• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik mi bidaha TÖVBE !!

canım şimdi burda senin ne suçun var ki abinde sana kızsın? sonuçta birine yardım etmek istemişsin ama başına iş almışsın.abin 1-2 gün kızar geçer gider.ne yapacak dövecek mi? abine git anlat herşeyi en azından herşeyden haberdar olsun.anlaşılan o ki seni arayan sapığın teki ve kolay kolayda çekip gidene benzemiyor.burda pis bir iş dönüyor komşu kadınla falan.oltaya yem sen olma.vakit kaybetmeden ailenin haberi olsun ve baştan herşeyi onlara anlat."kadın geldi bu numarayı ararmısın dedi bende aradım de falan.o gün bugündür karşı taraftan rahatsız ediliyorum" de.allah yardımcın olsun.:(

Sen kadına söyle beni bir daha arasa savcılığa vercem diye, sonuçta onun yüzünden musallat oldu bi zahmet temizlesin durumu
Bugün o kadar gec cıktım dukkandan görurüm belki diye yok göremedim :(
Herkes numarani degistir diyo banane ya ben neden duzenimi bozuyorum .
Of nerden bulastim neden iyilik yaptim of

Bugün o kadar gec cıktım dukkandan görurüm belki diye yok göremedim :KK43:
Herkes numarani degistir diyo banane ya ben neden duzenimi bozuyorum .
Of nerden bulastim neden iyilik yaptim of
Canım belki biri senden hoşlanıyordur, kadından yardım istemiştir o da böyle bir yola başvurmuştur. Amma senaryo yazıyorum :)
Değiş gitsin ne olacak ara müşteri hizmetlerini son 2 yada 4 hanesini değiştirsinle ücretsizdi sanırım. Faturalıysa tabi

canım şimdi burda senin ne suçun var ki abinde sana kızsın? sonuçta birine yardım etmek istemişsin ama başına iş almışsın.abin 1-2 gün kızar geçer gider.ne yapacak dövecek mi? abine git anlat herşeyi en azından herşeyden haberdar olsun.anlaşılan o ki seni arayan sapığın teki ve kolay kolayda çekip gidene benzemiyor.burda pis bir iş dönüyor komşu kadınla falan.oltaya yem sen olma.vakit kaybetmeden ailenin haberi olsun ve baştan herşeyi onlara anlat."kadın geldi bu numarayı ararmısın dedi bende aradım de falan.o gün bugündür karşı taraftan rahatsız ediliyorum" de.allah yardımcın olsun.:KK43:
Amin cok sağol :(
haklisin en fazla biraz kizicak sonra gecicek aksi halde ben numarami degistirmek istemiyorum kadindanda nefret ettim yuzunu gormeye tahammulum yok konusmak gelmiyo icimden bakiyim ins aramazda olursa once kadinla tartiscam sonra abime soyluycem ardindanda numarami degistircem :(

Canım belki biri senden hoşlanıyordur, kadından yardım istemiştir o da böyle bir yola başvurmuştur. Amma senaryo yazıyorum :)
Değiş gitsin ne olacak ara müşteri hizmetlerini son 2 yada 4 hanesini değiştirsinle ücretsizdi sanırım. Faturalıysa tabi
Turkcell ve sordum oyle bisey yokmus tamami degisiyormus sadece :(
Tamami degismekde hatti degismek iste ama arkadaslarim cevrem herkes bunu biliyor ugrasicam degisirsem o kadar

Yapmıcan işte iyilik ben böyle emin olmayınca uyduruyorum bir bahane ayıp değil ki napıyım kendimi düşünmek zorundayım. baktın olmadı teli değiştir.

Ne saçma sapan bi durum uyanık ol .numaranın sonunu müsteri hizmetlerini arayıp değiştir. Kadınıda bi güzel hışla. Edepsiz..

Nedense aklima şu geldi eşide aramiş deyince; ? O tlf.nunu aradiginiz kisi esinin arkadaşı. Acan cocuk ama bir kadinin numarasi. suphelenmisler acaba yabanci kadin (karisi) mi buldu diye denemisler.
Anlatabildim mi acaba?
Esininde aramasi tuhaf?

