- 16 Mart 2013
- 766
- 1.787
-
- Konu Sahibi Miss Almina
arkana bakma kaç bacım. o kayınvalide ile bir ömür geçmez. kocanda ortada kalınca anlar ne nedir.Canım ben sana be söylemen gerektiğini söylerdim ama banlanmayım. Çocuk yok anladığım kadarıyla. Olcak yaşancak şey değil evliliğini cidden gözden geçir. Annesi çok rahat elde edebiliyor oğluşunun aklını. Çok sıkıntı yaşarsın. Kocan cidden saygısız bir insan. Buarada annene çok üzüldüm Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun inşallah. Kv de suratına bakılcak kadın değil. Tek söylencek şey
cidden gözden geçir evliliğini. Allah yardımcın olsun.
HahahahaaaSen bu adamı niye çekiyorsun. Körkütük aşık mısın nesin?
Aynen de öyle, 2 ay uzaklaşalım düşünelim evliliğimizi birbirimizi aramayalım bu sürede dedim eşyalarımı alıp çıktım, 9 gündür nasılsın bişeye ihtiyacın var mı ne yapıyorsun diye bile aramadıYa ben siteye yeni uye oldum ama sizin bu yazdiklarinizi tv de gormedim. Olacak sey var olmayacak sey var. Kocan gibi PISIRIK kedi ama esine aslan kesilen bir adam daha gormedim. Sizin ikinizi gorsem sen kesin guzel o adam cirkindir. Genelde boyle oluyor cunku guzelim kizi alip uzup duruyorlar. Ama anlamadigim bir sey var 8 yil olmus hala konusmayla bir yere gidemedigini dusunmedin mi?? Bu adami dovup dovup bayiltacaksin sonra doverrk ayiltacaksin. Sana yaptiklari ne ya? Gitsin anasiyla girsin yataga o zaman tovbeeee yarebbiiimmm... sen iyi dayanmissin. Bekara kari bosamak kolay derler ama ben evliyim ve 1 oglum var sana evliligini dusun felan demeden ayril diyorum benim kocam beni evde birakip anasiyla tatile gitmeyi dahi dusunemez gebertirim !!! Allah yardimcin olsun cok zor koca ile aran kotu olunca tum dunyayla iyi olsanda mutlu olamiyosunn bilirimmm
Hayırlısı oldun artık! 2 ay uzaklaşalım düşünelim evliliğimizi, birbirimizi aramayalım bu sürede dedim eşyalarımı alıp çıktım, 9 gündür nasılsın bişeye ihtiyacın var mı ne yapıyorsun diye bile aramadı. Bence de bitmiş artıkBöyle hayat nasıl gecer ya yazık size. Ya bunlara katlanacaksınız konusmayla hal olacak seyler değil yada artık bi nokta koyacaksınız. Eşiniz anneyle eş ayrımını maalesef yapamıyor. Nasıl olurda sizi evde bırakır tatile giderler ohh ne güzel hayat gitmesinler ölürlermi bu ne saçmalık. Okurken çıldırdım ya lütfen bu şekilde yaşamayın sizi düşünmeyen insanları siz hiç düşünmeyin ona göre karar verin çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun
Ararsa hic acmayin.Once çooooook sinirlenecekHayırlısı oldun artık! 2 ay uzaklaşalım düşünelim evliliğimizi, birbirimizi aramayalım bu sürede dedim eşyalarımı alıp çıktım, 9 gündür nasılsın bişeye ihtiyacın var mı ne yapıyorsun diye bile aramadı. Bence de bitmiş artık