Ben avukata vekalet verdim bosanmicam bosamicam seni dedi ısrarla. Sen bilirsin çekişmeli olur ama yinede olur dedim uzatmadim. Adam zaten rüzgar nerden eserse o tarafa başka başka yalanlar anlatıyor her seferinde bana. Şok üstüne şok yaşadımKüfür edecekseniz bile mesajla etmeyin. Tüm ekran görüntülerini alıp avukata götürün şimdi sizin gerçekten ayrılacağınızı düşünmediği için şartları kabul eder ama ileride iş uzarsa çirkefleşir. Böyle biri ayrılırken de umudu kalmazsa yalan dolan her şeyi yapabilir hemen harekete geçmeniz gerekiyor
Ben de karıma benle sevişmek istiyor diye sen kuduruksun bilmem nesin desem, aldattığım ortaya çıktı diye g.tümden solurum.Ben avukata vekalet verdim bosanmicam bosamicam seni dedi ısrarla. Sen bilirsin çekişmeli olur ama yinede olur dedim uzatmadim. Adam zaten rüzgar nerden eserse o tarafa başka başka yalanlar anlatıyor her seferinde bana. Şok üstüne şok yaşadım
Yapamıyorsun ki işte. Böyle bir pislik için başımı belayamı sokucam. Kapıya geldi açmadım. gitmedi en son kovaya klorak yüzey temizleyici yağ çöz evde ne varsa döküp karıştırdım açıp kapıyı aniden döktüm üzerine kapadım kapıyıSüründürün onu, çkünden tavana asın, rencide edin.
Ahahahah çok iyi. Çkü yanmıştır inş.Yapamıyorsun ki işte. Böyle bir pislik için başımı belayamı sokucam. Kapıya geldi açmadım. gitmedi en son kovaya klorak yüzey temizleyici yağ çöz evde ne varsa döküp karıştırdım açıp kapıyı aniden döktüm üzerine kapadım kapıyı
Tek taraflı sorun çözmeye çalışmaya hiç gerek yok aslında. Evlilik için çabalayan tek tarafa hep pişmanlık kalıyor. Cocuk düşünüyordunuz sanırım. Öyle bir şey olmadan eşinizin pisliklerini ortaya dökülmüş olması iyi olmuş. Şu an üzülmeniz gayet normal ama geçecektir.Kendimi nasıl hissettigimin tarifi yok. Çok sorunlar yaşadık hep çözüm aramaya çalıştım o sebeplede bana dediğin gibi ithamlarda bulunuyordu. Bunları yaptığı için bunca zaman bunları yaşamış olmam vs. Baş edemediğim bir duyguyla baş başa kaldım. Başaracağım avukatıma vekalette verdim. Ama içimdeki öfke dinmek bilmiyor
Çok kötü sıkıştı şok yaşadı şaşırdı ve itiraf etti boşluğuna geldi. Bu kadarınıda soylemezdi hala inkar ederdi salak salakBen de karıma benle sevişmek istiyor diye sen kuduruksun bilmem nesin desem, aldattığım ortaya çıktı diye g.tümden solurum.
İnşallah. bu bile temizlemez seni leş gibisin defol falan dedim. İçim çok yandı çünkü özellikle bu konuda yaşadığımız sorunlar maruz kaldıklarım..Ahahahah çok iyi. Çkü yanmıştır inş.
Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Öyle bir manipülasyoncu ki kendisi sanıyorsun ki oda çok çabalıyor. Hatta mağdur senden çok üzülüyor. İnan öyle bir karakterdi ki aldatıyormu acaba diyenlere o konuda asla diyordum. İşten eve evden işeydi çoğunlukla. Zaten işte bildiğim zaman diliminde gün arası yapıyormuş aldım ağzındanTek taraflı sorun çözmeye çalışmaya hiç gerek yok aslında. Evlilik için çabalayan tek tarafa hep pişmanlık kalıyor. Cocuk düşünüyordunuz sanırım. Öyle bir şey olmadan eşinizin pisliklerini ortaya dökülmüş olması iyi olmuş. Şu an üzülmeniz gayet normal ama geçecektir.
Acaba escinsel mi esiniz. Yoksa sizinle beraber olmayip oraya gitmesi garip geldi bana.Kendimi nasıl hissettigimin tarifi yok. Çok sorunlar yaşadık hep çözüm aramaya çalıştım o sebeplede bana dediğin gibi ithamlarda bulunuyordu. Bunları yaptığı için bunca zaman bunları yaşamış olmam vs. Baş edemediğim bir duyguyla baş başa kaldım. Başaracağım avukatıma vekalette verdim. Ama içimdeki öfke dinmek bilmiyor
Allahtan kontrollerimi aksatmam sorun olmasada 6 ayda gider rutin kontrolden geçerim. Kapmadim ama kapmamam şaşırtıcı değil adam benden kaçıyordu çünküEski konunuzmuş. Hiçbir zaman bu kadar emin olmamak lazımmış. Adamın şerefsizlik sinyalleri varmış zaten. Affedecek bir tarafı yok. Hastalık kapıp kapmadığınızı kontrol edin
Hersey olabilir artık değildir demem. Herkesten herseyi bekliyorum artık. Belkide eşcinseldir. Sapık olduğu kesin evde karisi olan bir adam mutlu son masajlarda geziyorsa patolojik bir durum kesin varAcaba escinsel mi esiniz. Yoksa sizinle beraber olmayip oraya gitmesi garip geldi bana.
Hepsi var mesajlarda dediğin gibi konuştum bir süre o yazdıkça. Hem içimi dökmek için hem söyletmek için. Sonrada engelledimMesajla aylarca benimihmal ettin cinsel beraber olmadın beni kuduruk olmakla suçladın sonra da defalarca kez aldattığını yazın itiraf ettirmiş sayılırsınız
Hiç bir anlamı yok ama insan bilmek istiyor. Ben hangi salakliklari yaparken ayakta uyurken neler yapmış diye3 ay once, 1,5 sene once, az daha konuşursa hepsini itiraf edecek gibi.
Bende masöre gitsem içim soğurum aceba birazTamam. Hemen bir masöre gidiyorsunuz, kendinize bir güzel masaj yaptırıp "başka hiçbir şey yapmadan" çıkıyorsunuz. Zaten belli ki affedeceksiniz, bunu bari yapın. İçiniz soğur.
Bende masöre gitsem içim soğurum aceba birazöfkeden yerimde duramıyorum günlerdir. Beni mahrum yaşattı hayvan neler yapıyormuş diye diye delirdim
Yazık ya,kendilerini düşürdüğü şu rezil duruma bakın,dışarıda gören adam der belki.Evde tertemiz karın dururken,elin pis masaj salonlarında böyle işler çevirmek mide bulandırıcı.Çocuk olmadığına çok sevindim,biran önce kurtulun bu şeref yoksununundan.İnşallah. bu bile temizlemez seni leş gibisin defol falan dedim. İçim çok yandı çünkü özellikle bu konuda yaşadığımız sorunlar maruz kaldıklarım..
Şöyle temiz nezih bi yere gidin, üstünüzdeki negatif enerjiyi atın, bi kütletsinler şöyle, masaja gitmek aldatmak değil zaten :). Elin adamının elinin üstünüzde olması ona yeter, zinadan dava da açamaz, harika olur ahahahah yaşasın kötülük.Bende masöre gitsem içim soğurum aceba birazöfkeden yerimde duramıyorum günlerdir. Beni mahrum yaşattı hayvan neler yapıyormuş diye diye delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?