Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozukHeran yanında olun belli ki eşinizle konuşuyorum derken size ima yapıyor. Altta yatan düşüncesini bilemiyorum o öyle dedikce sizde . Hahaha evet tatlım kocam sohbeti tuttuğu herkesle wp üzerinden falan konuşur . Diyin eşinize sıcak davranın . Bence eşiniz birşey saklasa yada sakınsa sizin bundan haberiniz olmaz gittiğinden gorustuklerinden . Wp mesajini şimdilik sorun etmeyin ne konuşmuşlar ne konuşuyorlar takipte olun . Yanındayken eşinize sıcak davranın yakın olun . Baktınız gidişat iyi yönde değil eşinizde değişimler var . Ben olsam yalnız kaldığımızda konuşurdum . Eşim söyleyemiyor kimseyi kıramaz. Sürekli yazmanızdan çok rahatsız oluyormuş . Vs diyin .aglayipta o güzel yüzünüzü asmayın. Zaten birinin içinde varsa böyle.sadakatsizlik vs sen onu zincire vursan yine yapar . Gözlemle daha çok birlikte vakit geçirin. Yalniz bırakma yakın olun. Tilkinin aklına şeyi sokma böyle bir söz vardı. Konuşmaları nasıl. Belki bazılarına benim düşüncem yanlış gelebilir ama Ben bu şekilde yapardım...kendinizi onun yanında daha çok ön plana çıkarın. Eşinizi opun dane edin birlikte planlar yapın. O kadından kızından soyutlamaya çalışın olabildiğince ama bunu kocanıza onların konusunu açarak vs yapmayın.
Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşıSizi üzmek istemem asla sevmiyorum ben böyle şeyleri. Acaba tanışıp birbirlerine bir şey hissedip kadın evli olmasını takmadığı için mi böyle vazgeçilmezmiş ya da sizden önemliymiş gibi tavır alıyor. Siz olmasanız bile gidiyor yanına ne gerek var ne paylaşılıyor.
Arkadaşların dediği gibi takip edin canınızı sıkmayın baktınız tavırları hareketleri iyice kötüye gidiyor son kez karşınıza alıp konuşursunuz.Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşı
Kasıtlı ve kötü niyetli bir üzme amacı gütmedim. Ama sonradan elinizde cocukla birlikte aglayacaginiza simdi tek başınıza ağlayın ve tez zamanda kurtulun.Ya lütfen demeyin öyle zaten ağlamaktan helak oldum
Bakma ihtimaliniz yok mu göz ucuyla da görmez mısınız . Cinsellik durumunuz nasıl. Size tavrı?Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozuk
Teşekkür ederimArkadaşların dediği gibi takip edin canınızı sıkmayın baktınız tavırları hareketleri iyice kötüye gidiyor son kez karşınıza alıp konuşursunuz.
Teşekkür ederimKasıtlı ve kötü niyetli bir üzme amacı gütmedim. Ama sonradan elinizde cocukla birlikte aglayacaginiza simdi tek başınıza ağlayın ve tez zamanda kurtulun.
Dik durmaya çalışıyorumDik durun . Kendinizi sakın bırakmayın. Baktınız gidişat iyi değil o zaman başka
Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunuBakma ihtimaliniz yok mu göz ucuyla da görmez mısınız . Cinsellik durumunuz nasıl. Size tavrı?
Son bir kere karsiniza alin konusun. Kadin evli, ustelik seviyesiz. her haftasonu neden görüşüyoruz? Konustugu konular cok rahatsiz edici gibi gibi kendinizi en dogru sekilde açıklayacağınız kelimelerle, suçlamadan, haksiz duruma dusmeden derdinizi anlatin. Tepkisine bakin.Teşekkür ederim
Bu güzel bi.durum belki eşiniz normal arkadaşlık durumu farkediyor karşı tarafın düşüncesini bilmeden . Eğer bir.kopukluk olsa cinsellik olarakta davranış olarakta farklılık olur diye düşünüyorum . Sizi aynı ortama o kadınla sokmazdı benceHerşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Üç defa konuştum istemiyorsan görüşmeyelim diyor ama cumartesi gecesi olunca yine başlıyor görüşelim görüşelim diyeSon bir kere karsiniza alin konusun. Kadin evli, ustelik seviyesiz. her haftasonu neden görüşüyoruz? Konustugu konular cok rahatsiz edici gibi gibi kendinizi en dogru sekilde açıklayacağınız kelimelerle, suçlamadan, haksiz duruma dusmeden derdinizi anlatin. Tepkisine bakin.
Valla konuyu bir daha okuyunca benim burnuma kotu kotu kokular gelmeye basladi.
Beni bırakıp onunla görüşmeye gitti ama kabullenemiyorumBu güzel bi.durum belki eşiniz normal arkadaşlık durumu farkediyor karşı tarafın düşüncesini bilmeden . Eğer bir.kopukluk olsa cinsellik olarakta davranış olarakta farklılık olur diye düşünüyorum . Sizi aynı ortama o kadınla sokmazdı bence
Mesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyorMesela oturuyorsunuz neler diyor ne anlatıyor.biraz açık olur musun tatlım. Daha iyi anlamamız için
OhaaaMesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Kocası hiç tepki vermiyor ona da anlam veremiyorum istediği kadar arkadaşın olsun insanlar sınırlarını bilmeliKadinin kocasi ne diyor bu duruma
Uzgunum herkes sakin kal felan demis ama ben kadinin kocasinin yaninda direk memmun olmadiginiz seyleri konusma taraftari olurdum
Yoksa bende rahat biriyim alkol kullanan biriyim ama bunlar çok fazla geliyorOhaaasiz kesinlikle haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?