Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

kızlar korkacak yazıyı yazan cvp da atmayacak öğrenemeyeceksınız kaç lira kaç kuruş

sıkıştırmayın cok
kaydirigubbakcemile2

ya şuraya bakın şu an
Konuyu Toplam 36 Kullanıcı okuyor. (32 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)

:lepi:

yanlış tesettürsüzlere özgü bir davranış değildir ki
yanlışı herkes yapar
bir tanıdığım imamı tesettürlü eşi fırsat bulduğunda aldatıyor, adamın haberi yok
olursa neler olur düşünemiyorum

Ben pizza yapmaya gidiyorum
Gelişmelerden sonra beni haberdar edermisiniz

olayın vicdani boyutunu ırgalamıycam..
iyi yapmışın eşim bana böyle bir şey yapsa bende aynısı yaparım erkeklerebu şart canım

Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın...hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...

çelişkiler içindesiniz.
ilk mesajınızda ,vicdan azabından depresyona girdiğinizi yazıyorsunuz.
son mesajınızdada bu aldatmayı bizlere öneriyorsunuz. hemde bu ahlak dışı olayı.
yazdıkça batıyorsunuz.

peki seni gene aldatsa aynışeyi tekrar yapacakmısın

Eğer bunu anlattığımda da bunu yaparsa bilemiyorum...belki bu sefer vicdan azabı da çekmem...zaten herhalde ayrılırız...ama bana defalarca çektirdiğinin nasıl bir duygu olduğunu anlar...

Zaten aldatılmak insana bu çelişkileri yaşatıyor depresyondaa..ayrıca size önermiyorum..kimseye önermiyorum...ama bu duyguyu erkekler yaşamadıkça daha çok kadın defalarca aldatılmaya mahkum diyorum...

bihter baslıyor ..behlül kacar..hayırlı gecelerkaydirigubbakcemile2/COLOR]

Sence konunun çok okunması seni haklı mı kılıyor yoksa hoşuna mı gidiyor
İhanetin cezası ihanetmidir
O babanı öldürse sende onun babasını mı öldürecektin
İhanetin tek cezası boşanmaktır
Bütün kadınlar aldatılınca aldatsın erkeklerin gözü korksun diyorsun ama
Tam aksine aldatılan kadın boşarsa caydırıcı olur

Peki neden o zaman vicdan azabi cekiyorsun?

Madem yaptigin dogru ve yapilmasi gereken sey.....neden o zaman keyfine bakmiyorsun?

hiç sanmam erkekler herzaman yağ gibi üste çıkar hatta buna senin sebep olduğunu bile söler bence sen esaslı bir tövbe et arkadaşım ve allahın seni affetmesi için yalvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…