- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
Eşinizin istemediğiniz insanlarla görüşmesi, bu insanlarla aksam saatlerinde telefonlaşması mesajlaşması, siz olmadan onlarla dışarı çıkması boşanma sebebi. Mümkünse telefonunda gece saatlerinde yapılmış arama, mesajlaşmalar, buluşma görüntüler (saati ve tarihi belirli olacak şekilde) ekran görüntüsü alın ya da kendi telefonunuzda video kaydı yapıp onun telefonundaki görüntü, mesajları video kaydına alın. Mümkünse bir avukata gidip bu konu hakkında aynen buraya yazdığınız gibi konuşup anlatın, maddi-manevi tazminatı içeren bir boşanma davasını açın. Ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Gece vakti alkollü alkolsüz bir mekana (eşi ısrarla istemediği halde) kadınlarla giden (bu kadınların yanında eşlerinin olması da önemsiz) bir erkeğin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele ki eşi ısrarla istemediği halde bu kadınlar için eşinin kalbini kırıyorsa. Avukatla görüştükten sonra boşanır bosanmazsınız karar size kalmış ama lütfen kanıt alıp bir avukatla görüşün. Ayrıca öyle ilişkiler var ki bazı erkekler swing yapmakta hiçbir problem görmüyor arkadaşlarına eşlerini sunuyor ve bu hoşlarına gidiyor skdndmdö. İnanın ben bu durumun çok benzerine bir savcılık dosyasında şahit oldum. Sonunda karısını arkadaşına sunan erkek davacı olmustu, arkadaşım karımı kaçırdı diye. Ki bu olaydaki 3 şahıs da memurduMerhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Eşimin kuzeni sırf bu yüzden bizle küs, canıma minnetHiç sevmediğim durumlardan biri , evli arkadaşlarla devamlı takilmacalar, toplu halde piknik arada olsa neyse, böyle her haftasonunu bırak , bazen bile görüşmek istemem, hiç hoş değil , aynı ortamda direkt dialoglar ve devamlı ...
Konunuzu tam anlayamadım. Eşinizin evli karı-koca arkadaşları mı var ? Karısıda sürekli vücudundan mı bahsediyor? Ne diyor mesela?Ya lütfen demeyin öyle zaten ağlamaktan helak oldum
Sizin durumunuz klasik yeni gelin kıskançlığı gibi. Durduk yere eşinizi boğuyorsunuz.Beni bırakıp onunla görüşmeye gitti ama kabullenemiyorum
Aynen.. Hatta konu pek inandırıcı değil.Iste anlatırken sürekli oluyor gibi anlatmışsınız. Surda yerler açılalı da 3 ay oldu olmadi daha önce nerde buluşuyordunuz sürekli onların evinde mı? Bana konu karşı tarafın eşi de olduğu için abartı geldi. O görmüyor mu?
Evliligimizin ilk haftasi baslamisti evli arkadaslariyla beni zorla bulusturmaya ciktik gezdik kadına bir türlü isinamadimMerhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Gercekten evlilik bitirir bu tip arkadaslar. Kadında beni kiskandirmaya calismisti hamile haliyleBuna benzer çok rahat karısı olan bir arkadaşı vardı eşimin. Aynı anda tanışmamıza rağmen bana gıcık davranır, her söylediğimle alay eder güler eşime karşı ise tam tersi idi. Hatta 3. Görüşmemizde falan el teması da başladı, elini eşimin üst bacağına koyardı, omzuna ellerini koyar başını yaslar çok alemsin falan derdi. Buna benzer bitakım şeyler oldu. Tabi eşim kadın rahat ve ben onu bozmamak için bi şey diyemiyorum dedi bana fakat ben güzel bir kavga çıkardım evde eşimin de burnundan getirdim. Aynı şekilde o arkadaşı da çok rahattı aynı cıvıklığı eşi de bana yaptı, hatta daha ileri gidip eşimden gizli eşimin telefonundan aramışlığı bile vardı. Ben hiç sevmem bu tarz olayları ve eşim bu arkadaşlığı bitirmese ben bu evliliği bitirecektim.
