• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni aldatiyormuu lütfen bi el atin

Bence tesaduf. Esiniz sizi aldatmiyo gibi geldi bana. Oyle bisey olsa bunu cevapsiz aramadan degil baska bi sebepten farkederdin

KK hepimizi paranoyak mi etti ne

Takipte ol kalbini hemen bozma numarayı arattir

Ve hep bu supgede olup kendi kendini diyecegime kovana sor böle böle oldu de

Ama en güzeli takipte olmak

Sakin, sakin, sakin... Şu an çok sinirli ve heyecanlısın. Bi soluklan. Bi uyu uyan. Gelince eşine sor ya da sakince araştırmana devam edersin ona sormak istemiyorsan.

Kocan eve gelince gizlice tlf karistir bak o numara yla konusmusmu bir kaç gün bu şekilde takip et hemen söyleme biraz sabret bide bu arada bakarsın kadın yine çağrı atıyormu yönlendirmeyi kaldırma

Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini

Sen bıle su manyak ruh halınde bıle dogru olanı görüp ' eskı kocanın bedelını bana mı odetıyosun der '' dıyorsun.Su paranoyakca dusuncelerınden kurtulmaya calıs hala kadını paralarım falan dıyorsun.Sankı gercekmıs gıbı inandırıyorsun kendını.Cıkıp bı balkona falan azcık hava alır mısın.Sakınles dendıkce daha da köpürüyorsun.Sakin ol.Zararlı sen cıkarsın haberın olsun zaten aranız lımonıymış.

cute sanmıyorum. Eşin sizi çok seviyor yapmaz diyorum.yinede için rahat edecekse eşinin telinden ara. ondan önce kayıt dokumlerini bul. netten çaktırmadan. biraz sabret.

Sakin ol canım bir duş al, kahve iç kendine gel. Bu kadarcık şeyden hemen aldatılıyorum kanısına ulaşılmaz. Kendini üzdüğünle kalma sonra. O teli de arama belki bir arkadaşının eşidir ortalığı ayağa kaldırma.

Ne biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh

kendinizde misiniz?
şurada aldatıldığı şüphesi taşıyan bir hemcinsiniz var.
daha duyarlı olmalısınız.
nefretinizi daha sonra da dile getirebilirsiniz
ama zayıf anlar bunun için doğru bir an değil..

cute bakabiliriz ismini verirsen tabii ki
bu arada bir şeyden mi şüphelendin de kendi hattına yönlendirdin?
dedikleri doğru olabilir eşinin ama başka şüphelenecek şeyler var mıydı bu da önemli?

Sakin ol Cute
Aldatmaya karşı aşırı hassassın, haklısın, kötü tecrübelerin var
Ancak eşini eskiyle kıyaslama, yine öyle olacak diye bir şart yok
Lüften sakin ol ve şüphelerini dillendirme, her şeyi daha kötü hale getirebilirsin, önce biraz sakinleş

Facten o isinde bana soylenen isimde soyisimde cikmiyor allahim cildiricam esimi gormem yarin aksam gizlice bakmam gece
avea nasil bakicam dokumlere

Sakin olur musun lütfen! Biraz balkona falan çık derin derin nefes al lütfen ortada bir şey yok bir cevapsız çağrı için belki yanlış numara.

Facten o isinde bana soylenen isimde soyisimde cikmiyor allahim cildiricam esimi gormem yarin aksam gizlice bakmam gece

aveanın sitesinden bakabilirsin
ama üyeliğiyle giriş yapman lazım
ben bakmıştım ama isim olarak yazmıyor sadece numara saat gün falan tarayabiliyorsun

Belki facete yoktur.
Senin eski esinden olan ogluna bu kadar sahip cikan bir adam seni aldatmaz bence.
Esin bir cok erkegin yapmiyacagi erkekligi yapiyor, kendi evladi gibi bagrina basiyor.

Ben acikcasi zannetmiyorum.
Ama seni boyle bir supheye surukleyen baska seyler varsa arka planda o ayri mesele.

Back
X