Ben bu sitede bu mantigi anlamiyorum. Cogunluktan olmayan garip bi hayattan bi konu okudugunuz zaman sayfalarca fake fake diye bas bas bagirip geyik yapiyorsunuz. Konu ben fake’im diye bagirmiyor, dalga gecen bir uslup yok. Siz kabullenmeseniz de boyle hayatlar var. Abaniyorsunuz kib butonuna yönetim de çat diye konu sahibini banliyor.Mune müdürüm bunun sebebi nedir? Cogunlugun dert kabul etmedigi bi konu oldugunda konu sahibini banlamak dogru mudur?
Sonuna kadar katılıyorum. Sanki bir grup var ve sürekli birilerini dışlıyorlar bir şikayete ban yeniyor nedir mantığı bende anlamış değilim. Herkesin etik ahlak değerleri farklıdır çok uç noktada olmadığı müddetçe ne zararı var insanlara anlamıyorum.Ben bu ban olayını anlamadım zaten!
Takip etmekten keyif aldığım bir site ve üye olmaya karar verdim.
Çiçeği burnunda üyeliğimin 2. Gününde falan hesabım pasifize edildi.
Nedir yani ben de rahatsız olduğum yorumları veya şahısları veya konuları şikayet ettiğimde şahıslar da pasifize mi edilecek??
Anlayamadım açıkcası.
Hakaret, küfür herhangi bir saygısızlık olmadıktan sonra yetişkin insanlarız rahatsız olduğunuz konuları takip etmeyiverelim. Yorumları cevaplamayıverelim. Kendimizden olmayana da hoşgörülü oluverelim.
Katılıyorum. Ülkede neler oluyor, sapkınlıklar ensestler daha neler neler. Bi kaç bölüm müge anlı izleyince ben nasıl bi dünyada yaşıyorum diyosun. :)) Konu fake veya feğil böyle hayatlar var hiç de az değiller. Hatta bence burda konuştuğumuz kadar normal mükemmel değiliz. Kusurlarımızı gizliyoruz sadece. Bir de kabullenmek istemiyoruz sanırım. Bi adam karısını nasıl paylaşır kesin yalandır. Anneme haberlerde gördüğümüz ensest olayları anlatınca şey der hep kızım yalandır o onun babası değildir orda bi karışıklık vardır vs. Korkuyoruz insan oğlunun pisliğinin üstünü örtüyoruz kabullenemiyoruz ama insanLar hiç de mükemmel değil fazlasıyla kusurlu.Ben bu sitede bu mantigi anlamiyorum. Cogunluktan olmayan garip bi hayattan bi konu okudugunuz zaman sayfalarca fake fake diye bas bas bagirip geyik yapiyorsunuz. Konu ben fake’im diye bagirmiyor, dalga gecen bir uslup yok. Siz kabullenmeseniz de boyle hayatlar var. Abaniyorsunuz kib butonuna yönetim de çat diye konu sahibini banliyor.Mune müdürüm bunun sebebi nedir? Cogunlugun dert kabul etmedigi bi konu oldugunda konu sahibini banlamak dogru mudur?
Açsınlar herhangi bir haber sitesini, swing veya grup seks baskınlarına baksınlar böyle hayatlar, böyle çiftler var mıymış yok muymuş. Özellikle grup seks düşünülenden çok daha yaygın. Kimse ulu orta seks hayatını veya böyle genelgeçer fanteziler dışındaki fantezilerini sohbet konusu yapmadığı için yok sanılıyor ama belki hepimizin çok yakınında var.Ben bu sitede bu mantigi anlamiyorum. Cogunluktan olmayan garip bi hayattan bi konu okudugunuz zaman sayfalarca fake fake diye bas bas bagirip geyik yapiyorsunuz. Konu ben fake’im diye bagirmiyor, dalga gecen bir uslup yok. Siz kabullenmeseniz de boyle hayatlar var. Abaniyorsunuz kib butonuna yönetim de çat diye konu sahibini banliyor.Mune müdürüm bunun sebebi nedir? Cogunlugun dert kabul etmedigi bi konu oldugunda konu sahibini banlamak dogru mudur?
Biz buna halk arasında gavatlık diyoruz.
