Biri biri favten aratsin su kizi lütfen kuzenime ulasamiyorim olduki bi arkadasinin karisi eyvallaj ortaligi darma duman etmek istemiyorum
sakin ol bence.
onceden boyle panik oldugun ama altinda birsey cikmayan seyler varsa onlari dusun sakinles.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri biri favten aratsin su kizi lütfen kuzenime ulasamiyorim olduki bi arkadasinin karisi eyvallaj ortaligi darma duman etmek istemiyorum
Ozel mesajla yaz da ben bakayımBiri biri favten aratsin su kizi lütfen kuzenime ulasamiyorim olduki bi arkadasinin karisi eyvallaj ortaligi darma duman etmek istemiyorum
Ne alaka ?Ilk Evliliği aldatılarak Acılar icinde sona Eren bi Kadından bahsediyoruz
Offf tmm nryseNe alaka ?
Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini
Ne biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh
Facten o isinde bana soylenen isimde soyisimde cikmiyor allahim cildiricam esimi gormem yarin aksam gizlice bakmam gece
avea nasil bakicam dokumlere
Facten o isinde bana soylenen isimde soyisimde cikmiyor allahim cildiricam esimi gormem yarin aksam gizlice bakmam gece
avea nasil bakicam dokumlere