Kocam beni aldatmış yardımm?

Bence kuaföre ve spaya gitsin bir bakım yaptırsın rahatlasın.

Bende masöre gitsem içim soğurum aceba biraz öfkeden yerimde duramıyorum günlerdir. Beni mahrum yaşattı hayvan neler yapıyormuş diye diye delirdim
Valla gezin tozun takılın flört edin sevin sevilin yaşayın bu hayatı sevişin eğlenin , sizi bu gibi ihtiyaçlardan mahrum eden birini koyun kapının önüne keyfinize bakın

İçimden geçen tek şey bu desem. Bana neler yasatirken bu şekilde ihanet ediyormuş. Ve ben salağın önce gideniymişim
Salak değilsiniz asla. Bu adamdan bir cacık olmaz boşanin yolunuza bakın gençliğinizi heba etmeyin bu adama. Sevilmek, kadınlığınızi yaşamak sizin de hakkınız.

Salak değilsiniz asla. Bu adamdan bir cacık olmaz boşanin yolunuza bakın gençliğinizi heba etmeyin bu adama. Sevilmek, kadınlığınızi yaşamak sizin de hakkınız.
Öğrendiğimden beri şişelerin içine düştüm bu depresyondan çıkamıyorum. Avukata vekalet verdim bitecek. Dünyam başıma geçti sanki

Öğrendiğimden beri şişelerin içine düştüm bu depresyondan çıkamıyorum. Avukata vekalet verdim bitecek. Dünyam başıma geçti sanki
Aman özgürüm artık deyin, kafesten kurtuldunuz. Kışın sonu bahardır. Bu kötü günler geçer. Yeniden cicek açar dallariniz.

İnşallah. Allah düşmanıma vermesin ihaneti. Berbat bir duygu durumu
Benden önce arkadasım aldatılıp bosanmıstı 6 ay sonra ben yasadm o hep düşmanımın basına vermesin diyodu insan basına gelince anlıyor aslnda ne söylemek istediğini. En kısa zamanda kurtulur ferahlarsın umarım

İnşallah. Allah düşmanıma vermesin ihaneti. Berbat bir duygu durumu
Hız uzmeyin kendinizi. Sorun aldatilan insanda degil. Aldatan karakteri bozuk, sahsiyetsiz olduğu için aldatıyor. Allah öyle domuzları....

Geçen gün bı konu okudum, adam karısını travesti ile aldatmış. Nasıl bir pislik, nasıl adi. Madem erkeklere Ilgın var, kızın başını niye yakiyosun? A domuz

Anlatış tarzınız çok hoş valla iyi yapmışsın kapı önüne koymakla , bal gibi de aldatmış kart zampara..

Cinselliği kafasında konumlandırdığı yer sıkıntılı. Evdeki kadın melek, onunla öyle şeyler yapılmaz. Ama mutlu sonlu masaj salonundaki kadın şeytan, vur karpuz g.te sabahlar olmasın.
Sus katip yaaaa, , gülmekten yerlere yıkıldım yorumları okurken

Umarım.. Öfkeden çıldıracak gibiyim. Herseyi kırıp dökmek istiyorum. Siz nasıl baş ettiniz bu hislerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…