Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?

Ne aşaması
Adam yazmış işte
İçirecekmiş seni
Daha ne :)
Hadi itiraf et canı sıkılan ergensin

Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu

Emir'in yolunda istikrarlı duruş sergileyin.

Tamam da boşanmaktan başka hangi yol olabilir sence?

Peki söyler misiniz size başkasıyla seks yapmayı teklif eden bir adamla neden evlemdibiz.çok mu asiktiniz seviyorsunuz o zaman uzmeyin adamı yapın ne istiyorsa neyi soruyorsunuz.ne yapalım biz mi ayarlayalım size çifti ve ya bizden birinden mi umudunuz var?

Aklı başında fikir veren birkaç yorumdan birisisiniz çok teşekkür ederim. Ne ergenim ne fake arkadaşlar. İnsanım ve kadın olarak nasıl ne şekilde ne yapabilirimin derdindeyim.
Bu şekilde düşüncelerini bastırdığını düşünmeden evlendim, sevdiğim için. Kapandı gitti diye düşündüm. Hatam bu haklısınız. Ama içinde bulunduğum durumu fake yada sizi oyalıyor diye yorumlamayın lütfen

geçti gitti mi?
adamın fantezisi o nereye gitsin..
çift sevişmek istemiyorsan boşanacaksın izlenecek başka yol mu var?
yada otur bekle kocanın dediğini yapmasını içkine ilacı atacakmış bekle madem.

Fantazi dünyan rengarenk.
Buraya böyle bir konu açtığına göre...

Az daha bir yakınım böyle pislik biriyle evlenecekti. Allah bir şekilde karşısına çıkardı da ayrıldı. Tabi ayrılmasında çevresindeki kişilerin etkisi çoktur. Çünkü insan ilk etapta kabullenmede zorlanıyor.

Senin hatan bunu evlenmeden önce bildiğin halde etrafındaki kimseyle paylaşıp akıl almaman olmuş.

Şu anda yapacağın tek şey yazışmaları kaydedip bir avukata danışıp boşanmak..

Eşinin gıyabında planladığı şey cinsel istismara girer. Çok ağır bir şey bu..

Yazışmaları kopyala. En yakın hissettiğim birine ve mailine yedekle.
Sonra da git mahkemeye sapık olduğunu kanıtla tek celsede bosan.
Adamın sana ıcirip sarhoş edip neler yapacağı belli olmaz. Bence hiç güvende degilsiniz.
Önce bir avukata da danışın. Öyle utanmadan anlatın durumu.
Yok ben bunları yapamam koca mi seviyorum. Vay efendim sadece mesaj hayata geçirmedi falan demeyin. Gunun birinde elin adamları ile kapınıza gelirse görürsünüz.

Sevgili bulamayan liseli ergen konusu tam da.Ah zavallım çık da sosyalleş biraz , iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…