• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni aldatiyormuu lütfen bi el atin

Yok arkaasi esinin telefonundsn esimi aramis olabilir bnimkide yapıyor arada ama o degil resmen kusuyorum duramiyorum. Kadna acik aik sorsam dusuninki bi arkadasi isgen olmaz diye dusunuyorum gece calisiyorlar erkekle bu arama 10.30 gibi oldu . Isemi gitmesem napsam bilmiyorum esik hic renk vermiyor

Whatsapta resm cikmiyo degilse hic uyeligi yok numara ekrana cikmiyor.

Allah yatdımcınız olsun...umarım kötü bişey çıkmaz..emin olmadan eşinize bişey demeyin isyerseniz..yami ne bileyim somut bi deliliniz olsun en azından

Ayy tatlim boyle bi olay benimde qelldi basima biraz uzun ama anlaticam..

Yeni evliydik o siralar ve ben hemen hamile kaldim benim esimin iki telefonu vardi ve numarası 0546.....9595 diye diğer telefonu da 96 ile bitiyordu neyse bi qun Esim telefonun evde unutup markete indi bende firssattan istifade telefonunu kurcaladimbirde ne goruym eeşimin telefonundan bi numara aranmis ve o numaranin sonuca 48 ile bitiyor tabi benim kafamdan kaynar sular bosaldi sinirlendim aqladim o telaşla gorumcemi aradim akil almak için oda bana gizli numaradan o numaraya aramami söyledi ve öylede yaptim bi defa aradim bi kiz dikti hic konusmadim ve dinledim koz baqirdi caqirdi bu ne boyle aksam üzeride beni aradiniz kimsiniz frlan diye. Neyse çok sasirdim kapadim telefonu tkrr aradim gorumcemi bana tekrar o numaraya aramami söyledi tktr aradim bu sefer yasli bi kadin dikti kizimi bidaha rahatsız etmeyin bu ne boyle felan sizi polise şikayet ederim dedi kusura bakmayin dedim kapadim telefonu ve ardından Esim geldi ve hemen ona hesap sordum ne oluyor diye.. Meqerse Esim diğer telefonun kaybetmiş ve o 95 le biten numaraya ararken yanlislikla 5 yerine 8 basmis ve caqri gitmiş o numaraya kizda öyle tepki verince anladimki Esim doqru soyluyo....

Bu boyle uzun uzun anlatmamin sebebi belki bi yanlis anlasilma olmuştur hemen aldatiliiyormuyum suphesine girme lütfen güçlü ol ve esinle iki düşün bi konuş arkadasim lütfen bbu kadar karamsar olma canim
Kusura bakma biraz uzun oldu ama..

Son düzenleme:
Adada benide yanlislikla ariyorlar. Ama yonlendirmeden 1 gun sonra olmasi tuhag ki numarada cagri eldi biri erkek arkadasi bkride bu kadin. Cok sikistim

Kendin diyorsun kocam bana eski kocanın acısını benden çıkarma der diye paranoyak gibi davranma der diye. Kalkmış işe gidicem diyorsun saçmalama lütfen önce sakinleş. Yapman gerek çok basit hareket dkümüne bakmak. Baksana kocan telefonu hep ortalıkta bırakıyormuş aldatsa neden bıraksın. Gelince uyuyack elbet o zaman hangi operatörü kullanıyorsa onun sitesine gireceksin bakacaksın görüşmüşmü diye. Sen böyle davranırsan eşini kaybedersin. Bak senin çocuğuna sahip çıkmış kim yapar bunu. Lütfen onun kıymetini bil. Sakinleş

linkedlnden bakalım ya ben facete googleda baktım ama yok orda kayıtlı bir sürü çalışan var :KK64:

ah cute..eşin şunları okusa herşey ne hale gelir hiç düşündün mü? önce biaz kafanı toparla,azıcık bi balkona çık nefes al şu halinden kurtul.sonra araştırmaya devam edersin.

Sakin ol lütfen. Balkona ya da çıkıp derin derin nefes al sağlıklı düşün. Yazdıklarına bakılırsa eşin oğluna gerçek bir baba olmuş bu erkekler için zordur senin eşin bunu başarmış demekki seni gerçekten seviyor. Aldatma olduğunu düşünmüyorum harap etmek kendini

Ama diger numarasıninda listesinde 3minim yokum whatsapa kimi eklesem oraya cikiyor bu numara cikmiyor whatsapi yok gibi. Iyi düşünmek isyiyorum am ne mümkün. En kotusune kafam gidiyor.

Adada benide yanlislikla ariyorlar. Ama yonlendirmeden 1 gun sonra olmasi tuhag ki numarada cagri eldi biri erkek arkadasi bkride bu kadin. Cok sikistim
Inan boş yere kuruntu bu ya bir numara aradı diye bu kadar mı telaş yapılır bak bi sakin ol herkesin mantıklı fikirleri var

Adam telefonunu yönlendirildiğinin farkında bile değil demek ki hiç bakmıyor bile telefonuna valla yazık günahını alıyorsun bence

Sirf bi kadin aradi diye yaptigin seylere bak. Belki is icin arandi belki yanlis numara belki bi is arkadasi envayi cesit sey olabilir. Sen hep boyle abarti tepkiler verirsen nasi olacak bu isler? Once bi sakin olgun ölcülü olmayi ogren. Sabirla takip et. Yapiyosa bi sey yapiyorum diyecek hali yok. Boyle yaparsan hicbi sey ispatlayamazsin zaten olsa bile

Ama diger numarasıninda listesinde 3minim yokum whatsapa kimi eklesem oraya cikiyor bu numara cikmiyor whatsapi yok gibi. Iyi düşünmek isyiyorum am ne mümkün. En kotusune kafam gidiyor.

Cute boyle devam edersen hem sen hem evliliğin zarar görecek.

Sakin ol lütfen. . Ve reelde tanıdıklarına kadının ismini verme daha fazla basina is acacaksin.

Nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim eşimle face ortak o telefona birini kaydetse falan ordan mı nerden bilmiyorum benim tele de senkronize mi ne oluyo pat listemde geçen A diye birini kaydetmiş hemen sordum meğerse apartmana kömür aldıģı yeni kömürcüymüş bende resim çıktı ama whatsapta ekleyince o zaman erkekti ama yinede sordum..

Back
X