aveanın sitesinden bakabilirsin
ama üyeliğiyle giriş yapman lazım
ben bakmıştım ama isim olarak yazmıyor sadece numara saat gün falan tarayabiliyorsun
Eee oda yeter o nmara ile görüşmüş mü onu öğrenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aveanın sitesinden bakabilirsin
ama üyeliğiyle giriş yapman lazım
ben bakmıştım ama isim olarak yazmıyor sadece numara saat gün falan tarayabiliyorsun
Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini
sifre alıcan cep telefonundan sonra da internetten girip bakıcanFacten o isinde bana soylenen isimde soyisimde cikmiyor allahim cildiricam esimi gormem yarin aksam gizlice bakmam gece
avea nasil bakicam dokumlere
Sifremi istiyor bubsistem
Eee oda yeter o nmara ile görüşmüş mü onu öğrenir
sifre alıcan cep telefonundan sonra da internetten girip bakıcan
Yapma cute Allah askına yaa. Reklamdır, baska bisidir ama onur bunu yapacak bi adam değil. Senin oğlunu bile sahiplenecek kadar iyi bi adam. Normal sahiplenmekten bahsetmiyorum, cocuğu sana vermem diyor yaBaska bi şüphe yoo telefonu heo ortada bizim elimizde para harcamiyor ustune almiyor kirk yilds bir disari cikiyor odakahbeye diye biliyorum ama suan icme ates dustu beni cayir cayir yakiyor kizlar
Olabilir ama ağızı çok bozuk bir insankendinizde misiniz?
şurada aldatıldığı şüphesi taşıyan bir hemcinsiniz var.
daha duyarlı olmalısınız.
nefretinizi daha sonra da dile getirebilirsiniz
ama zayıf anlar bunun için doğru bir an değil..
Haklısınız haketmişsin kelimesi fazla oldu.ama yinede herkez okuyor daha başka yerlerde yine küfürlü konuşmalarına devam etmiş neyse ne deyim yinede inşallah korktuğu gibi olmaz Allah yardımcısı olsunkendinizde misiniz?
şurada aldatıldığı şüphesi taşıyan bir hemcinsiniz var.
daha duyarlı olmalısınız.
nefretinizi daha sonra da dile getirebilirsiniz
ama zayıf anlar bunun için doğru bir an değil..
Baska bi şüphe yoo telefonu heo ortada bizim elimizde para harcamiyor ustune almiyor kirk yilds bir disari cikiyor odakahbeye diye biliyorum ama suan icme ates dustu beni cayir cayir yakiyor kizlar
Tanır kadın tabi ki sacmalamayinAklimds bi fikir var bir erkegi benim esim diye o numarayi aratmak.
Baska bi şüphe yoo telefonu heo ortada bizim elimizde para harcamiyor ustune almiyor kirk yilds bir disari cikiyor odakahbeye diye biliyorum ama suan icme ates dustu beni cayir cayir yakiyor kizlar
Olabilir ama ağızı çok bozuk bir insan
Haklısınız haketmişsin kelimesi fazla oldu.ama yinede herkez okuyor daha başka yerlerde yine küfürlü konuşmalarına devam etmiş neyse ne deyim yinede inşallah korktuğu gibi olmaz Allah yardımcısı olsun
Sifremi istiyor bubsistem
Ben yarin ise gidiyorum sabahin korunde ben duramam duramam asla duramam
Özel mesaja bi bakar misin ? Kadının adını da verme herkese rezil olacaksinNe diyeceksiniz kadina. Arkadaslardan birine kadinin adni verdm hat sahibinin adini verdim maaf oldum napcam simdi nasil uyuyim napıyım