Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Eşinizin istemediğiniz insanlarla görüşmesi, bu insanlarla aksam saatlerinde telefonlaşması mesajlaşması, siz olmadan onlarla dışarı çıkması boşanma sebebi. Mümkünse telefonunda gece saatlerinde yapılmış arama, mesajlaşmalar, buluşma görüntüler (saati ve tarihi belirli olacak şekilde) ekran görüntüsü alın ya da kendi telefonunuzda video kaydı yapıp onun telefonundaki görüntü, mesajları video kaydına alın. Mümkünse bir avukata gidip bu konu hakkında aynen buraya yazdığınız gibi konuşup anlatın, maddi-manevi tazminatı içeren bir boşanma davasını açın. Ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Gece vakti alkollü alkolsüz bir mekana (eşi ısrarla istemediği halde) kadınlarla giden (bu kadınların yanında eşlerinin olması da önemsiz) bir erkeğin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele ki eşi ısrarla istemediği halde bu kadınlar için eşinin kalbini kırıyorsa. Avukatla görüştükten sonra boşanır bosanmazsınız karar size kalmış ama lütfen kanıt alıp bir avukatla görüşün. Ayrıca öyle ilişkiler var ki bazı erkekler swing yapmakta hiçbir problem görmüyor arkadaşlarına eşlerini sunuyor ve bu hoşlarına gidiyor skdndmdö. İnanın ben bu durumun çok benzerine bir savcılık dosyasında şahit oldum. Sonunda karısını arkadaşına sunan erkek davacı olmustu, arkadaşım karımı kaçırdı diye. Ki bu olaydaki 3 şahıs da memurdu Karısı yanında başka erkeklere sürekli vücudundan bahsediyorsa ve eşi de bundan rahatsız olmuyorsa vardır bir halt. Bu durumu normal görenlere de şaşıyorum.

Bunlar ucu bi halt yiyo olabilir.. senide dahil etmek istiyor olabilirler.. baska birsey gelmiyor aklima

Ayni ben
Eşimin kuzeni sırf bu yüzden bizle küs, canıma minnet

Sevgili konu sahibi ve forumdaki arkadaşlarım;

Bir şeyi gerçekten çok merak ediyorum.

Kimseyi üzmek ve yormak istemiyorum ama forumda genel anlamda bu konudakine benzer şeyler görüyorum.

Eşlerinize hiç mi sözünüz geçmiyor? Gitme dediginiz yere nasıl gidiyor?

Biz eşimle birbirimizden izin almayız ama gitmeni istemiyorum dersem gitmez. Giderse bunun üzerinde evde huzursuzluk çıkacağını bilir. Yani kapı önünde beni ezip geçmez. Geçemez. Ayni şekilde ben de ezip geçemem.

Nasıl oluyor da rıza göstermediginiz yere gidiyor? Gidip de eve nasıl dönüyor?

Nasıl oluyor da sizin rıza göstermediginizi bile bile kadınla mesajlaşabiliyor?
Mesela bu, sizin de herhangi bi adamla gönül rahatlığıyla mesajlaşabileceginiz anlamina gelmiyor mu?

Bütün bunlardan sonra aranizdaki ilişki nasıl oluyor? Sonrasında sizin tepkiniz ne oluyor?

Arkadaşlar bu sorulara cevap verebilecek olan varsa lütfen cevap versin. Alıntı yapsın. Sadece konu sahibine değil genel anlamda ortama soruyorum. Bunu gercekten tüm iyi niyetimle soruyorum.

Ya lütfen demeyin öyle zaten ağlamaktan helak oldum
Konunuzu tam anlayamadım. Eşinizin evli karı-koca arkadaşları mı var ? Karısıda sürekli vücudundan mı bahsediyor? Ne diyor mesela?

Kıskançliktan sanki biraz abartiyorsunuz gibi geldi.

Aynen.. Hatta konu pek inandırıcı değil.
Yeni üye.. kokusu çıkar birazdan.

Bi gun bu kadini eve davet edin tek basina eşi falan olmasin tabi sizin esinizde.alin karsiniza laf arasinda tehdit edin uzak dur gibisinden.baktiniz hala konusuyorlar kanit toplayin ve onun esine soyleyin.

