- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
adam kötü davrandığı için aldattı hissine kapılmış ya hani burda aldatan kocaların çoğu karılarını ilgiye boğuyo onu diyorumBir kadın olarak anlamadım yeminle bu cevabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam kötü davrandığı için aldattı hissine kapılmış ya hani burda aldatan kocaların çoğu karılarını ilgiye boğuyo onu diyorumBir kadın olarak anlamadım yeminle bu cevabı
Doğru valla peşin cevapDiyorum ya ileri görüşlü. Senin tartışmalar sonrası aldattığını nasıl anladın diye soracağını tahmin ederek şimdiden bu cevabı vereyim demiş bence
Senin cevabı anladım da bana verdi kel alaka cevabı anlamadımadam kötü davrandığı için aldattı hissine kapılmış ya hani burda aldatan kocaların çoğu karılarını ilgiye boğuyo onu diyorum
onu kimse anlamadıSenin cevabı anladım da bana verdi kel alaka cevabı anlamadım
Akıl tutulması yaşıyorum arada benAy ne anlayışsız kızlarsınız siz ya
izmirlikiz35 -jelibon-
Akıl tutulması yaşıyorum arada ben
Ay ne anlayışsız kızlarsınız siz ya
izmirlikiz35 -jelibon-
Koccamla oturdum vee uzun uzun konustuk ve ben cook yanilmisim ve koczm bana hediye de aldi ve sevgisini cook guzel bir sekildeanlattikonuda aldattığı tarafı göremedim.Gözlerimde sorun mu varrr
İyi haftaya yeni başlık altında görüşmek dileğiyle esen kalınızKoccamla oturdum vee uzun uzun konustuk ve ben cook yanilmisim ve koczm bana hediye de aldi ve sevgisini cook guzel bir sekildeanlatti
İyi haftaya yeni başlık altında görüşmek dileğiyle esen kalınız
Hediye de aldı demek e tamamdır o zaman.Koccamla oturdum vee uzun uzun konustuk ve ben cook yanilmisim ve koczm bana hediye de aldi ve sevgisini cook guzel bir sekildeanlatti
ne güzel hediye aldı demekkkKoccamla oturdum vee uzun uzun konustuk ve ben cook yanilmisim ve koczm bana hediye de aldi ve sevgisini cook guzel bir sekildeanlatti
Cevap öyle çocukça verilmişki sanırsın kıskanan ya da paranoyak olan bizizBen akşama boşanırlar diye bekliyordum oysa ki
(kıskanç mıyım nedir)
Cevap öyle çocukça verilmişki sanırsın kıskanan ya da paranoyak olan biziz
Alemsin, aksam aksam ne guldum her yorumunaİyi haftaya yeni başlık altında görüşmek dileğiyle esen kalınız
Alemsin, aksam aksam ne guldum her yorumuna