinize ihanet çocuğunuz varsa ona ihanet neden sizi sevenlere mutsuz anılar bırakasınız başta kendiniz için istemelisiniz bunu tabi snra bizi sevenleri de üzmeye hakkımız yok egolarımız iiçin. Öyle sevgi de olmaz öyle ortamda sevgiyle evlatta büyütülmez ber türlü ziyan yani. Düzelrbiliyorsa eşiniz ne ala biz ayrılmayın isteriz ama kndinizi ezdirmeyin lütfen

valla okurken daraldım . sizin evde daralmamak mümkün değil... bırak evliliği zaten nişanlıyken belliymiş gidişatı ama siz bile bile lades demişsiniz. E kayınvalidenizi az buçuk tanımışsınız . Daha da sizi boşatır ama o kadın o eve yerleşir bu kadar net. Ne alttan al , ne de boyun eğ. Çek s.ktiri hepsine ... Benim kirasını ödediğim ev diyyor bir de sizde çalışıyorsunuz afedersiniz yok öyle bir dünya ... Gitmesi gereken onlar ... Kadını da tehdit et açık açık polisi çağırır ve oğluna evden uzklaştırma vermelerini sağlarım seni burda barındırmam diye. Kusura bakma hep alttan aldın diye eşin seni ezmeye çalışıyor... Ne kocana taviz ver ne o kadına ... Evden kovma noktasına gelirse çağır polisleri sen onları at dışarı... Görsün ondan sonra o ayşeyi fatmayı ... Akşam 8 de geldiklerinde hiç biri ile konuşma :) hatta kardeşini falan da çağır yiyip için oturun , hiçç hizmet bile etmee... Bak bu işin sonunda vah tüh dersin yapmasaymışım dersin. Yapsan kötüsün yapmasanda. o yüzden yapmazdımm

Kayinvalideni daha evlenmeden tanımışsın. Niye beraber yaşayalım demişsin ki. Yiyecek ekmeğim olmasa o kayinvalideyle aynı evde yaşamayı teklif etmezdim

Kayınvalideniz oğlunu oğlu gibi değil kocası gibi sahiplenmiş. Siz ya da başka bir kadın fark etmez. Oğlunu paylaşmak istemiyor. Ve bu sorunu maalesef çözemezsiniz. Bu şekilde evlilik birkaç yıl sürünür ve biter

Bu kayinvalidelerin hepsinin kisilik bozuklugu var ogullarini da ayni kendileri gibi dengesiz ruh hastasi yetistiriyorlar. En guzeli evlenmemek. Derdi mi cekilir bunlarin ya.

Konu eskiymiş ya o kadar da upuzun yazıyı heyecanla okudum bari şuraya son durumlardan haber verseymiş

Kendiniz demişsiniz flörtümü, nişanlılığımı hep üç kişilik yaşadım diye evliliğinizin de böyle olacağı belliymiş. Eşiniz yalanlar söyleyen annesine inanmaya devam ettiği sürece düzgün bir evlilik hayatınız olmayacak gibi. Yönlendirilmeye çok müsait. Allah sabır versin size hakkınızda en doğru kararı verirsiniz umarım

Valla daha sevgililikten belliymis böyle olacagi. Evlenince degisir mi dediniz. Ben de dedim. Ama öyle olmuyor. Ya annen ya ben denmez tabii de önceliğini belirlesin

çocuğun yoksa direkt boşa lütfen bunlardan bi halt olmaz bu kadın ruh hastası asla senin mutlu olmana izin vermeyecek çocuğun olsa ona karışacak bu adamda biraz akıllı olsa annesinin ne halt olduğunu anlardı sen bu insanlarla ömür boyu ilaca mahkum sönük ezik biri olarak devam edeceksin kaç kurtul

kuzum uye en son 2018 de girmis ama nedense farkli farkli senelerde hortlatilmis sahsen ben yarisina kadar okudum uzun geldi diye sona gecince gordum seninde bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…