- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
-
- Konu Sahibi Setenay efe
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok saf birisiniz. Kötü hissedin diye demek istemiyorum ama her şey ortadayken hala inanmamak için sebep aramışsınız onca zaman.En yakın arkadaşım bana geldi 2 hafta kadar evimde kaldı. Kendisi bekar. Telefonunu satmak istedi iş bulana kadar. Sattık eve geldik eşim falan oturuyoruz. Birbirlerine bakıp gulumsuyorlardi aldırış etmedim. 2 gün sonra arkadaşım gitti. Telefonu olmadığı için benim telefondan instagramina giriyordu. Gece eşim uyuduktan sonra telefonuna bakmak istedim hiç bir şey yoktu şüphelenmistim sadece daha sonra kendi telefonumda Instagramimdan çıkış yaptım. Çıkış yapınca arkadaşım instagrami açık kalmış. Gece 2 civarı mesajlar geldi eşimin kullandığı şirket Instagramindanda konuşma görünce merak edip girmek istedim. Girdiğimde arkadaşım eşime o gün ne güzel boşaldın canım gibi yazılar yazmış. Eşimde tamam sen iş yerine gel görüşelim demiş. Ama eşimin şirket Instagraminda hiç böyle mesajlaşma yok silmiş. Hemen uyandiridm sordum iş arkadaşı bize yemeğe gelmişti o konuştu ben konuşmadım dedi iş arkadaşını aradım gece hayır abla öyle bişey yok ben onu seviyorum kim konuşmuş kızla böyle ne kadar ayıp dedi. Eşim tamam ben konuştum ama araba sürüyordum sabah ben ona sadece iş yerine gel dedim o yazdıklarını görmedim dedi öyle bişey de olmadı dedi. Ben hamileyim gece uykularım derin oluyor gece bişey olmadığı ne malum diye düşünüyorum. 1 sene geçti üstünden ben hala unutamadim her seferinde de inanmıyorum diyorum bebeğim 1 yaşına giricek. Aramız iyi de olsa ben hep soğuk davranıyorum bu olaylardan dolayı hala da devam ettiriyor ben öyle bişey yapmadım diye kızla konuştuğumda da evde alkol almışlardı ben hamileyim diye kullanmamıştım. Sen gece uyurken bende uyuyordum yanıma geldi sarhoştuk evet oldu yalan söylüyor sana dedi. Ne yapmam gerekiyor ben düşünerek psikolojim bozuldu ufak tefek sorunda bile eşime çok büyük tepkiler veriyorum onun kizginligiyla arkadaşım eşin sapığın teki diyor sizin evden olay olduktan sonra sabah hemen neden gitmek istedim bı düşün diyor. Ne olursunuz bana fikir verin siz ne düşündünüz bunları okuyunca.
Numarami veriyim ara istersen neden kandırıyım buradaki insanları elime ne geçicekYeni hesaptan açılan konuya yazıp, gece yarısı kadının yine evden başkasına duyulmadan çocukla çıkma olasılığına inanmaya çalışan KK’nın kadınlarına selam olsun. Ne iyi kalplisiniz! Öpüyorum hepinizi
2022’nin son trolünü görmüş olduk…
Sokaklarda yaşıyormuş daha sonra evlenmiş biriyleHani evlenmişti ne ara sokaklara düştü
Yeminine inanmaya bu kadar hevesliyseniz niye konu açıp fikir istiyorsunuz?Gerçekten bilemiyorum yemin ediyor mesajlar ortada diyorum gördüm diyorum. tabi o gün ben konusunca bütün SS leri mesajları sildi ortada kanıtta kalmadi
Hadi gerçeksiniz diyelim o zaman anlattığınız şeyde zate aldatıldığınız bariz belli, kocanız bir musluk veya şişe değilse boşalma işlemini açıklayabilecek masum bir durum yok. Boşanmak istemiyorsunuz biz ne diyelim de sizi avutalım? Erkektir yapar mı? Yardım alın profesyonel birindenNumarami veriyim ara istersen neden kandırıyım buradaki insanları elime ne geçicek
Beni isteyen istediği kadar banlasın, yadırgasın. Ya hu mübarek senin bekar arkadaşının 2 hafta sizde yatılıya kalması ne demek! (Ayrıca hamilelik döneminde) bu bir. İkincisi ise evde hem eşinin hem arkadaşının alkol alacağı ortamı neden yaratıyorsunuz, neden insanı kendinden alan şu mereti helal daireye haram biriyle (arkadaşınızdan bahsediyorum) sokuyorsunuz. Ayrıca o kızı paraladın mı çok merak ettim, aynısı Allah korusun benim başıma gelse, o yılanın saçını başını yolardımEn yakın arkadaşım bana geldi 2 hafta kadar evimde kaldı. Kendisi bekar. Telefonunu satmak istedi iş bulana kadar. Sattık eve geldik eşim falan oturuyoruz. Birbirlerine bakıp gulumsuyorlardi aldırış etmedim. 