Hatta ailesine de çıtlatmıştım, ablası ve annesi, babam hiç böyle şeyler yaptı mı, abuk sabuk insanları evliliğinin içine neden sokuyosun diye her fırsatta çıkışmışlardı. Sen görmediğin şeyi nasıl yaparsın kendine gel bu çocuk seni çok değiştirdi diye babası da dahil epey bu konuda destek oldular bana.
Velhasılı araya mesafe koydu eşim, ailece görüşmeyi kestik ve 3. Görüşmenin üstüne bir görüşme daha olmadı, en son eşim iş yerimizi soyarken yakaladığı için bütün ilişkilerini koparmıştı bu haysiyetsizle.
Çok zor bir süreç, kabıma sığamaz, delirecek gibi olurdum beni anlamadığı için. Gözümü karartıp boşanmaya kararlı olduğumu görünce ailesinin de desteğiyle atlattık biz. Darısı sizin başınıza.
Kadinlarla konuş sizinle bir araya gelince konusacak bir şey bulamiyorum kusura bakmayin isinamadim size.Merhaba
Ya ahahshhaha zaten bizi dinlemezler sonunda da yağlı kazığa oturtturulurlar o çok sevgili arkadaşları tarafındanEvliligimizin ilk haftasi baslamisti evli arkadaslariyla beni zorla bulusturmaya ciktik gezdik kadına bir türlü isinamadim
Sonra evine davet etti bir iki hareketine kıl oldum istemiyorum dedim .
Kıyamet koptu vay efendim o bekarken aralarina almiyorlarmis hepsi evlenip takilmaya baslamislar bunu almamislar ulan dedim onun icinmi evlendin benle istemiyorum sevemedim hoslanmadim ayrı dünyanın insanlariyiz. Gece 3 e kadar kavga etmistik sonra orta yolu bulduk ama 1 ay sonra o cok bayildigi arkadasindan öyle bir kazik yediki ohhhhhh dedim ohhhh çok iyi oldu.
Hepsi aynı bu ruh hastasi heriflerin. Bir ortamda mutlu degilsen oraya kendini ait hissetmiyorsan bu çok berbat bir duygu.
Bilmiyorum sizin esiniz hangi dilden anliyor ama ben tabak çanak birakmiyorum bu gibi durumlarda. Tatli dil den anlamiyor
Yuh deve aaaaaMesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Ayyy hiç sorma öyle hoşuma gitmistiki aahhhh çok iyi olmustu çok..Ya ahahshhaha zaten bizi dinlemezler sonunda da yağlı kazığa oturtturulurlar o çok sevgili arkadaşları tarafından
Ay normal insana rastlamak çok zor artık, bu kız da yeni doğum yapmıştı ve sürekli bana çok zayıfsın, (eşim için) x eve geldiğinde seni bulamıycak, aaa bi de bakmış bitter erimekten görünmüyor derdiGercekten evlilik bitirir bu tip arkadaslar. Kadında beni kiskandirmaya calismisti hamile haliyle
Koca gibi koca bosunami diyorum eşler birbirini tutar ve korursa önlerinde dag duramaz valla helal olsun.Ay normal insana rastlamak çok zor artık, bu kız da yeni doğum yapmıştı ve sürekli bana çok zayıfsın, (eşim için) x eve geldiğinde seni bulamıycak, aaa bi de bakmış bitter erimekten görünmüyor derdibenden 5 cm uzun olduğu için de kendini fidan boylu zanneder boyumla da dalga geçerdi ama bir giyinişi vardı Fatmagül'ün yengesi Muazzez gibi memeleri meydanda gezerdi kendine hiç bakmaz sürekli beni gömerdi abla.
Hatta eşimi aramış bi defa görüşmeyi kestikten sonra ardımdan abuk sabuk sallamış, eşim de, ben karımı tanıyorum kendi sorunlarınızın içine bizi çekmeyin, karımın adını da birdaha ağzından duymayım yoksa çok fena olur demiş. Sonrasında kadından da birdaha ses çıkmadı kökten kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?