Kocam beni aldattı mı?

Bu konuyu nerden okudum. Hayır bu saatte sinir krizi gecirmeyecegim sakinim, konu kesinlikle fake çünkü hiçbir kadın bu kadar salak olamaz. Değilsede siz aldatıldığınızı basbaya biliyorsunuz. Sadece gerçeklere gözünüzü kapatmışsınız. Kör olmuşsunuz. O arkadaşınızla soruyorsunuz ve o size basbaya kocanla yattım diyor. Hala öylece bakıyorsunuz. Fake olduğunuza eminim sizin gibi biri gerçek olamaz.
Fake falan değil gerçek öylece durmuyorum küçük çocuğum olduğu için onu bulamadım internette hesaplarına yazdım ordan baya kavga ettik hep tel numarasını değiştirmiş. Bizden gittikten sonra ailesi de aradı beni sokaklarda yaşıyormuş her gün başka bir yerdeymis onlar dahi bulamamışlar telefonda konuşuyormuş ailesiyle sadece

Sadece mesajda olsa çok güzel boşaldın mı yazar biri ya 🤦 adam aldatmış salağa yatıyıor kadın da az değil ikisini de çıkartın hayatınızdan

Arkadaşım dediğim yazıda belirtmek için yazdım hiç bir şekilde görüşmüyorum. Ve inanki bu yüzden büyük kavgalar yaşandı. Arkadaşım dediğim kişi olaydan 2 ay sonra evlendi ben hala buraya geliceksin eşimle yuzleseceksin yapmadığını söylüyor dedim evlendiği kişi aldattığını düşünmüş kavga etmişler hala benim kanıtlarım var diyor başka bir şey de söylemiyor kanıt Aticam diyor günler geçiyor ortada kanıt yok. ben zaten mesajlasmalari görmüşüm eşim benim günahımı alıyor diyor başka.bisey demiyor
Bacım gözünü seveyim kanıt yollamasına gerek var mı sence? Yav her şey ortada ortada

Evet benim için sizede sorduktan sonra ortada ama kanıt olursa yüzüne karşı vurmak istiyorum yeminler ediyordun diye
Kız sen iyi misin tabiki yemin edecek yapmadım diye. Adamın aldattığı verdiği tutarsız cevaplardan bile belli. O mesaj olayında yaptığı açıklamaya cidden inandın mı sen? İnandıysan Allah akıl fikir versin. Hala yüzüne vurmak için kanıt manıt diyosun. Az dişli ol ya ne kanıtı? Kanıtı mı kalmış? Yık ortalığı.

Kız sen iyi misin tabiki yemin edecek yapmadım diye. Adamın aldattığı verdiği tutarsız cevaplardan bile belli. O mesaj olayında yaptığı açıklamaya cidden inandın mı sen? İnandıysan Allah akıl fikir versin. Hala yüzüne vurmak için kanıt manıt diyosun. Az dişli ol ya ne kanıtı? Kanıtı mı kalmış? Yık ortalığı.
O zaman ben bu cevaba o uyurken çocuğu da alıp şimdi evden gidiyorum dönmemek üzere en güzeli

Sen ne olduğunu anlayamadin mi ?
Ben bu konuyu gerçekçi bulmadım.
Adam önce ben yapmadım diyecek,sonra arkadaşım yazdı dieyecek,sonra da ben araba kullanıyordum karşıdaki kişinin yazdıklarına bakmadan iş yerime cagirdim diyecek.
Kocanın,ben değil iş arkadaşım konustu dediği kişiyi aradığında cevaben "ben konuşmadım abla,ben bu kızı seviyorum diyen" başka biri daha olaya dahil olacak..
Adam hem kendi evinizde seni hem de arkadaşım dediği kişinin sevdigiyle birlikte olmak suretiyle onu aldatmış.
Ve sen bunu bir kadin olarak anlamacaksin öyle mi ?
1 yıl da susacaksin üzerine..Şimdi battı bu diken ? Şimdi mi huzursuz etti..
Bu konu uydurma diyorum,ben inandırıcı bulmadım.

Sen ne olduğunu anlayamadin mi ?
Ben bu konuyu gerçekçi bulmadım.
Adam önce ben yapmadım diyecek,sonra arkadaşım yazdı dieyecek,sonra da ben araba kullanıyordum karşıdaki kişinin yazdıklarına bakmadan iş yerime cagirdim diyecek.
Kocanın,ben değil iş arkadaşım konustu dediği kişiyi aradığında cevaben "ben konuşmadım abla,ben bu kızı seviyorum diyen" başka biri daha olaya dahil olacak..
Adam hem kendi evinizde seni hem de arkadaşım dediği kişinin sevdigiyle birlikte olmak suretiyle onu aldatmış.
Ve sen bunu bir kadin olarak anlamacaksin öyle mi ?
1 yıl da susacaksin üzerine..Şimdi battı bu diken ? Şimdi mi huzursuz etti..
Bu konu uydurma diyorum,ben inandırıcı bulmadım.
Uyduracak bişey yok 1 sene hiç bir şey yokmuş gibi davranılmadi tabikide bebeğim doğdu onun telaşı o sırada edilen kavgalar ne olursa olsun benim anlım ak diyen koca defalarca anne evine gitmiş ama anne her seferinde geri yuvanizi bozmayın yapmadım diyor deyip göndermiş çocukla 1 gün dışarda kalmışım olmamış evde konuyu açtığımda ya uyumayan giden yada işi olan bir koca konuyu kapattirmaya çalışan hala kendini savunan ben mesajları görsem de onun yapmadım demeleri yeminler etmeleri istediğine sor istediğini araştır demeleri beni kararsız bıraktı . Kız diyor yaptı koca diyor yapmadım ben mesajları gördüğüm için inanmıyorum ama hala günahımı alıyorsun dedigi için düşündürüyor 1 yaşında oğlum var ve ne yapacağımı bilmiyorum

Uyduracak bişey yok 1 sene hiç bir şey yokmuş gibi davranılmadi tabikide bebeğim doğdu onun telaşı o sırada edilen kavgalar ne olursa olsun benim anlım ak diyen koca defalarca anne evine gitmiş ama anne her seferinde geri yuvanizi bozmayın yapmadım diyor deyip göndermiş çocukla 1 gün dışarda kalmışım olmamış evde konuyu açtığımda ya uyumayan giden yada işi olan bir koca konuyu kapattirmaya çalışan hala kendini savunan ben mesajları görsem de onun yapmadım demeleri yeminler etmeleri istediğine sor istediğini araştır demeleri beni kararsız bıraktı . Kız diyor yaptı koca diyor yapmadım ben mesajları gördüğüm için inanmıyorum ama hala günahımı alıyorsun dedigi için düşündürüyor 1 yaşında oğlum var ve ne yapacağımı bilmiyorum

Neyi dusundugunuzu gercekten anlayamiyorum. Ne diyecekti kocaniz ben evime misafir olan karimin en yakin arkadasina goz koyabilecek bir serefsizim mi diyecekti? Yatakta gorseniz bu nereden gelmis yanima der. Siz bosverin yani kocaniz itiraf falan etmez. Sizin de ayrilamayacaginiz ortada, o yuzden ikidebir bu konuyu acmayin ki bilip affettiginizi dusunurse daha rahatca, gozunuze soka soka yapar bir dahakine. Yan odasinda karisi uyurken karisinin arkadasiyla sevisebilen birinin sinirlari yoktur cunku.

X