2 gün sonra arkadaşım gitti. Telefonu olmadığı için benim telefondan instagramina giriyordu. Gece eşim uyuduktan sonra telefonuna bakmak istedim hiç bir şey yoktu şüphelenmistim sadece daha sonra kendi telefonumda Instagramimdan çıkış yaptım. Çıkış yapınca arkadaşım instagrami açık kalmış. Gece 2 civarı mesajlar geldi eşimin kullandığı şirket Instagramindanda konuşma görünce merak edip girmek istedim. Girdiğimde arkadaşım eşime o gün ne güzel boşaldın canım gibi yazılar yazmış. Eşimde tamam sen iş yerine gel görüşelim demiş. Ama eşimin şirket Instagraminda hiç böyle mesajlaşma yok silmiş. Hemen uyandiridm sordum iş arkadaşı bize yemeğe gelmişti o konuştu ben konuşmadım dedi iş arkadaşını aradım gece hayır abla öyle bişey yok ben onu seviyorum kim konuşmuş kızla böyle ne kadar ayıp dedi. Eşim tamam ben konuştum ama araba sürüyordum sabah ben ona sadece iş yerine gel dedim o yazdıklarını görmedim dedi öyle bişey de olmadı dedi. Ben hamileyim gece uykularım derin oluyor gece bişey olmadığı ne malum diye düşünüyorum. 1 sene geçti üstünden ben hala unutamadim her seferinde de inanmıyorum diyorum bebeğim 1 yaşına giricek. Aramız iyi de olsa ben hep soğuk davranıyorum bu olaylardan dolayı hala da devam ettiriyor ben öyle bişey yapmadım diye kızla konuştuğumda da evde alkol almışlardı ben hamileyim diye kullanmamıştım. Sen gece uyurken bende uyuyordum yanıma geldi sarhoştuk evet oldu yalan söylüyor sana dedi. Ne yapmam gerekiyor ben düşünerek psikolojim bozuldu ufak tefek sorunda bile eşime çok büyük tepkiler veriyorum onun kizginligiyla arkadaşım eşin sapığın teki diyor sizin evden olay olduktan sonra sabah hemen neden gitmek istedim bı düşün diyor. Ne olursunuz bana fikir verin siz ne düşündünüz bunları okuyunca.
Bir keresinde bir konu vardi. Kiz diyorduki eşimin bekar, hiç samimi olmadiklari kuzeni gelip kalacak rahatsizim. Ben de boyle şey uygun degil. Şeytan dolaniyor etrafimizda. Yoldan çikarir. Kabul etmeyin dedim. Herkes melek kesildi ve bana akrabalik nedir bilmeyen, empati yoksunu gibi şryler soylendi. Hatta dediler ki biz hiç oyle şeyler dusunmedik. Senin nasil aklina geldi ne kadar ahlaksiz dusuncen var falan. Linçlendim sonra da banlandim))) ayni durum. Ha arkadaş he eşinin aralari hiç olmayan, samimi bile olmadiklari kuzeni. Arkadaşim eşiniz aldatmiş, yatmiş evinize gelen misafirle. Hem de o kadar pişkin ki sizinle dalga geçer gibi birbirlerine bakip gulmuşler. Tamam karar sizin affetmişsiniz. Onu affeden ufak tefek şeyleri de gormezden gele bilir pekalaEn yakın arkadaşım bana geldi 2 hafta kadar evimde kaldı. Kendisi bekar. Telefonunu satmak istedi iş bulana kadar. Sattık eve geldik eşim falan oturuyoruz. Birbirlerine bakıp gulumsuyorlardi aldırış etmedim. 2 gün sonra arkadaşım gitti. Telefonu olmadığı için benim telefondan instagramina giriyordu. Gece eşim uyuduktan sonra telefonuna bakmak istedim hiç bir şey yoktu şüphelenmistim sadece daha sonra kendi telefonumda Instagramimdan çıkış yaptım. Çıkış yapınca arkadaşım instagrami açık kalmış. Gece 2 civarı mesajlar geldi eşimin kullandığı şirket Instagramindanda konuşma görünce merak edip girmek istedim. Girdiğimde arkadaşım eşime o gün ne güzel boşaldın canım gibi yazılar yazmış. Eşimde tamam sen iş yerine gel görüşelim demiş. Ama eşimin şirket Instagraminda hiç böyle mesajlaşma yok silmiş. Hemen uyandiridm sordum iş arkadaşı bize yemeğe gelmişti o konuştu ben konuşmadım dedi iş arkadaşını aradım gece hayır abla öyle bişey yok ben onu seviyorum kim konuşmuş kızla böyle ne kadar ayıp dedi. Eşim tamam ben konuştum ama araba sürüyordum sabah ben ona sadece iş yerine gel dedim o yazdıklarını görmedim dedi öyle bişey de olmadı dedi. Ben hamileyim gece uykularım derin oluyor gece bişey olmadığı ne malum diye düşünüyorum. 1 sene geçti üstünden ben hala unutamadim her seferinde de inanmıyorum diyorum bebeğim 1 yaşına giricek. Aramız iyi de olsa ben hep soğuk davranıyorum bu olaylardan dolayı hala da devam ettiriyor ben öyle bişey yapmadım diye kızla konuştuğumda da evde alkol almışlardı ben hamileyim diye kullanmamıştım. Sen gece uyurken bende uyuyordum yanıma geldi sarhoştuk evet oldu yalan söylüyor sana dedi. Ne yapmam gerekiyor ben düşünerek psikolojim bozuldu ufak tefek sorunda bile eşime çok büyük tepkiler veriyorum onun kizginligiyla arkadaşım eşin sapığın teki diyor sizin evden olay olduktan sonra sabah hemen neden gitmek istedim bı düşün diyor. Ne olursunuz bana fikir verin siz ne düşündünüz bunları okuyunca.
