Merhaba maalesef değişen hiçbir şey yok aynı tas aynı hamam. Mesela şuan 3 ay oldu birlikte olmadık yaklaşmıyor girişimde bile bulunmuyor. Normal hayatta da darılma öpme dokunma güzel t söz söyleme bile yok. Hatta sohbet muhabbet bile yok. Ev arkadaşı gibi devam. Çocuğum için katlanıyorum cümlesinden nefret ederdim çünkü annemden maalesef çok duydum ama ben de aynısını diyorum şimdi. Çok haklı insanlar böyle bir evde çocuğum mutlu da olamıyor çünkü ben çok mutsuz ve depresifim en temel ihtiyacım olan sevgi ilgi görmüyorum bırakın cinselliği.. adam beni kadın olarak bile görmüyor gerçi dünyadaki hiçbir kadını sırf kadın olduğu için kadın gibi seveceğini düşünmüyorum çünkü içinde yok. Çocuk gibi biri karşımda bir adam görmüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum. Çok güzel bi kadındım yaşlandım çöktüm halimi görseniz inanamazsınız kendimden geçtim biliyorum bu işin sonu çok kötü olacak kanser olacağımdan eminim ama elimden başka birşey de gelmiyor. Oğlum babasına çok düşkün boşanmaya cesaretim yok açıkçası korkuyorum