- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
whatsapp a eklediginzde resim çıkmiyor muNe diyeceksiniz kadina. Arkadaslardan birine kadinin adni verdm hat sahibinin adini verdim maaf oldum napcam simdi nasil uyuyim napıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
whatsapp a eklediginzde resim çıkmiyor muNe diyeceksiniz kadina. Arkadaslardan birine kadinin adni verdm hat sahibinin adini verdim maaf oldum napcam simdi nasil uyuyim napıyım
Nasıl yani resim yoksa listesinde olmadigin içindirWhatsapta resm cikmiyo degilse hic uyeligi yok numara ekrana cikmiyor.
Inan boş yere kuruntu bu ya bir numara aradı diye bu kadar mı telaş yapılır bak bi sakin ol herkesin mantıklı fikirleri varAdada benide yanlislikla ariyorlar. Ama yonlendirmeden 1 gun sonra olmasi tuhag ki numarada cagri eldi biri erkek arkadasi bkride bu kadin. Cok sikistim
Adada benide yanlislikla ariyorlar. Ama yonlendirmeden 1 gun sonra olmasi tuhag ki numarada cagri eldi biri erkek arkadasi bkride bu kadin. Cok sikistim
yani kişi çıkıyor ama resim ve numarasi mi yok .yyoksa hiç mi çıkmıyorWhatsapta resm cikmiyo degilse hic uyeligi yok numara ekrana cikmiyor.
Ama diger numarasıninda listesinde 3minim yokum whatsapa kimi eklesem oraya cikiyor bu numara cikmiyor whatsapi yok gibi. Iyi düşünmek isyiyorum am ne mümkün. En kotusune kafam gidiyor.