• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni aldatiyormuu lütfen bi el atin

Aveadan dokum gormek icin esinizin numarasina online islemler mesaji gider. Telefon elinizdeyken ve esiniz yaninizda degilken bakmaniz lazim. Faturasizsa aninda gorursunuz online islemler menusunden. Fatutaliysa gecmis aylarin dokumunu görebilirsiniz.

Cute boyle devam edersen hem sen hem evliliğin zarar görecek.

Sakin ol lütfen. . Ve reelde tanıdıklarına kadının ismini verme daha fazla basina is acacaksin.
Aynen yakın ćevrene deme iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var eşinin kulağına yetiştirirler falan allah korusun..

ben cutenin yerinde olsam bu konuyu kapattırır hatta kazenden rice eder sildiririm..sonrada eşim gelene kadar sabırla ve yeterince sakin kalarak beklerim.ondan sonra numaramı sorgulanıyo ne yapılıyosa yaparım.

Esim is icin aranmaz kizlar bilindik bir yerde calisiyor kurumsal numaralar var . Allahim bi arkadas baska turlu bakicak elim kulagim onda

kadının anladığım kadarıyla küçük çocuğu var, belki çocuğum çevirmiştir yanlışlıkla demiş, bunu benim kızım eline teli her aldığında yapıyo, terziyi, site güvenliğini, telde kayıtlı olan olmayan kim varsa allah kerim, belki bu da böyledir, tek bi arama var diye ortalık ayağa kalkmaz bu kadar, üzülürsün boş yere

kadın demiş kızım kurcalamıştır diye . bencede öyledir..
2 gün önce bir numara aradı benide. duymamışım. geri aradım açmadı. yanlış çevrilmiş belli demek dedim..
olur bunlar. boşuna üzüyorsun kendini

Evet olay suki esimin eski is arkadasinin numarasi is yerine kdar cikti . Evli ve kiz cocugu var telefona adamin esi cikti kben onla konuştum suan emin olma asamasindayiz

Cnm bari kocanla konuşmaya karar verdiğinde bu kadar ayrintiya girme numaraya sorgulattim aradim arastirdim diye eqer bi yanlis anlasilma varsa adamin gözünden dusersin dikkat et sakin sakin konus

Sagolsun buaradan bibarkadas el atmasa kocami isyerinxe basacaktim

tahmin ettiğimiz gibi.şu konuyu sildir eşin görmesin asıl o zaman kıyamet kopar bence,haklı olarak.

Rahat ol bacım kendinden emin ol yapıyorsa birgün ortaya çıkar ama senin sherlock vari dedektif ligin sana puan kaybettirir işi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir çocuğuna sarı ve uyu:KK46::KK19:

Kizlar net adamin esiyle gorusmusum bana soylenen isim bu. Korktum korkuttugum icinde kusura bakmayin cok berbat bir duygu

Kazen Kazen abicim bu konuyu silmemiz mumkun mu ? Zaten yeterince sabikam var birde bu tarihin tozlu raflarinda kalmasın

Back
X