O kadar guzel bir uslup ile yazilmis bir yorumki, noktasindan virgulune kadar katilmamak elde degil.Ben bu sitede bu mantigi anlamiyorum. Cogunluktan olmayan garip bi hayattan bi konu okudugunuz zaman sayfalarca fake fake diye bas bas bagirip geyik yapiyorsunuz. Konu ben fake’im diye bagirmiyor, dalga gecen bir uslup yok. Siz kabullenmeseniz de boyle hayatlar var. Abaniyorsunuz kib butonuna yönetim de çat diye konu sahibini banliyor.Mune müdürüm bunun sebebi nedir? Cogunlugun dert kabul etmedigi bi konu oldugunda konu sahibini banlamak dogru mudur?
Hangi konuya gitsem konu sahibi banlı şikayet et butonuna basılıyor bir kaç şikayet gelince konuya bakılmaksızın banlanıldığını düşünüyorum artık...şikayet et butonu amaç dışı kullanılıyor başkalarıyla hem fikir olmadığı için insanlar banlanıyor sistemin banlayanlarıda konuyu okumuyor ben artık böyle düşünüyorum
konu gerçek değilse de gerçekten bu ve benzeri konuları hazır tatilken okullu öğrenciler açıyorsa; vah halimize.
gerçekten endişeleniyorum artık, liseli çocuk swinger, grup sex falan düşünmesin.. eşini paylaşma sapkınlığı ile çoktan haşır neşir olmuş olmasın..
Mune @Kazen
neden banlı olduğunu söylemelisiniz bence.
ve cidden bu konuları açan liseli çoluk çocuksa ailesine falan bilgi verilsin, yazıktır.
Katılıyorum. Bende son iki seferdir neden banlandığımı anlayamadan ban süremin bitmesini brkleyenlerdenim.
Belli ki konu fake. Üye banlanmış. E konu niye açık hala. Bu forumda anlayamadığım çok şey var.
bazen üyeyi banlayıp telefon ille ulaştığında ve gerçek olduğunu doğruladıklarında banı geri açıyorlar. bu süreçte olabilir.
ama ben de anlamsız buluyorum açıkcası, bir sürü konu, konu sahipleri banlı öylece devam ediyor. yada bir sürü kişi yardımcı olmak için yazıyor ama banlandıgında sebep söylenmiyor vs..
Bu konuda site yonetimine istekte bulunalim.
Guncel konularda, konu sahibi banlandiginda , actigi konu fake mi tereddutte kalmamak icin konuyu kapamanizi ve banlanma nedenini belirtmenizi rica ediyoruz.
Eger banlayip, konuyu dogrulamak adina tel ile size ulasmasini beklediginiz bir sureyse o arada kapayip gerekirse tekrar acabilirsiniz sanirim, bir oneri sadece.
Mune
@Kazen
Ben bu sitede bu mantigi anlamiyorum. Cogunluktan olmayan garip bi hayattan bi konu okudugunuz zaman sayfalarca fake fake diye bas bas bagirip geyik yapiyorsunuz. Konu ben fake’im diye bagirmiyor, dalga gecen bir uslup yok. Siz kabullenmeseniz de boyle hayatlar var. Abaniyorsunuz kib butonuna yönetim de çat diye konu sahibini banliyor.Mune müdürüm bunun sebebi nedir? Cogunlugun dert kabul etmedigi bi konu oldugunda konu sahibini banlamak dogru mudur?
Ben bu ban olayını anlamadım zaten!
Takip etmekten keyif aldığım bir site ve üye olmaya karar verdim.
Çiçeği burnunda üyeliğimin 2. Gününde falan hesabım pasifize edildi.
Nedir yani ben de rahatsız olduğum yorumları veya şahısları veya konuları şikayet ettiğimde şahıslar da pasifize mi edilecek??
Anlayamadım açıkcası.
Hakaret, küfür herhangi bir saygısızlık olmadıktan sonra yetişkin insanlarız rahatsız olduğunuz konuları takip etmeyiverelim. Yorumları cevaplamayıverelim. Kendimizden olmayana da hoşgörülü oluverelim.
Sonuna kadar katılıyorum. Sanki bir grup var ve sürekli birilerini dışlıyorlar bir şikayete ban yeniyor nedir mantığı bende anlamış değilim. Herkesin etik ahlak değerleri farklıdır çok uç noktada olmadığı müddetçe ne zararı var insanlara anlamıyorum.
O kadar guzel bir uslup ile yazilmis bir yorumki, noktasindan virgulune kadar katilmamak elde degil.Mune açiklamasini yapacaktir! Bende cok merak ettim dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?