Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

arkadaşlar valla bende bu konuyu fakelik buldum ama bir yöndende inanmıyor değilim size birşeyleranlatıyım bunu duydum artık olmayacak bişi yoktur bunada inanırım bir kadın dostuyla kocasıyla aynı evde kalıyor ve dostu kocasını dövmüş adamı tehditmi ediyor neyse adam sabah çalışmaya gidiyor aylığını alınca karısının eline koyuyor kadınla dostuda akşama kadar evde aşna fişna kocasından 2 çocuğu var dostundanda 1 çocuğu olmuş ve çocuklar birbirini kardeş biliyor ve babalarını kadının o dostundan olanda babasını kadının kocasını biliyor baba diyor komşulardan tutunda çocuklara kadar kadının dostunu çocukların amcası olarak tanıtıyorlar çocuklar amca diyor görseniz bunu duydum beynimden vurulmuşa döndüm ve hepsi aynı evde yaşıyor hangi mide bunu kaldırabilir

bu arada arkadaşım intikam alma alanını genişlet biraz bu biraz hafif olmuş kocan seni defalarca aldatmış sende işini bilmiyon birtane jigolo değil 3 veya 4 tane birden tutacaktınki anlaşıldı paran var grup yapardınız kocana anlatırken sen beni bir çok defa aldattın ben seni bir seferde hepsine yetecek kadar aldattım ödeştik dersin kocanda alnına bir öpcük kondurur ben karımla gurur duyuyorum iyi yapmışsın der mutlu mesut tencere kapak misali geçinir gidersiniz hehehe

dünyanın çivisi çıkmış

bu arada bu konu baya rağbet görmüş çabuk parlayıp çabuk sönen konulardan birtane daha kilikli köşesine eklenecek bir konu daha hehe

dünyanın çivisi çıkmış

yaaaa ne diyorsunuz ben dedim yalandır uydurmadır dedim ama düşünün bunu en yakınları kadının akrabaları felan biliyor babası felan evlatlıktan reddeiyor kadının kocasıda gözünün önünde olan olayada ses çıkarmıyor konuyu açan abla bunu okuyunca kesin nekadar güzel yapmış hakediyor erkekler diyecek bence midesizlik

zeyna 33 e fazla yüklenmeyelim ya bizi kekliyo ya da vicdanazabı kötü kemiriyor ben bi an kendimi onun yerine kodum böyle bişey yapınca iflah olunmaz heralde zeyna 33 sen nekadarlık evlisin aceppp

fake konuları artık yazı stilinden bile anlayabiliyoruz..
düzgün bir türkçe... büyük küçük harfe dikkat edilmiş...CADIARZU
talep cok her zamanki gibi...kafamçokkarıştı

ben inanmadım konuyu açan kişinin sözleri inandırıcı gelmedi ban koca bir palavra ve miğde bulandırıcı

bazı değerler bukadar basit olmamalı, kocam aldattı diye bende mi aldatmalıyım ne sacma
ayrılırsın olur biter! insan önce kendisine değer vermeli, sen kendine deger vermıyosunki kocan sana deger versın!

Benim pizza pişti kocamda geliyor gideyim artık
Yarın gelişmelerden haberdar edersiniz beni de

o senı aldatsın sen onu aldat oh ne ala memleket aldattıysa bosansaydın yaa

ben sevdiğim kocam olacak insandan başka birinin tenime ellerinin değmesi midemi bulandırır ben normal otobüste bile tesadüfen eli elime değse iğreniyorum o ellerin bedenimde gezmesine tahammül edemem kolay kolayda hiç bir kadın kabul etmez ama bu konuda sizi kutlamak gerek baya cesaretlisiniz yalnış anlamayın kutladığım yaptığınız şey değil cesaretinizi sadece

konu belki fake ama burda konusulanlar gercek, emınım bunu yapan biçok kadın yada erkek vardır.
allah ıslah etsın ya ne diyim...

Niye kekliyor olsun canım..Evet yaptığı asla affedilir değil ama kadınlar da hırslanıp yanlış yapamazlar mı ? insan değilmiler ? erkekler mi aldatır sadece..Bir kadın aldatınca hemen kekliyorsun,sen erkeksin diye yakıştırmalara başlıyorsunuz arkadaşlar...Arkadaş ta hata yaptığının farkında ve belli ki depresyonda...

Aldatan ne şekilde veya kimle olursa olsun kendini aldatır bence....lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…