İnan hala rahat değilim. Resmen can çekişiyorum. O kadar çok haksızlığa uğradım ki bu ilişkide. Resmen uyutulmuş ve bir güzel uyumuşum. Akıllı sanırdım kendimi. Yerinden söksem ancak rahatlardim ama gerisini mecbur Allaha havale edicem. Bir de bana kendimi denemek istedim demesi yok mu...Bol asitli kimyasal suyu herifin üzerine dökünce rahatlama gelmiştir. Bana bile geldi.
Benim elime ne s.çtın elin eline ne sıvayacaksın desenize. Ay biraz ezin şunu ya, fıstık ezmesi kıvamına gelsin iyice, zaten ezik, tam ezilmiş olur.İnan hala rahat değilim. Resmen can çekişiyorum. O kadar çok haksızlığa uğradım ki bu ilişkide. Resmen uyutulmuş ve bir güzel uyumuşum. Akıllı sanırdım kendimi. Yerinden söksem ancak rahatlardim ama gerisini mecbur Allaha havale edicem. Bir de bana kendimi denemek istedim demesi yok mu...
Aynı sıkıntıları yaşadım. Bi de üstüne böyle birşey görseydim o yamuk çkünü kopartır eline verirdim.
İlişkiyle ilgili hiç bir soru işaretim yok. O yüzden çok netim. Uzun zamandır manipüle edilmişim. Hiç bir sebep ihaneti haklı çıkarmaz ama hani insan genede düşünür ya. Ne bileyim adama aylarca başım ağrıyor demişsindir vs vs. İnsan kendinde de birsey bulmak ister. Bende hiç yok. Ben kurtarmak için yırttım kendimi ilişkiyi. Bana hakaretler etti. Hiç birsey yapmadı Ne benim için ne ilişki için. Kendini ihmal etmemiş ama. Tek yol boşanmak. İhanetini görmesem ömrüm gidecektiOlayın daha yeni olmasına rağmen ben sizi bayağı sağlam buldum. Mantığıyla hareket eden güçlü bir kadın yazıyor izlenimi oluştu bende.
Konuya gelince sizi neden reddettiğini anlamış oldunuz, o konuda sizi suçluyordu şimdiki olayda da sizi suçlamış. Adam beş para etmezin teki sizi hak etmiyor.
O.....lara gidiyormuş. O.... olmadığım için diye düşündüm. Halbuki bana eşimle beraber olmak istediğim de o..... bile demiştiEvde Rahatlıktan Kalkamayan Çükü Dışarı da Nasıl Kalkıyor muş ? Acaba cinsel eğilimi mi farklı ?
Napayım sen söyle beynim durdu benimBenim elime ne s.çtın elin eline ne sıvayacaksın desenize. Ay biraz ezin şunu ya, fıstık ezmesi kıvamına gelsin iyice, zaten ezik, tam ezilmiş olur.
Adamın fikri bozuk işte. O iş o..lar ile yapılıyor ona göre, evdeki kadınla değil. At kestanesi.O.....lara gidiyormuş. O.... olmadığım için diye düşündüm. Halbuki bana eşimle beraber olmak istediğim de o..... bile demişti
Kimseye güvenmicez kendimizden başka. Ben bunu anladım bu hayattanNasılda suçu üzerinize yıkmaya çalışmış. Kendince gitmiş olsa bile haklılık payı çıkarmaya çalışıyor. Okadar üzücü ki. Güvenip aynı çatı katına giriyoruz ve sonuç.
Bu adamın herşeyi bozuk işteAdamın fikri bozuk işte. O iş o..lar ile yapılıyor ona göre, evdeki kadınla değil. At kestanesi.
Şimdi bişey yapmayın. O ezik kapınıza gelir durur zaten, nereye gidecek? Dinlene dinlene ezersiniz.Napayım sen söyle beynim durdu benim
Mutlu sonMasaj salonunda masajdan başka ne yaptırılıyor, ne kadar cahilim ya.
Kapıdan döndüm ne demek?
Masaj yaptırsa ne olacaktı ki?
Bana dedi ki çok çene yaptınŞimdi bişey yapmayın. O ezik kapınıza gelir durur zaten, nereye gidecek? Dinlene dinlene ezersiniz.
Randevu evini mi masaj salonu diye kaydetmiş?Mutlu son
Ezmek farz oldu. Silindirle geçin. Gitsin babasının analığının yanına. Onlara da böyle bık bık etsin napıyolar onu bakalım . Sünepe. Milletin sünepesini alıp adam etmeyin başınıza bi daha.Bana dedi ki çok çene yaptınçok çene yapmışım ben. Adam benle sadece uyudu. Ben çene yapmışım. Beni suçluyor yahu. Ben adamı mecbur etmişim. Amaaa ooo yapamamış bile. Kuşu bile havalanmamış. Vay arkadaş hepsi benim suçum
Çok zarar verdi çok travma bıraktı. Sadece aldatma bile değil. Geçmiştim karşısına napabilirim beni istemen için. Fantezimi her neyse söyle elimden geleni yapayım dedim. Bir gecelik giydim diye neler söyledi ağlattı.beğenmediğin yerin mi var. Varsa söyle çözeriz dedim. Ben seni çok seviyorum diye yeminler ediyordu. Üstüne bu tarz bir ihanet. Kadınlıgımla aramı bozduDaha cok yeni yüklenme kendine bu kdr. Gülerek anlatcagın zamanlarda gelecek emin ol salak diceksin arkadaslarınla güleceksiniz
Ahlâksız pislik... Neden boşanmak istemiyor onu çözemedim çok garip değil mi ? Tuhaf birşeyler var farkın da mısın ?O.....lara gidiyormuş. O.... olmadığım için diye düşündüm. Halbuki bana eşimle beraber olmak istediğim de o..... bile demişti
....... masaj diye kaydetmiş. Nokta kısmında Şehir ismi yazıyorRandevu evini mi masaj salonu diye kaydetmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?