Hadi evlendi diyelim asla evli kalmaz.fake olduğunu düşünüyorum. çünkü böyle sapık bir adamla aklı başında biri evlenmez
Hadi evlendi diyelim asla evli kalmaz.
Buraya konu açacağına çoktan adliyeye gitmiş olmalı idi. Bu kadar da değil yani!
Fake değilim. Gerçekten fikirlere çok ihtiyacım var.
Evlenmeden önce kavgalarımız oldu ama konu kapandı bir daha açmayınca geçti gitti diye düşündüm. Ama şu an bu durumla karşı karşıyayım. Çok rica ediyorum fikirlerinize, izlemem gereken yola ihtiyacım var
Fake değilim. Gerçekten fikirlere çok ihtiyacım var.
Evlenmeden önce kavgalarımız oldu ama konu kapandı bir daha açmayınca geçti gitti diye düşündüm. Ama şu an bu durumla karşı karşıyayım. Çok rica ediyorum fikirlerinize, izlemem gereken yola ihtiyacım var
Eşiniz grup ya da eş değiştirmeye mi zorluyor sizi.
Çiftlerin özel hayatları ve fantezileri sadece kendilerini ilgilendirir. Ama bir fantezi iki taraf da istiyorsa adı fantezi olur, aksi halde cinsel istismardır.
Ne yapmanız lazım biz söyleyemeyiz bunu.
Twitter hesabından mesajlarına baktığımda bir çift ile biz nişanlanmadan önce yazıştığını, istemediğimi ama beni içtiğim bir anda, kafam yerinde değilken bu işi yaptırabileceğini falan yazmış.
Benden gizli görüşme yapmış başka çift ile. Bunu onun mesajlarında gördüm, gördüğümü bilmiyor daha.
Bunu bana evlendikten sonra hiç söylemedi ama gizliden gizliye araştırması var demekki hala..
Şu anki tamamen istismara zorlamaya giriyor
Kabul etmedim. Birkaç sefer bu konunun kavgasını ettik, ayrıldık. Ve birdaha bu konuları hiç açmadığında konu kapandı diye düşündümAdamin es degistirme ve grup fantezisini bile bile evlendiyseniz su anda sorun nedir? Kabul etmissiniz ki evlenmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?