Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

ya bu kk nasıl girilesi nasıl üye olunası bir site dimi,haksızmıyım....
baksanıza nette rastlayıp ee napalım buraya üye olmamız lazım deyip hop atlıyolar,e haliyle ki ihtimalen erkek sanırım arkadaş kendince eğlenicek ,ne yapmam lazım diye böyle bir konu atıp kendince eğleniyor ama bilmiyorki aslında biz onlarla eğleniyoruz...
arkadaşım bak bu ilk değil sonda olmıyacak bu kk neler neler gördü geçirdi git kendine eğlenicek başka bişeyler bul..
yada adam gibi al nikini ben erkeğim ama benim bu bu sorunlarım var belkiiii bişeyler bulursun ,sana yardım edenler bile olabilir...
ya nedense ben bu tarz konulara sanırım hep koşullu yaklaşıyorum anlamıyorum ama hiç inanasım gelmiyor yani...
hmm evet sorun gerçekse şayet cidden bulmuşsunuz birbirinizi bencede devam edip yaşayın iştee başka ne denirki yaa pess

sizin ilişki laşkalaşmış ama senin durumunu hiç tasvip etmiyorum yanında yer alanlar olacağı kadar karşında yer alacak olanlarıda bu konuyu açarken tahmin etmen gerekti eleştiriyi kabul etmeme gibi bir lüksün yok arkadaşlar bazıları senianlasa iyi yapmışsın haketmiş desede bazıları sert tepkilerde bulunabilir kendi açılarında düşününce çok yersiz birşey olarak geliyor benim için açıkçası öyle terketmek varken böylesi bir olayda etkiye tepki vermemeyi tercih ederim ne hali varsa görsün derim bence olaylara eleştirenler açısından bak

banueralp, bozo85, DNZ30, esmerguzeli06, FERHATINSIRINIYIMBEN, frseker, hunter7, inci_tanesi, kahvekolik, kate_34, KelebekAfyon, nesterin, PAPATYA2726, sahra_55, KK Pro Üyesamyeli34, yazgul45, zeyna33 WOWWWWWWWWWWWWWWW

eşiniz böyle iğrenç bişey yapmış
keşke siz yapmasaydınız böyle bişey
ayy şu hayatta keşkeler yok mu

Aldatılma kısmını ve orda yaşadığın travmayı anlıyoruz
Burda aldatılsa kocasını öldürmek isticek kadınlar bile var mesela ben öldüremem ama isterim
Bizim anlamadığımız senin tepkin
Nasıl hiç tanımadığın parayla tutulmuş bi insanın sana dokunmasına izin verdin nasıl birlikte olabildin
ışte bu pardon ama midemizi bulandıran kısmı
ve demişsin ki
Eğer bunu anlattığımda da bunu yaparsa bilemiyorum...belki bu sefer vicdan azabı da çekmem...zaten herhalde ayrılırız...ama bana defalarca çektirdiğinin nasıl bir duygu olduğunu anlar...

Yani bidaha yaparım mı diyorsun yoksa yaşadığın duygu fırtınası mı böyle yazmana sebeb

''ıhanet edenlerden daha büyük bir acı çekmemiz mümkün degildir.'' bilmem anlatabildim mi...?

herkes yoluna gitsin....zaten uzun zamandır gidiyormuş madem sorun yok o halde...

konu başlıgını okurken baya bır kızdım..
bu da nedır boyle dıye..
ınsanların ıntıkam alma duygularının ne derece ılerı gıdecegını gordum..
sızın yaptıgınız kendınızı kandırmaktan ote gıtmedı bana gore..
ıster hak ettı deyın..
ıster vıcdan...
gercek korkulardan bır haber olsaydınız bu kadar ılerı gıtmeyı duşunemezdınız bıle..