Zaten evet aldattım dese de sorun olmayacak çünkü bu soruyu soran kadınlar'' canım erkekler hep böyle ya boşver'' cevabını teselli amaçlı bekliyorlar. Bugün kaç kişi aldatılmış sayamadım ben
Kemalim yapmaz işte bütün mesele bu. Allah akıl fikir versin.Hayır ciddi olayım,ciddi cevaplar vereyim diyorum ama olmuyor. Gerçekten de bu kadar kör olunmaz. Her şey apaçık ortada cidden sormaya gerek var mı eşim beni aldatmış mı diye? Bazen öyle konular okuyorum ki konu sahipleri onlara yalan söyleyelim falan istiyorlar bence.
Ban yesem gam yemem senin mal olduğunu düşünüyorum herkes onaylamış daha ne bekliyorsunEn yakın arkadaşım bana geldi 2 hafta kadar evimde kaldı. Kendisi bekar. Telefonunu satmak istedi iş bulana kadar. Sattık eve geldik eşim falan oturuyoruz. Birbirlerine bakıp gulumsuyorlardi aldırış etmedim. 2 gün sonra arkadaşım gitti. Telefonu olmadığı için benim telefondan instagramina giriyordu. Gece eşim uyuduktan sonra telefonuna bakmak istedim hiç bir şey yoktu şüphelenmistim sadece daha sonra kendi telefonumda Instagramimdan çıkış yaptım. Çıkış yapınca arkadaşım instagrami açık kalmış. Gece 2 civarı mesajlar geldi eşimin kullandığı şirket Instagramindanda konuşma görünce merak edip girmek istedim. Girdiğimde arkadaşım eşime o gün ne güzel boşaldın canım gibi yazılar yazmış. Eşimde tamam sen iş yerine gel görüşelim demiş. Ama eşimin şirket Instagraminda hiç böyle mesajlaşma yok silmiş. Hemen uyandiridm sordum iş arkadaşı bize yemeğe gelmişti o konuştu ben konuşmadım dedi iş arkadaşını aradım gece hayır abla öyle bişey yok ben onu seviyorum kim konuşmuş kızla böyle ne kadar ayıp dedi. Eşim tamam ben konuştum ama araba sürüyordum sabah ben ona sadece iş yerine gel dedim o yazdıklarını görmedim dedi öyle bişey de olmadı dedi. Ben hamileyim gece uykularım derin oluyor gece bişey olmadığı ne malum diye düşünüyorum. 1 sene geçti üstünden ben hala unutamadim her seferinde de inanmıyorum diyorum bebeğim 1 yaşına giricek. Aramız iyi de olsa ben hep soğuk davranıyorum bu olaylardan dolayı hala da devam ettiriyor ben öyle bişey yapmadım diye kızla konuştuğumda da evde alkol almışlardı ben hamileyim diye kullanmamıştım. Sen gece uyurken bende uyuyordum yanıma geldi sarhoştuk evet oldu yalan söylüyor sana dedi. Ne yapmam gerekiyor ben düşünerek psikolojim bozuldu ufak tefek sorunda bile eşime çok büyük tepkiler veriyorum onun kizginligiyla arkadaşım eşin sapığın teki diyor sizin evden olay olduktan sonra sabah hemen neden gitmek istedim bı düşün diyor. Ne olursunuz bana fikir verin siz ne düşündünüz bunları okuyunca.