• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni aldatiyormuu lütfen bi el atin

Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini

cute bi sakin ol.ortada aldatma yok bişey yok ne diyosun sen.üstelik senin çocuğunu kndi çocupu gibi sahiplenmiş bir adamdan bahsediyoruz burada,aldatacağını sanmıyorum.

azıcık sakinleşirsen herşey daha açık olacak.

Baska bi şüphe yoo telefonu heo ortada bizim elimizde para harcamiyor ustune almiyor kirk yilds bir disari cikiyor odakahbeye diye biliyorum ama suan icme ates dustu beni cayir cayir yakiyor kizlar

Baska bi şüphe yoo telefonu heo ortada bizim elimizde para harcamiyor ustune almiyor kirk yilds bir disari cikiyor odakahbeye diye biliyorum ama suan icme ates dustu beni cayir cayir yakiyor kizlar
Yapma cute Allah askına yaa. Reklamdır, baska bisidir ama onur bunu yapacak bi adam değil. Senin oğlunu bile sahiplenecek kadar iyi bi adam. Normal sahiplenmekten bahsetmiyorum, cocuğu sana vermem diyor ya

derhal tedavi olmalısınız, sağlıklı dusunceler değil bunlar
arkadaşının esi neden arasın ki? kendi iş arkadaşıdır yanlışlıkla aramadıysa
veya sizi hiç mi arayan bir iş arkadasınız yok eger calışıyorsanız

Cute yapma allah aşkına. bizim telefonlar günde 40 kere çalar, Bulgaristandan bile arıyorlar yanlışlıkla :) ortada bir şey yok kendini hırpaladığınla kalacaksın sonunda.

kendinizde misiniz?
şurada aldatıldığı şüphesi taşıyan bir hemcinsiniz var.
daha duyarlı olmalısınız.
nefretinizi daha sonra da dile getirebilirsiniz
ama zayıf anlar bunun için doğru bir an değil..
Olabilir ama ağızı çok bozuk bir insan
kendinizde misiniz?
şurada aldatıldığı şüphesi taşıyan bir hemcinsiniz var.
daha duyarlı olmalısınız.
nefretinizi daha sonra da dile getirebilirsiniz
ama zayıf anlar bunun için doğru bir an değil..
Haklısınız haketmişsin kelimesi fazla oldu.ama yinede herkez okuyor daha başka yerlerde yine küfürlü konuşmalarına devam etmiş neyse ne deyim yinede inşallah korktuğu gibi olmaz Allah yardımcısı olsun

Ne zaman hangi ara aldatıcak bu adam seni, sakin ol lütfen istersen ver ben arayayım kadını sorayım.
Eşin gelip uyuduğunda aveanın sitesine gir bak orada hesap dökümü vardır hiç konuşmuş mu o numara ile boşuna kendini yiyorsun bence.

Ben yarin ise gidiyorum sabahin korunde ben duramam duramam asla duramam

tamam iste,
aldatan adam telefonunu ortaliga birakmaz ya da senden sakli baska hat alir, sen zaten bilmezsin o numarayi.
aldatmiyordur, boyle bir seyi soyleme bile.
zaten araniz limoniymis daha kotu olmasin.
ben boyle birseyi yapmiyor olsaydim ve esim beni bununla elde olmayan birseyle suclasaydi cok uzulurdum.

Ayrica, o kadin sizi tanimiyor, ne diye size gercek adini versin ki ?
Bunu hic dusundunuzmu ?

Olabilir ama ağızı çok bozuk bir insan

Haklısınız haketmişsin kelimesi fazla oldu.ama yinede herkez okuyor daha başka yerlerde yine küfürlü konuşmalarına devam etmiş neyse ne deyim yinede inşallah korktuğu gibi olmaz Allah yardımcısı olsun

ya olsun ne olursa olsun kimse böyle bir acıyı hak etmez..

Ne diyeceksiniz kadina. Arkadaslardan birine kadinin adni verdm hat sahibinin adini verdim maaf oldum napcam simdi nasil uyuyim napıyım

hattı ne ise online işlemlerden konuştuğu numaralara bakın. Arama kaydından silse de orada görülür.

Ne diyeceksiniz kadina. Arkadaslardan birine kadinin adni verdm hat sahibinin adini verdim maaf oldum napcam simdi nasil uyuyim napıyım
Özel mesaja bi bakar misin ? Kadının adını da verme herkese rezil olacaksin

Başına is alma
biri şikayet eder
haber verir vs

Back
X