• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?

Benden gizli görüşme yapmış başka çift ile. Bunu onun mesajlarında gördüm, gördüğümü bilmiyor daha.
Bunu bana evlendikten sonra hiç söylemedi ama gizliden gizliye araştırması var demekki hala..
Şu anki tamamen istismara zorlamaya giriyor
Eşinizin böyle bir fantezisi olabilir ama siz hayır dedikten sonra böyle bir araştırmaya devam etmesi hatta başkalarıyla bu konuda yazışması gerçekten kabul edilebilir değil.
Zorla hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz.

Yuh artık diyorum. Fake olmasını dilerim. Hangi aklı başında erkek karısını ve kendini böyle iğrenç bir şeye sürükler. Gerçekseniz lütfen mantıklı düşünün. Aklınız size doğruyu gösterecektir

Hıc kimseye boşan demem de yani bu durum fikir alinacak bir konu mu sence, bu bir sapiklik, sen de sapık degilsin o halde kacarak bu sapık kocadan kurtulacaksın. O da fantazilerini yasamak istiyorsa kendine uygun birisini bulacak. Yani ben ki her zaman sakinlikten, yapici olmaktan yanayim boyle bir durumda sakin kalmaniza ve burda akil aramaniza sasirdim ilk is ve cok acil bosanmalisiniz. Bunu da normalde hic soylemem.
Yapılması gereken boşanmak, biliyorum.
Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim

Kabul etmedim. Birkaç sefer bu konunun kavgasını ettik, ayrıldık. Ve birdaha bu konuları hiç açmadığında konu kapandı diye düşündüm
Boyle bir konu sizce kapanabilir mi? Sadece tekrar dillendirilmemistir. Adamin zevki buymus,siz de adamla evlenerek kabul etmis sayilmissiniz iste.

ben fake olduğunu düşünmüyorum çünkü eşimden de bu konuyla alakalı arkadaşlarının bikaç bişeyini duydum. bazı erkekler buna normalmiş gibi ve fantazi olarak bakıyor. ama tabiki her insanın kaldıracağı bi durum değil. evliliği ayrılğa götürür konular bunlar. B betozulem bence burda senin fikrin önemli. istemiyorsan ayrılmak bence tek çaren çünkü her zaman bunu sana sunacaktır.

konu çok saçma değil mi? :skandal: bunu bize sormanız da ayrıca saçma. Bilerek evlenmenize de birşey söyleyemiyorum heralde evlenince beni korur kıskanır diye düşündünüz büyük konuşmak istemiyorum :mad: lütfen konu fake olsun :işsiz:

Yuh artık diyorum. Fake olmasını dilerim. Hangi aklı başında erkek karısını ve kendini böyle iğrenç bir şeye sürükler. Gerçekseniz lütfen mantıklı düşünün. Aklınız size doğruyu gösterecektir

Bende tüm okuduklarımın fake olmasını dilerdim gerçekten. Çok teşekkür ederim

Normal bir insan bunu teklif eden insanla evlenmez.bence sizde de sapkınlık var.konu fake buradan karı kiz ayarlanmaz bir şunu ogrenemediniz.ayrıca burda size benimde böyle fantazi m var diye konusup sizi sanal olarak tatmin edemez.bittin artik .milyon tane sizin arayabileceginız hatlar ve sanal platformlar var gidin orada tatmin olmaya çalışın.gerçekten yardımcı olmak veya derdini paylaşmak isteyen insanların zamanını almayin

Yuh artik :kusmuk:cok saf kalmisim bende sandim ki evli cift arasinda iliski plani kadindan habersiz kuruluyor hos ona plana gerek yok ama :deli:

Kabul etmedim. Birkaç sefer bu konunun kavgasını ettik, ayrıldık. Ve birdaha bu konuları hiç açmadığında konu kapandı diye düşündüm
Kabul etmemiş olsanız o kavgalar birkaç sefer olmazdı işte
İlk söylediğinde way bilmemne seni diye kıçına tekmeyi basmalı ve bir daha onunla görüşmemeliydiniz
Normal insanlar öyle yapar en azından

Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim

Mesajların ekran görüntülerini alın. Birkaç kopya çıktı alın, güvendiğiniz insanlara ya da avukatınıza verin. Bir kopyayı da önüne koyun konu kendiliğinden açılır zaten. Sonra da gider davanızı açarsınız.
Ha bunları boşanmaya niyetliyseniz yapın. Yok adamı eninde sonunda affedecekseniz hiç uğraşmayın.

Kime ne diyceksin ya da ne anlatacaksin tum kimselere desen ya da anlatsan ne olacak ki yani en fazla fazla sana kocan tedavi gorsun sen de kendini kolla her an kim vurduya gidebilirsin diyeceklerdir olaki bigun kafa bulursun bu pislik seni baska adamin altina atacak farkinda misin?

Niye patlayacaksin ki git bosanma dilekceni ver kurtul, sonra da şukret basina bisey gelmeden kurtuldum diye.

Back