Bence flört aşamasındalar belli etmeyin falan yazmışlar ama bence kadını 1-2 kere ortamda bozup kocasının çaktırmadan gözünü açmak lazım akıllı davranmalısınız siz abartıyormuşsunuz gibi hissettirselerde takılmayın herkes yediği b.ku içten içe bilir merak etmeyin.Eşinize "kusura bakma ben o kadar geniş mideli gavat değilim göğsümdeki çatlağı onun kocasına göstermemi istermisin nasıl görünüyor dışardan bir bak kendine" deyin bunları söylerken ağlamayın sesiniz net ve kendinden emin olsun asla ve asla da eşinizi yanlız yollamayın

Buna benzer çok rahat karısı olan bir arkadaşı vardı eşimin. Aynı anda tanışmamıza rağmen bana gıcık davranır, her söylediğimle alay eder güler eşime karşı ise tam tersi idi. Hatta 3. Görüşmemizde falan el teması da başladı, elini eşimin üst bacağına koyardı, omzuna ellerini koyar başını yaslar çok alemsin falan derdi. Buna benzer bitakım şeyler oldu. Tabi eşim kadın rahat ve ben onu bozmamak için bi şey diyemiyorum dedi bana fakat ben güzel bir kavga çıkardım evde eşimin de burnundan getirdim. Aynı şekilde o arkadaşı da çok rahattı aynı cıvıklığı eşi de bana yaptı, hatta daha ileri gidip eşimden gizli eşimin telefonundan aramışlığı bile vardı. Ben hiç sevmem bu tarz olayları ve eşim bu arkadaşlığı bitirmese ben bu evliliği bitirecektim.

Hatta ailesine de çıtlatmıştım, ablası ve annesi, babam hiç böyle şeyler yaptı mı, abuk sabuk insanları evliliğinin içine neden sokuyosun diye her fırsatta çıkışmışlardı. Sen görmediğin şeyi nasıl yaparsın kendine gel bu çocuk seni çok değiştirdi diye babası da dahil epey bu konuda destek oldular bana.

Velhasılı araya mesafe koydu eşim, ailece görüşmeyi kestik ve 3. Görüşmenin üstüne bir görüşme daha olmadı, en son eşim iş yerimizi soyarken yakaladığı için bütün ilişkilerini koparmıştı bu haysiyetsizle.

Çok zor bir süreç, kabıma sığamaz, delirecek gibi olurdum beni anlamadığı için. Gözümü karartıp boşanmaya kararlı olduğumu görünce ailesinin de desteğiyle atlattık biz. Darısı sizin başınıza.

Evliligimizin ilk haftasi baslamisti evli arkadaslariyla beni zorla bulusturmaya ciktik gezdik kadına bir türlü isinamadim
Sonra evine davet etti bir iki hareketine kıl oldum istemiyorum dedim .

Kıyamet koptu vay efendim o bekarken aralarina almiyorlarmis hepsi evlenip takilmaya baslamislar bunu almamislar ulan dedim onun icinmi evlendin benle istemiyorum sevemedim hoslanmadim ayrı dünyanın insanlariyiz. Gece 3 e kadar kavga etmistik sonra orta yolu bulduk ama 1 ay sonra o cok bayildigi arkadasindan öyle bir kazik yediki ohhhhhh dedim ohhhh çok iyi oldu.

Hepsi aynı bu ruh hastasi heriflerin. Bir ortamda mutlu degilsen oraya kendini ait hissetmiyorsan bu çok berbat bir duygu.

Bilmiyorum sizin esiniz hangi dilden anliyor ama ben tabak çanak birakmiyorum bu gibi durumlarda. Tatli dil den anlamiyor

Gercekten evlilik bitirir bu tip arkadaslar. Kadında beni kiskandirmaya calismisti hamile haliyle

Kadinlarla konuş sizinle bir araya gelince konusacak bir şey bulamiyorum kusura bakmayin isinamadim size.

Hayatta iyi sanslar gorusmemek uzere hosacakalin yaz engelle .

Ya ahahshhaha zaten bizi dinlemezler sonunda da yağlı kazığa oturtturulurlar o çok sevgili arkadaşları tarafından

Gercekten evlilik bitirir bu tip arkadaslar. Kadında beni kiskandirmaya calismisti hamile haliyle
Ay normal insana rastlamak çok zor artık, bu kız da yeni doğum yapmıştı ve sürekli bana çok zayıfsın, (eşim için) x eve geldiğinde seni bulamıycak, aaa bi de bakmış bitter erimekten görünmüyor derdi benden 5 cm uzun olduğu için de kendini fidan boylu zanneder boyumla da dalga geçerdi ama bir giyinişi vardı Fatmagül'ün yengesi Muazzez gibi memeleri meydanda gezerdi kendine hiç bakmaz sürekli beni gömerdi abla.

Hatta eşimi aramış bi defa görüşmeyi kestikten sonra ardımdan abuk sabuk sallamış, eşim de, ben karımı tanıyorum kendi sorunlarınızın içine bizi çekmeyin, karımın adını da birdaha ağzından duymayım yoksa çok fena olur demiş. Sonrasında kadından da birdaha ses çıkmadı kökten kesildi

Koca gibi koca bosunami diyorum eşler birbirini tutar ve korursa önlerinde dag duramaz valla helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…