Kocam beni aldattı mı?

Biz kadınlar biliriz kocalarımızın ne mal olduğunu da konduramayız onlara, benim kocam yapmaz deriz. Diyeceklerim bu kadar, bildiğin bir sorunun cevabını arama. Buradaki arkadaşlar aldatmadı derse kendini kandırmış olacaksın. Kaldı ki olayın üzerinden bir seneden fazla geçmiş, bir adım atmamışsın, bu olayın üstüne sünger çek, yaşanmamış gibi davranmaya çalış. Başka türlüsü senin için zor gibi.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok saf birisiniz. Kötü hissedin diye demek istemiyorum ama her şey ortadayken hala inanmamak için sebep aramışsınız onca zaman.

Numarami veriyim ara istersen neden kandırıyım buradaki insanları elime ne geçicek

Numarami veriyim ara istersen neden kandırıyım buradaki insanları elime ne geçicek
Hadi gerçeksiniz diyelim o zaman anlattığınız şeyde zate aldatıldığınız bariz belli, kocanız bir musluk veya şişe değilse boşalma işlemini açıklayabilecek masum bir durum yok. Boşanmak istemiyorsunuz biz ne diyelim de sizi avutalım? Erkektir yapar mı? Yardım alın profesyonel birinden

Arkadaşınız dediğiniz kadın evliyse artık bu olaylara girmez ya da eşiniz susma payı vermiş olabilir. Bu kadar kanıt varken hâlâ emin değilim demeniz de ilginç.

Beni isteyen istediği kadar banlasın, yadırgasın. Ya hu mübarek senin bekar arkadaşının 2 hafta sizde yatılıya kalması ne demek! (Ayrıca hamilelik döneminde) bu bir. İkincisi ise evde hem eşinin hem arkadaşının alkol alacağı ortamı neden yaratıyorsunuz, neden insanı kendinden alan şu mereti helal daireye haram biriyle (arkadaşınızdan bahsediyorum) sokuyorsunuz. Ayrıca o kızı paraladın mı çok merak ettim, aynısı Allah korusun benim başıma gelse, o yılanın saçını başını yolardım

Bir keresinde bir konu vardi. Kiz diyorduki eşimin bekar, hiç samimi olmadiklari kuzeni gelip kalacak rahatsizim. Ben de boyle şey uygun degil. Şeytan dolaniyor etrafimizda. Yoldan çikarir. Kabul etmeyin dedim. Herkes melek kesildi ve bana akrabalik nedir bilmeyen, empati yoksunu gibi şryler soylendi. Hatta dediler ki biz hiç oyle şeyler dusunmedik. Senin nasil aklina geldi ne kadar ahlaksiz dusuncen var falan. Linçlendim sonra da banlandim))) ayni durum. Ha arkadaş he eşinin aralari hiç olmayan, samimi bile olmadiklari kuzeni. Arkadaşim eşiniz aldatmiş, yatmiş evinize gelen misafirle. Hem de o kadar pişkin ki sizinle dalga geçer gibi birbirlerine bakip gulmuşler. Tamam karar sizin affetmişsiniz. Onu affeden ufak tefek şeyleri de gormezden gele bilir pekala

Bekar bir arkadaşın neden sizde 2 hafta kalıyor çok saçma. Benim eşim arkadaşım evdeyken eve dahi gelmez. Veya eşim evde yokken çağırım arkadaşımı kendi elinizle ateşe atmışsınız kendinizi haberiniz yok. Maalesef devir çok kötü şaşırmıyorum birşeye Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin...

Ben aldatan erkegin aldattim dedigini duymadim. Nedense hepsi de yemin eder boyle. Okuduklarina inanmiyorsun da esinin yeminine mi inaniyorsun? O kadin da ozellikle telefonunu kullanmis olabilir, ogren diye. Belki de daha oncesi de var.

Zaten evet aldattım dese de sorun olmayacak çünkü bu soruyu soran kadınlar'' canım erkekler hep böyle ya boşver'' cevabını teselli amaçlı bekliyorlar. Bugün kaç kişi aldatılmış sayamadım ben

Kemalim yapmaz işte bütün mesele bu. Allah akıl fikir versin.

Ban yesem gam yemem senin mal olduğunu düşünüyorum herkes onaylamış daha ne bekliyorsun

Neyin fikrini verelim. Her şey ortada.. kadınla hala arkadaş olmanıza mi şok olalım üzerinden 1 sene geçmiş affetmiş olmanıza mi şok olalım. Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Kendinizi de kocanızı da çocuğunuzu da mutsuz etmeyin madem

Ben kadinin ozellikle senin ogrenmen icin telefonundan instagram hesabini kurdugunu dusunuyorum. Bir gun bakmasa ölmezdi cunku. Muhtemelen daha onceden de beraber oldular ve kadin senin bunu ogrenmen icin ozellikle telefonunu kullandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…