Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozuk

Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşı

Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşı
Arkadaşların dediği gibi takip edin canınızı sıkmayın baktınız tavırları hareketleri iyice kötüye gidiyor son kez karşınıza alıp konuşursunuz.

Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozuk
Bakma ihtimaliniz yok mu göz ucuyla da görmez mısınız . Cinsellik durumunuz nasıl. Size tavrı?

Teşekkür ederim
Son bir kere karsiniza alin konusun. Kadin evli, ustelik seviyesiz. her haftasonu neden görüşüyoruz? Konustugu konular cok rahatsiz edici gibi gibi kendinizi en dogru sekilde açıklayacağınız kelimelerle, suçlamadan, haksiz duruma dusmeden derdinizi anlatin. Tepkisine bakin.
Valla konuyu bir daha okuyunca benim burnuma kotu kotu kokular gelmeye basladi.

Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Bu güzel bi.durum belki eşiniz normal arkadaşlık durumu farkediyor karşı tarafın düşüncesini bilmeden . Eğer bir.kopukluk olsa cinsellik olarakta davranış olarakta farklılık olur diye düşünüyorum . Sizi aynı ortama o kadınla sokmazdı bence

Üç defa konuştum istemiyorsan görüşmeyelim diyor ama cumartesi gecesi olunca yine başlıyor görüşelim görüşelim diye

Beni bırakıp onunla görüşmeye gitti ama kabullenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…