Koccamla oturdum vee uzun uzun konustuk ve ben cook yanilmisim ve koczm bana hediye de aldi ve sevgisini cook guzel bir sekildeanlatti
şabanın kapıcılar kralı filmindeki kadın gibi . hani kocası dövüyordu apartman ayağa kalkıyordu da kadın kapıyı Açıp kocam döver de sever de diyordu ya aynen öyle olmuş arkadaş.
Galibakonunun başlığı kocam beni aldatıyor
gelişme kocamla tartışıyoruz sonuç bugün bana hediye aldı
ben bu konudan bir şey anlamadım
sanırım ben kadın değilim bir şeyden anlamıyorum
son mesaj da galiba onu da ekleyelimKonu ve yorumlara gülmekten altıma yapıcam şimdi
Başlık kocam aldattı
Soru; nasıl anladın
Cevap; kadın hisseder
Soru 2; nasıl anladın peki ne yaptı mesela
Cevap 2; kadın hisseder
Ve altın vurus; kocamla barıştım bana neler neler aldı Ohh canıma deYsin
Ve üyeler ;
Yok hissediyor konu sahibi hissi kuvvetliŞüphelendiğiniz hareketleri mi var eşinizin ?
Hmm hissediyorsa boşuna hisstmiyordur zaten .. Kadın hisleri kuvvetlidir. Erkek ne kadar iyi rol oynarsa oynasın, kadının gözünden hiç birşey kaçmazYok hissediyor konu sahibi hissi kuvvetli
Bütün konuyu okumanı tavsiye ederim :) hissi yanlismisHmm hissediyorsa boşuna hisstmiyordur zaten .. Kadın hisleri kuvvetlidir. Erkek ne kadar iyi rol oynarsa oynasın, kadının gözünden hiç birşey kaçmaz
Aaa ciddi misin :) ben yorumlara fazla bakmadım sadece konu sahibinin ilk mesajını okumuştumBütün konuyu okumanı tavsiye ederim :) hissi yanlismis
Bir kadin bunu anlayabilir
Merhaba kizlar 2011 yilinda evlendim.16 aylik bir oglum var.esimle cok guzel evliligimiz vardi ama cocugum olduktan sonra benimle ilgilenmiyo vakit ayirmiyor ve her aksam tartisiyoruz .ve her tartistigimizda bana kotu laflar ardi ardi hakaretleri bitmiyoo ve bende ondan cok soguyorum ne yapabilirim fikir verin bana acil