ya aldatma pisikolojisi bazen ağır tranvalara yol açabiliyor evet yine aldatma vakası ama farklı olan taraf hanfendinin psikolojik tranva yaşayarak yapılan etkiye tepkiyle karşılık vermesi aslında bir açıdan bakınca gözü dönmüş öfkeden yedirememiş hadi birdefa aldadttı bu herif beni affettim sürekli yapınca kadında kendi çapında içinde biriktirdiği öfke ve hırsla birazcıkta kinvar olayın içinde kendini bile hiçe sayarak yapmış ama olayların pişmanlıkla sonuçlanacağnı bilememiş ilerisini tahmin etmeden kalkışmış madem intikam almak için yaptın al kocanı karşına hanfendi paşam sen böyle böyle yapptın bende gözüm döndü yaptıklarını yediremedim bende sana böyle böyle yaptım de birbirinize itiraf edeceğiniz çok şey var bu itirafları yaptıktan sonra alın sepetinizi kolunuza herkes kendi yoluna hadi paşam allah yolunu açık etsin bukadar basit yapacan ama sonrasındaki vicdan azabı pişmanlıklar kocana olan nefretiyin önüne geçermi arkasında yer alırmı bilemem ama vicdan insanın kendi içindeki hukuk kararlar adliyedeki iki imza atıp hakimin karşısına çıkmaya benzemez içinde yargıda sensin yargılayanda suçluda allah sana yardım etsin anam bacım