• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik mi bidaha TÖVBE !!

Kızlar şuan sinirden ellerim titriyor resmen ..
bizim dükkanın karşındaki binaya yeni taşınmış bi karı.koca var kadın yabancı çat pat türkçe biliyor bide küçük kızları . .
kadın bundan yaklaşık bir ay önce dükkana geldi akşam üstü diyalog tamda bu . .
kadın: k.bkma pembecanta senden bişey rica edebilir)
ben: efendim bişeymi oldu (çocuğuna bişey oldu sandım )
kadın:bi numara versem ararmısın benim kontörüm yok .
ben:KK43:hala kızına bişey oldu sanıyorum tabi)
kadın:senden başka kimseyi tanımıyorum (hiç muhabbetim yok sadece slm kadar) sende kızsın anlarsın beni eşimi sürekli bi numara arıyor bende kardeşime söyledim ama ondada kontör olmadığı için arıyamadı sadece bi arıyalım sesini duyum tamam .
bende o an nasıl üzüldüm kadının haline salaklık bende aradım
aradım açan bi çocuk bende bi erkek ismi salladım
... görüşebilirmiyim dedim .
öyle biri yok dedi açan kişi kapattı bu kadar!!
Aradan bikaç gün geçti o numara beni görüntülü arıyor önce tanımadım arama geçmişine bakınca anladım onun olduğunu açmadım tabi .
sonra normal aradı saçma sapan konuşuyor beni aramışsın kimsin sen diye bende bende sizi tanımıyorum rahatsız etmeyin beni dedim kapattım (tabi adam normal konuşmuyor tehditmi dersiniz. saçma sapan herşey )
ben nasıl korkuyorum ama o gün adam manyak sürekli arıyor korktuğumdan abimede söyleyemedim .
bi arkadaşıma verdim (erkek) o konuştu anlattı olayı beni arayan adama şöyle şöyle bi kadın vs . adam sadece tamam ben tanıyorum onu diyip kapatmış aradan bi saat geçti kadının kocası aradı yabancı gibi konuşuyor dedimki x abi sensin dmi bak beni rahatsız ediyosunuz bidaha ararsanız savcılıkla uğraşırsınız tamm k.bakma yanlışlık olmuş vs geveledi lafları kapattı . .
ondan sonra karısı geldi özür diledi k.bakma bilesydim aratmazdım dedi gitti . .
neyse çok uzun oldu farkındayım ama detayları yazmam lazımki yardımcı olabilmeniz için . .
Ve bugüne kadar hiçbir arama vs olmadı .
tabi bu arada o numara engelli tlfonumda .!!!
fakat engelli olduğunda arıynca çalmadan ekranda cevapsız arama görünüyor .
bugün( az önce ) aramış !! oda yetmezmiş gibi özel numaradan arıyor bilmeden açtım konuşmadan sesimi dinledi kapatti ...
ya nlur yardım edin napıcam ben ellerim titriyor ufacık bi iyilik yada salaklığım nelere mal oluyor!!!
telefon numaranın değişmesi zamanı gelmiş bana göre..

Ama siz de ne akla hizmet resmen bir sapık olduğu vurgulanmış numarayı arıyorsunuz?

Ya numara değiştirecek ya da savcılığa başvuracaksınız başka çıkar yol göremedim.

ya hu yanlışlıkla aramışım kusura bakmayın diyerek kapatsaydınız ya...
bin kere ararsa bin kere de tanımıyorum iyi günler diyerek kapatın o telefonu..

neden erkek arkadaşınıza veriyorsunuz da tutup biz değil bir kadın arattırdı vs bu işlere giriyorsunuz..
açıklama yapıyor kendinizi ele veriyorsunuz??

hata tamamen sizde...

tanımıyorum kusura bakmayın aliyi veliyi aramıştım yokmuş yanlışmış...
bu kadar basit...

nedir adama telefonda açıklamalar yapmak... herhalde başınıza bela alırsınız...
adam tabi ki sizi rahatsız eder.... o kadına ulaşamadığı her anda sizi arayıp bunaltacak...

ya hu yanlışlıkla aramışım kusura bakmayın diyerek kapatsaydınız ya...
bin kere ararsa bin kere de tanımıyorum iyi günler diyerek kapatın o telefonu..

neden erkek arkadaşınıza veriyorsunuz da tutup biz değil bir kadın arattırdı vs bu işlere giriyorsunuz..
açıklama yapıyor kendinizi ele veriyorsunuz??

hata tamamen sizde...

tanımıyorum kusura bakmayın aliyi veliyi aramıştım yokmuş yanlışmış...
bu kadar basit...

nedir adama telefonda açıklamalar yapmak... herhalde başınıza bela alırsınız...
adam tabi ki sizi rahatsız eder.... o kadına ulaşamadığı her anda sizi arayıp bunaltacak...
zaten öyle dedim ANLAMIYOR laftan normal bi insan değil !!!!!

zaten öyle dedim ANLAMIYOR laftan normal bi insan değil !!!!!

