3 ay önce kendisinden sattığı ürünleri satın aldım. 3 aylık danışmanlık + ürünler olmak üzere tedavi sağladığını söyledi. ama ben önce bir ay denemek istediğimi ve ona göre devam etmek istediğimi söyledim. ilk ay fsh değerim 47 den 28 e düştü ve ikinci ay da devam etmek istediğimi söyledim. 2. ay bitki çayımın bitmediğini ve sadece fitil almak istediğimi söyledim ama öyle bir şey olmayacağını ve danışmanlık+ paket olarak tedavi sağladığını söyledi ve ben zaten sadece derdi para olduğunu ve bizim gibi çaresiz insanları bu şekilde kullandığını fark ettim ama çaresizlik işte insana her yolu denemeye itiyor maalesef. her defasında da 3400 tl gönderdim. kargo da kapıda ödeme onu da artık ne kadar tutarsa kendiniz ödüyorsunuz. 2 ay kullandığım ürünlerden sonra adet göremedim tam bir ay adetim gecikti. kendisi bu süre içinde güya danışmanlık yapıyor ya ne sordu ne de tedavi süresince yapmam gereken bir şey var mı söylemedi. çünkü kan tahlillerini adetin 2. ya da 3. günü istiyor. mart ayında da kan verip kendisine atmam gerekiyormuş ama hiç söylemedi böyle bir şey. Benden danışmanlık ücreti aldığı halde asla bu ücreti hak edecek şekilde davranmadı. sorduğum sorulara asla doğru dürüst bir cevap alamadım. cımbızla laf aldım adeta ağzından. defalarca bitki çayı içeriğini sorduğum halde söylemek istedi çok direndi. artık fitil içeriğini sormadım bile. şu anda fsh tekrar 40 a yükselmiş. Her gün çayı düzenli şekilde içip dikkat ettiğim halde hiç bir işe yaramamış aksine daha da kötüleşmiş değerlerim. Kendileri 3 aylık toplu paket almadığım için işe yaramadığını söylüyor. Tedavisine garanti veriyormuş ve aksi takdirde ücret iadesi yapıyormuş ama yalan asla öyle bir şey yok. O zaman ikinci ayın ücretini iade etmeniz gerekmiyor mu dedim. Bu defa da söylediklerini inkar edip sadece ürünlerin fiyatıymış benim gönderdiğim ücret. danışmanlığı ücretsiz yapıyormuş. sanki whatsapp yazışmamış yok gibi. Gerçekten insanda azıcık utanma olur. Herkes aptal bir siz akıllısınız. Niyetleri ancak Allah bilir ve kendisini ALLAH a havale ediyorum. Niyetinize göre muamele görmeniz dileğiyle .