Nedense aklima şu geldi eşide aramiş deyince; ? O tlf.nunu aradiginiz kisi esinin arkadaşı. Acan cocuk ama bir kadinin numarasi. suphelenmisler acaba yabanci kadin (karisi) mi buldu diye denemisler.
Anlatabildim mi acaba?
Esininde aramasi tuhaf?
Ben hic biseye baglayamadim madem adam sapik kocasi ne diye aradi sonra ?
Adam simdi ne mantikla aradi tekrar ?

Kızlar şuan sinirden ellerim titriyor resmen ..
bizim dükkanın karşındaki binaya yeni taşınmış bi karı.koca var kadın yabancı çat pat türkçe biliyor bide küçük kızları . .
kadın bundan yaklaşık bir ay önce dükkana geldi akşam üstü diyalog tamda bu . .
kadın: k.bkma pembecanta senden bişey rica edebilir)
ben: efendim bişeymi oldu (çocuğuna bişey oldu sandım )
kadın:bi numara versem ararmısın benim kontörüm yok .
ben:KK43:hala kızına bişey oldu sanıyorum tabi)
kadın:senden başka kimseyi tanımıyorum (hiç muhabbetim yok sadece slm kadar) sende kızsın anlarsın beni eşimi sürekli bi numara arıyor bende kardeşime söyledim ama ondada kontör olmadığı için arıyamadı sadece bi arıyalım sesini duyum tamam .
bende o an nasıl üzüldüm kadının haline salaklık bende aradım
aradım açan bi çocuk bende bi erkek ismi salladım
... görüşebilirmiyim dedim .
öyle biri yok dedi açan kişi kapattı bu kadar!!
Aradan bikaç gün geçti o numara beni görüntülü arıyor önce tanımadım arama geçmişine bakınca anladım onun olduğunu açmadım tabi .
sonra normal aradı saçma sapan konuşuyor beni aramışsın kimsin sen diye bende bende sizi tanımıyorum rahatsız etmeyin beni dedim kapattım (tabi adam normal konuşmuyor tehditmi dersiniz. saçma sapan herşey )
ben nasıl korkuyorum ama o gün adam manyak sürekli arıyor korktuğumdan abimede söyleyemedim .
bi arkadaşıma verdim (erkek) o konuştu anlattı olayı beni arayan adama şöyle şöyle bi kadın vs . adam sadece tamam ben tanıyorum onu diyip kapatmış aradan bi saat geçti kadının kocası aradı yabancı gibi konuşuyor dedimki x abi sensin dmi bak beni rahatsız ediyosunuz bidaha ararsanız savcılıkla uğraşırsınız tamm k.bakma yanlışlık olmuş vs geveledi lafları kapattı . .
ondan sonra karısı geldi özür diledi k.bakma bilesydim aratmazdım dedi gitti . .
neyse çok uzun oldu farkındayım ama detayları yazmam lazımki yardımcı olabilmeniz için . .
Ve bugüne kadar hiçbir arama vs olmadı .
tabi bu arada o numara engelli tlfonumda .!!!
fakat engelli olduğunda arıynca çalmadan ekranda cevapsız arama görünüyor .
bugün( az önce ) aramış !! oda yetmezmiş gibi özel numaradan arıyor bilmeden açtım konuşmadan sesimi dinledi kapatti ...
ya nlur yardım edin napıcam ben ellerim titriyor ufacık bi iyilik yada salaklığım nelere mal oluyor!!!
bu kadınla adam kesin evli mi. bence siz numaranın kimin adına kayıtlı olduğunu bulun her ihtimale karşı.

Numarani değiştir birde abone anlat bilsin ne olur ne olmaz temkinli olmak lazim yeni numaranida tanimadigin ve o kadinla en ufak bagi bile olana verme

Numarani değiştir birde abone anlat bilsin ne olur ne olmaz temkinli olmak lazim yeni numaranida tanimadigin ve o kadinla en ufak bagi bile olana verme
bidaha verirmiyim ne ona nede bir başkasına nasıl kızıyorum kendime bilemezsin iyilik yapmak bana göre bu !! banamı kaldıda ben yapıyorum :(

Back
X