zaten öyle demiş olsaydınız adam sadece sapık olurdu...
bir kız arıyor diye öyle faydalanmaya çalışan pisliklerden olurdu...
bir süre sonra yok olup giderdi....

siz erkek arkadaşınızla kontuşturarak o yabancı kadından bahsetmişsiniz..
Adam bu saatten sonra artık o yabancı kadın için sizi kullanıyor..
aralarında nasıl bir ilişki varsa...

sizi arayıp onlara ulaşmak istiyor olabilir... ya da onları huzursuz etmek için sizi aracı olarak kullanıyor olabilir...
kadın belasını sizin başınıza sarmış..

zaten öyle demiş olsaydınız adam sadece sapık olurdu...
bir kız arıyor diye öyle faydalanmaya çalışan pisliklerden olurdu...
bir süre sonra yok olup giderdi....

siz erkek arkadaşınızla kontuşturarak o yabancı kadından bahsetmişsiniz..
Adam bu saatten sonra artık o yabancı kadın için sizi kullanıyor..
aralarında nasıl bir ilişki varsa...

sizi arayıp onlara ulaşmak istiyor olabilir... ya da onları huzursuz etmek için sizi aracı olarak kullanıyor olabilir...
kadın belasını sizin başınıza sarmış..
eee yaptım bi hata ve bin pişman ettiler sağolsunlar !!!
ben kadına desem ne fayda konu bal alıp gidicek en iyisi numaramı değiştirmek yada tanıdığım biri var operatörde çalışıyor numarayı iptal etmekten bahsetti yada öyle yapıcam off off

Kızlar şuan sinirden ellerim titriyor resmen ..
bizim dükkanın karşındaki binaya yeni taşınmış bi karı.koca var kadın yabancı çat pat türkçe biliyor bide küçük kızları . .
kadın bundan yaklaşık bir ay önce dükkana geldi akşam üstü diyalog tamda bu . .
kadın: k.bkma pembecanta senden bişey rica edebilir)
ben: efendim bişeymi oldu (çocuğuna bişey oldu sandım )
kadın:bi numara versem ararmısın benim kontörüm yok .
ben:KK43:hala kızına bişey oldu sanıyorum tabi)
kadın:senden başka kimseyi tanımıyorum (hiç muhabbetim yok sadece slm kadar) sende kızsın anlarsın beni eşimi sürekli bi numara arıyor bende kardeşime söyledim ama ondada kontör olmadığı için arıyamadı sadece bi arıyalım sesini duyum tamam .
bende o an nasıl üzüldüm kadının haline salaklık bende aradım
aradım açan bi çocuk bende bi erkek ismi salladım
... görüşebilirmiyim dedim .
öyle biri yok dedi açan kişi kapattı bu kadar!!
Aradan bikaç gün geçti o numara beni görüntülü arıyor önce tanımadım arama geçmişine bakınca anladım onun olduğunu açmadım tabi .
sonra normal aradı saçma sapan konuşuyor beni aramışsın kimsin sen diye bende bende sizi tanımıyorum rahatsız etmeyin beni dedim kapattım (tabi adam normal konuşmuyor tehditmi dersiniz. saçma sapan herşey )
ben nasıl korkuyorum ama o gün adam manyak sürekli arıyor korktuğumdan abimede söyleyemedim .
bi arkadaşıma verdim (erkek) o konuştu anlattı olayı beni arayan adama şöyle şöyle bi kadın vs . adam sadece tamam ben tanıyorum onu diyip kapatmış aradan bi saat geçti kadının kocası aradı yabancı gibi konuşuyor dedimki x abi sensin dmi bak beni rahatsız ediyosunuz bidaha ararsanız savcılıkla uğraşırsınız tamm k.bakma yanlışlık olmuş vs geveledi lafları kapattı . .
ondan sonra karısı geldi özür diledi k.bakma bilesydim aratmazdım dedi gitti . .
neyse çok uzun oldu farkındayım ama detayları yazmam lazımki yardımcı olabilmeniz için . .
Ve bugüne kadar hiçbir arama vs olmadı .
tabi bu arada o numara engelli tlfonumda .!!!
fakat engelli olduğunda arıynca çalmadan ekranda cevapsız arama görünüyor .
bugün( az önce ) aramış !! oda yetmezmiş gibi özel numaradan arıyor bilmeden açtım konuşmadan sesimi dinledi kapatti ...
ya nlur yardım edin napıcam ben ellerim titriyor ufacık bi iyilik yada salaklığım nelere mal oluyor!!!
Neden arıyorlar ki hadi diğerlerini anladım da kocası neden arıyor acaba bunlar aile değilde f ... çetesi falan mı tlf numarani almak için böyle bısey uydurdu senin tepkini olcuyorlar

Neden arıyorlar ki hadi diğerlerini anladım da kocası neden arıyor acaba bunlar aile değilde f ... çetesi falan mı tlf numarani almak için böyle bısey uydurdu senin tepkini olcuyorlar
inanki sen ne kadar anladıysan bende o kadar anladım :(
başıma ağrılar girdi valla

Kadını görürsen savcılığa gittim verdim savcılığa diye salla bakalım ne oluyor ?

Back
X