Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

sendeki intikam duygusu kine dönüşmüş gibime geldi kinli olan bukadar aşırıya gider sınırları zorlar

Aman dikkat, sen de erkeksin damgası yeme canım...kaydirigubbakcemile

yemem canım sitede baya ciddi konularım var..aldatan kocam hakkında...ona bakınca ikna olurlar...evet kadının düşmanı yine kadın...böyle hataya düşen erkeklerin aldığı tepkiye bak...birde bunu yaptım hırslandım diyen kadının aldığı tepkiye bak..namussuz oo..damgasını yapıştıran ilk önce kadınlar...bu kafayla biz burda daha çok aldatılmış kadın hikayesi okuruz..en azından bu bakımdan zeynaya katılıyorum...

a.s Allah yardımcınız olsun,umarım bir çıkar yol bulursunuz...

tabikide yaptığı çok çirkin arkadaşın ama o pskolojiyle bilemiyorum yanii ama yenede bana terss hemde çok ters

hmmm şimdi durum 1-1 eşitlenmiş yani.. beraberesiniz şuan.. evlilik futbol mu yahuu.. aldatan herif 1-0 önde aldatma maçını kazanır evlilik maçında ömür boyu malubiyet alır..

eşiniz bi iğrençlik yapmış (kusura bakmayın)affedilemez ama sizde aşağı kalmamışsıznız
onun kadar düşürmeseydiniz değerinizi
silip atsaydınız madem bukadar kinlendiniz

sizin yaptığınız ondan intikam almak değil kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık
1-1 siniz ,yani böyle olurmu? evlilik böyle basitmi ...
noldu elinize ne geçti büyük bi vicdan azabı ve ızdırap

lan amma cok okuyan war yorum yapan war bende ablamı takıp edıyodum bu konunun ıcınde buldum
ablaaa cık su abuk subuk yerden yaaaaaaaaa

arkadaşlar valla sorularınıza cevap yetiştiremiyorum gayet yalın bir biçimde samimi olarak bir itirafta bulundum..dengesiz ve çelişkili şeyler yazmış olabilirim kabul ama pek dengemde kalmadı açıkcası...yaşadıklarım bende denge bırakmadı..bir an evet hakketti diyorum bir an ben ne yaptım diyorum..ama lütfen hakaret etmeyin ..anlamayabilirsiniz bu duyguyu ama ben hakeret işitmek için yazmadım...

tüm yorumları okumadım cocugun var mı bilemiyorum. Burda ne senin yaptıgın nede eşinin yaptıgı affedilir bir durum değil...sen intikam duygusuna kapılarak eşinin aldatmış ve onunla aynı seviyeye inmişsin...eşine bu durumdan bahsetme derim ben hata yapmışsın vicdan azabı duymuşsun bır daha eşini aldatma sen aslında kendine zarar vermişsin...ben olsaydım cocogum yoksa boşanmayı tercih ederdim bir daha tekrarlanırsa bu yolu seç...ama cocuk varsa durum değişiyor...insallah bi daha ikinizde birbirinizi aldatmazsınız

ya aldatma pisikolojisi bazen ağır tranvalara yol açabiliyor evet yine aldatma vakası ama farklı olan taraf hanfendinin psikolojik tranva yaşayarak yapılan etkiye tepkiyle karşılık vermesi aslında bir açıdan bakınca gözü dönmüş öfkeden yedirememiş hadi birdefa aldadttı bu herif beni affettim sürekli yapınca kadında kendi çapında içinde biriktirdiği öfke ve hırsla birazcıkta kinvar olayın içinde kendini bile hiçe sayarak yapmış ama olayların pişmanlıkla sonuçlanacağnı bilememiş ilerisini tahmin etmeden kalkışmış madem intikam almak için yaptın al kocanı karşına hanfendi paşam sen böyle böyle yapptın bende gözüm döndü yaptıklarını yediremedim bende sana böyle böyle yaptım de birbirinize itiraf edeceğiniz çok şey var bu itirafları yaptıktan sonra alın sepetinizi kolunuza herkes kendi yoluna hadi paşam allah yolunu açık etsin bukadar basit yapacan ama sonrasındaki vicdan azabı pişmanlıklar kocana olan nefretiyin önüne geçermi arkasında yer alırmı bilemem ama vicdan insanın kendi içindeki hukuk kararlar adliyedeki iki imza atıp hakimin karşısına çıkmaya benzemez içinde yargıda sensin yargılayanda suçluda allah sana yardım etsin anam bacım

Son düzenleme:
tamam o yapmış bir şekilde evliliğe devam ediyosun keşke sende yapmasaydın be güzelim

allahim bu kk da duymadigim sey kalmadi:bbo:

öfke senin gözünü kör etmiş bundan sonra iki düşünür bir uygularsın benden sana tavsiye sen gerekirse üçkere düşün uygulayacağın şeyi

Aferin sana.........Kocan aldattı diye gittin sende aldattın arkadaşım aaa ne kadar güzel iyi yapmışsın dememizi mi bekliyorsun? Amacın neydi konuyu açarken bilemiyorum ama marifet gibi yazmışsın birde.Ben sizin depresyona girdiğinizede pek inanmadım.Nedense bazı arkadaşlar gibi benimde burnuma kötü kokular geldi.Kadın olduğunuzdan emin değilim.A eğer kadınsanda aferin iyi yapmışsın devam et bu yolda arkadaşım ne diyelim bu konuyu açtığına göre...Tövbe tövbe

kizlar bir laf vardir ya bir deli kuyuya bir tas atmis kirk akili cikaramamis iste buda buranin delisi bizimgibi aile kadinlarini bu kadini cozemez burda ona cevap yazmak bile buyuk bir zaman kayibi...

Aynen öyle yapacağım...beni aldattığında yemiyosa boşan demişti..bir daha yaptı...bende anlatacağım ve istersen boşan diyeceğim...su nereye akarsa oraya gideceğim...psikolojik yadımda önermiştim ama sen git demişti..şimdi gitmek için sebebim oldu hiç olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…