Ne aşamasıYapılması gereken boşanmak, biliyorum.
Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim
Normal bir insan bunu teklif eden insanla evlenmez.bence sizde de sapkınlık var.konu fake buradan karı kiz ayarlanmaz bir şunu ogrenemediniz.ayrıca burda size benimde böyle fantazi m var diye konusup sizi sanal olarak tatmin edemez.bittin artik .milyon tane sizin arayabileceginız hatlar ve sanal platformlar var gidin orada tatmin olmaya çalışın.gerçekten yardımcı olmak veya derdini paylaşmak isteyen insanların zamanını almayin
Biz buna halk arasında gavatlık diyoruz.
Emir'in yolunda istikrarlı duruş sergileyin.Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu
Konu sahibine iki telkinde bulunayım guvenligiyle ilgili bir seylerden bahsedeyim dedim size gulmekten toparlayamıyorumOoooo pe.....k koca en sevdiğim konu
HeeHanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu
Tamam da boşanmaktan başka hangi yol olabilir sence?Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu
Ben izlemiştim o diziyiEmir'in yolunda istikrarlı duruş sergileyin.
Peki söyler misiniz size başkasıyla seks yapmayı teklif eden bir adamla neden evlemdibiz.çok mu asiktiniz seviyorsunuz o zaman uzmeyin adamı yapın ne istiyorsa neyi soruyorsunuz.ne yapalım biz mi ayarlayalım size çifti ve ya bizden birinden mi umudunuz var?Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu
Kahvehaneye gelinlikle dalip İstanbul nerede diye soran Mujde bacimiza gösterelim anam diyen abiler geldi aklıma.Hee
Sen adliyeyi soruyorsun o zaman
Arkadasim kabul etmedim demissin de boyle birsey nasil teklif edilir yahu. Erkek arkadasim seni satayim diye teklif etti ben de kabul etmedim sonra bi daha konu acmadi evlendik. Ya da erkek arkadasim bi kac kez yakin kizarkadasinla yatayim dedi, kabul etmedim sonra bi daha konu acilmayinca evlendik. Erkek arkadasim
Kime ne diyceksin ya da ne anlatacaksin tum kimselere desen ya da anlatsan me olacak ki yani en fazla fazla sana kocan tedavi gorsun sen de kendini kolla her an kim vurduya gidebilirsin diyeceklerdir olaki bigun kafa bulursun bu pislik seni baska adamin altina atacak farkinda misin?
Niye patlayacaksin ki git bosanma dilekceni ver kurtul, sonra da şukret basina bisey gelmeden kurtuldum diye.
Yolu yol değildi zaarBen izlemiştim o diziyi
Niye yarım kaldı ki
Fake değilim. Gerçekten fikirlere çok ihtiyacım var.
Evlenmeden önce kavgalarımız oldu ama konu kapandı bir daha açmayınca geçti gitti diye düşündüm. Ama şu an bu durumla karşı karşıyayım. Çok rica ediyorum fikirlerinize, izlemem gereken yola ihtiyacım var
Yapılması gereken boşanmak, biliyorum.
Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim
Kocasına yol sormasındaKahvehaneye gelinlikle dalip İstanbul nerede diye soran Mujde bacimiza gösterelim anam diyen abiler geldi aklıma.
Tövbeler tövbesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?