Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

Arkadaşın en büyük hatası aldatan bir adamın değişebileceğine inanmak olmuş bence..Karşılık vermektense tekmeyi atmak daha şerefli ve mantıklı olurdu..

Konu açanın evde işi gücü yok mu..? sürekli pc başında olmak zorunda değil ki...

böyle bir yük nasıl taşınır bence sen profesyonel bir yardım almalısın yoksa daha fazla kaldıramazsın bunu

12 yıllık mutlu bir evliliğim var diyor ama .....

Bu konunun fake oldugna inananlar neden hala burda bende bunu anlamis degilim!

Ayrica olsa bile ne yazar? Kim kimi kandiriyor olacak ki?

Burasi sanal bir ortam, anonimlik var, belki bunu düsünerek bu kadin bunu burda paylasmis olamazmi?
Neler oluyor dünyada yahu!!:hulya:

Zeyna....bence en güzelimi sen bunu kesinlikle esine anlatma.....ama ilk isin hemen bir avukata git ve bosanma davasi ac....
Bu evlilikten hayir gelmez arkadasim....yaptiginin yanlis oldugnu sende biliyorsun....sana yapilani hazim edemedin...anliyorum....ama kendine yaptigni nasil hazim edeceksin bunu anlayamiyorum iste....

Umarim hayirlisi olur senin icin.

konuyu fake buluyorum. ama yorumda yazıyorum. ben, keyfim ve kahyası.
kimseyi ilgilendirmez bu konuda olup olmamam..

arkadaş ortalıkta yok konunun gündemliği düştü hey bayan arkadaş hey kadın bir bakarmısın konunu güncelleştirmek istiyorsan bizi bilgilendir mesela anam nerde yaptınız bu olayı

Arkadaşlar,evinde kişisel ihtiyaçları olamaz mı bir insanın..Onlarla meşgul olamaz mı..istiyorsunuz ki yemesin,içmesin,nefes dahi almasın, pc başında nöbet tutsun..
Gelir okur muhakak..cevap ta verirr....Tabi hakaret işitirse cevap vermez doğal olarak...

Son düzenleyen: Moderatör:
ooohh ellerine sağlık..valla çok düşündüm yapamadım öyle canım yandıki....canı yanan ve kontrolünü kaybeden her insanın yapabileceğine inanıyorum artık...insan diyorum dikkat edin ..ben ucundan döndüm açıkcası...

Aman dikkat, sen de erkeksin damgası yeme canım...kaydirigubbakcemile

yok namus yok bilmem ne etmediğiniz hakaret kalmamış arkaşlar...aldatılma psikolojisi insana neler yaptırabilir..ben yapmadım ama yapanada kızmam valla ....herkezin yöntemi farklı....

demekki içinden yapmak isteyipte yapamayan kadınlarda varmış anam boşanırsınız olur biter böylesi bir duruma neden düşürüyorsunuz kendinizi aldatmayane gerek var ben kınamıyorum veyatta kızmıyorum neden yaptın diyede bişi demiyorum allah yardımcın olsun ama bu vicdan azabı sen i bırakmaz kocana anlatsanda bırakmaz suçsuzken suçlu durumuna düşmüşsün

Konu fake veya değil,gerçek ya da yalan,konuyu açan hemcinsiniz veya değil
yine konu almış başını gitmiş,nerden buldun,kaç liraya,nerde yaptınıza kadar uzanan sorular ve yorumlar...

Lütfen hanımlar,
bu konu bir hayal mahsülüyse bile tohumu eken üye,mahsülü biçen sizler oluyorsunuz hep.
Yapmayınız,konunun sonu hakaretlere kavgalara dönüyor,sonrasında uyarılar ve yine yönetime veryansınlar başlıyor,haksız yere banlandım,uyarı aldım ama kimse dönüp yazdıklarına bir bakmıyor...

Şimdi ya konuya usulünce cevaplar yazınız ya da başka konulara bir göz gezdiriniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…