Son düzenleme:
ıyyy iğrençsiiiiinnn, 100 tl, aldatti, aldattim, behlüle geeel, bihtere geeeeeel, binbir gece, boynuz atan atana, edepsiz karı, elini veren, ellere varda bize yokmii, etıketlere bak haha, fotodan beğendim jigoloyu, internetten buldum, jigolo kiralanır, jigolo sekreterimdi benim, jigolom benim güzel kuşum, jigoloyla, jigoloyla bir gece, kadın azmış, kadın fena yazıyo, katologdan begendim, kocam, kocamın boynuzları, kolunu kaptırır, kral dairesi, mavi gözüne kurban, namıssız, ne kadar, param bitti zevk gitti, sadece bir kere, sapık etiket koymayın=), yalan rüzgarı

etiketlere koptumm :roflol:

hayat insanları bazen akıl almaz boyutlara sürüklüyor birgün bakmışsın nerdesin diğer gün bakmışsın nerdesin bazen durup durup kendinle bile çelişkiye düşüyorsun ben bumuyum ya diye arkadaşım sen kesinlikle çok ağır bir tranva yaşıyorsun benden sana tavsiye hemen boşan yollarınızı ayırın bukadar ihanete kocayın yaptığı ihanetlere sen yapmadan önce tabi oturup aynı havayı bile tenefüs etmeniz saçma adam sana resmen demiş istersen boşan diye daha ne sürdürürsün bu olayı karmaşık hale getirirsin anlamam boşan gitsin yalnız kalma korkusumu yalnızlık allaha mahsus boşandın diye bişi olmaz boşanıp yalnız kalan çok kadın var ama karşısına biri çıktığında anlarsın değer görülmenin ne demek olduğunu ilişkinizi 12 yıllık birde farklı boyutlara sürüklemenin alemi yoktu yapmışsın hata temizle bitir kökten

hala bu konumu poffff yoneticilere soylemek lazim silinsin.
bazi arkadaslarda baska kac kisi konu okuyor onu takip ediyor.
hayir ne anliyorsunuz okuyanlari buraya foruma yapistirmakla inanin aklim almiyor.
kac kisi okursa okusun herkes goruyor alt tarafta ne yani ordan kopya edip konunun icine yapistirmak...

ya ben böyle ekşınlı konuları hep kaçırıyorum yahu ,biri bana haber etsin bi çıtlatsın böyle mevzuları,yine geç kaldım allahtan kapanmadan yetişmişim ..ay yorum yapayım bari o kadar geldik :))

ay arkadaşım helal olsun ,yürü be kim tutar seni deeeerrrrmişimmm DD
yaptığın tam bir ahlaksızlık ,tanımadın bir herifin koynuna nasıl girdin hala aklım almıyo doğrusu ,bize yolda laf atan ,yan gözle bakan biri olduğunda deli oluyoruz ,ağzımıza geleni söylüyoruz gerekirse dalıyoruz ,sen git elin herifiyle seviş ,hemde parayla ,yuh yani sadece yuh ,çoluğun çocuğun da yokmuş ,ne diye çekiyon herifi boşa gitsin ,ama senin biyerlerin kaşınmış belli ,macera aramışsın ne diyim devam et

Bence de bu konu kapatılsa iyi olur..Halen dahi konu sahibesine hakaretler ,sen erkeksin demeler devam ediyor...lmaz:

Hele etiketlere yazılanlar....:sinifsinif:

Bence de bu konu kapatılsa iyi olur..Halen dahi konu sahibesine hakaretler ,sen erkeksin demeler devam ediyor...lmaz:

Hele etiketlere yazılanlar....:sinifsinif:

Al bendende o kadar arkadaşım bizim gibi davranmayana tahammül yok..kadın hiç olmazsa başkasının kocasıyla yapmamış..gitmiş parayla tutmuş ..yaptığı kendi yuvasına:)))

Konu sahibi arkadaş belli ki ağır bir travma içinde,depresyonda ve dengesini kaybetmiş..Kızgınlıkla hırs yapmış..Yaptığı doğru mu değil..Elbette yanlış..Ama kocasını aldatan kadınlar olmuyor mu? Şu ya da bu sebeple? Aldatan tüm kadınlar erkek mi yani ?
O kadar laf boşuna..

Kadınları kadınlar mahfediyor yine diyoruz ,kadının düşmanı yine kadın diyoruz ama insanlar sadece okuyup geçiyorlar ,kelimelerin,cümlelerin içerğini düşünmüyorlar galiba...

Ne acı..........

Bu hep böyle gidecek sanırım..Erkeğe gerek yok.kadınlar birbirine güzel köstek oluyor..alkisalkisalkis

Uyarıya rağmen etiketlere ve topiğe yazdıklarınız yüzünden konu incelemeye alınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…