Kocam beni aldattı mı?

Hic inandirici bir konu degil bu. Bu kadar saf bir kadinin var oldugunu dusunmek bile istemiyorum. O kadininda ne mal oldugu belli sucu kocan sapik diyerek ona atmis kocan hepten inkar etmis sen guya annenin evine gitmissin o geri gondermis. Hala itiraf bekliyorsun ama cok beklersin en sonunda safligindan sikilip ehh yeter be yaptim demezse ki o zaman bile bosanicagini sanmiyorum.

En yakın arkadaş değil, akraba bile olsa nikah düşen bekar birinin onca zaman evde kalması çok yanlış.

Acı bir tecrübe olmuş Allah yardımcınız olsun

Yani bu kadar delilden sonra siz inanmak istemediğiniz için inanmıyorsunuz.Yoksa böyle bir soruyu sormazdiniz.Adam bayağı aldatmış yani daha ne olmasını bekliyorsunuz.İkisini aynı yatakta görseniz bile AA birbirlerini ısıtıyorlar diyeceksiniz gibi bir hava seziyorum sizden.

Ciddi ciddi soruyor musunuz? Bazı konular keşke şaka olsa.
Evinize gelen arkadaşınızla aldatmış, sevişmişler sex yapmışlar. Sizde üstüne hiçbirşey olmamış gibi evliliğe devam etmişsiniz. Ayrılmak aklınızın ucundan geçmiyor

Tam olarak cevabını aradığınız soru ne ben onu anlayamadım.Aldatıldığınızı kendiniz zaten görmüş sünüz.

%100 seni aldatmış hem de en yakın arkadaşınla, elinde kanıtların da var, daha ne olmasını bekliyorsun, ikisini aynı yatakta basmayı bekliyorsun?

arkadaşım eşime o gün ne güzel boşaldın canım gibi yazılar yazmış.

Sen gece uyurken bende uyuyordum yanıma geldi sarhoştuk evet oldu yalan söylüyor sana dedi

arkadaşım eşin sapığın teki diyor sizin evden olay olduktan sonra sabah hemen neden gitmek istedim bı düşün diyor.
Eşiniz sapık olduğu için mi kocanıza böyle bir mesaj atmış o kadar iğrenç ki ikisi de. Aldatılmamışsınız yok canım siz de saçmalamayın

Hanımefendi kabak gibi mesajlar ortada okumuşsunuz siz neyin kanıtını istiyorsunuz?

Hani evlenmişti ne ara sokaklara düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…