Işte bu yuzden kapansın istiyorum konum. 18 sayfa boyunca bosanmayacagım demedim hiç ama insanlar nedense hep kendi yorumunu katıyor. Geçmişte ne yaşadığımı da çok iyi biliyorum mesela önüme tekrar servis edilmesine gerek yok. Konu kapanırsa bide burda germem kendimi. .noluyo şimdi, boşanıyor musun yoksa yine 18 sayfa boşa mı konuştu millet?
Herşeyi gayet açık yazıyorum ama 18 sayfa boyunca bosanmayacagım için laf eden kişiler var. Zaten derdim birinin benim iyi niyetimi bu zamana kadar anlamadan üzerime gelmesi. Ne kimsenin gazı ile ayrılır nede kimsenin gazı ile barışırım.
Bosanmaktan vaz geçsem daha dün oğluma korkma oğlum baban eve bir süre sonra gelecek derim. Ama ben ayrılık hala var olarak konuşuyorum onunla.
Bende herkes tarafından çok güçlü bilinen bir kadını. Yaşadığım şeye kimse inanamıyor üstelik eşimi tanıyanlar da böyle birşey yaptığına da inanamıyor. Bana barış diyeni de ayrıl diyeni de dinlemiyorum.
Dün akşam da sabaha kadar düşündüm. Ama hiç barissammi diye değil. Ne olur bilmiyorum. Hala sindiremiyorum sindirebilirmiyim diye düşündükçe kötü oluyorum.
Bu yüzden konum kapatılsın istiyorum. Buraya bakıp da hala beni burda yazdiklarimdan hangi cümleyle vuracağını düşünen insanların olması da üzüyor.
Zaten çok iyi insanlar biriktirmişim çevremde arkamada küçük ama güçlü bir ordu var. Onlarla dahads güçlü hissederken burda aşağı çekilmek bana zor geliyor. Okumaktan erinip ilk paragrafa göre beni yargılayan insanlara tekrar tekrar açıklama yapmak zorunda kalmakda beni yoruyor