- 27 Şubat 2012
- 14.005
- 23.354
-
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Duşa gidene kadar sperm görmüyo musun ?İçindeki spermler hissedilmiyor ama duşa girince falan bariz görülüyor yani.. görmemek bilmiyorum ki mümkün müdür benim tecrübeme göre değil
İşte onlar fışkırıyo biz de sıkıntı var.Benim gördüklerimde hep sarışın kadınlar fışkırıyordu
Hele o pamela ablamız felan
Goca garı demezsek bi arkadaş üzülüyor daSonra baktım goca gariymisin
Görüyorum ama diyelim orda çok derindeydi fark etmedi duşta mutlaka fark eder demek istiyorum akar çünküDuşa gidene kadar sperm görmüyo musun ?
Ama konu sahibi fışkırtıyor orayı kaçırmışsın.Görüyorum ama diyelim orda çok derindeydi fark etmedi duşta mutlaka fark eder demek istiyorum akar çünkü
Tüm yorumları okumadım konuyu okuyup yorum yaptımAma konu sahibi fışkırtıyor orayı kaçırmışsın.
Kızılay sedyesindeki hasta pozisyonunu deniyorsa bir süre sonra mayışıyor demekki
Aaa işin ortasında vc giden ben bunu begendıAhbsba keşke sonuna yatırım tavsiyesi değildir deseydimsuyu içip içip işin ortasında tuvalete gidenler dava acmasin sonra
Gaz maskesiyle gül koklanmazTen tene değmeliyi savunanlardanım
Şu yorumla kaç yıldır sevıstıgumı sorguladım, bı utandım tabi bu işin sevgililik zamanlarıda varo ne la ?
20 yıldır sevişiyorum hiç duymadım
Vuuu krema falan :)Hanımlar bu yorumlar ney? Pasta kreması hazırlıyordum bir tuhaf oldum valla.
Sen korun beben güccükGaz maskesiyle gül koklanmazşaka şaka bebekten sonra neredeyse çift kat taktırcam ben Djjdkksks
Nickini biscolata diye okudum biscolata erkekleri gözümde canlandı. İyi değilim. Zaten başım dönüyorHanımlar bu yorumlar ney? Pasta kreması hazırlıyordum bir tuhaf oldum valla.
Bana evlenirken kırmızı kuşak bagladılarKız ben y kuşağıyım
Bana da goca garı dediler yalnız değilsinBana evlenirken kırmızı kuşak bagladılar
Kuşak deyınce bilgi dağarcığım bu kadar
bende tam onu soracaktımTaktığını da mı görmediniz? Gazozunuza ilaç mı attı?
Evet belki sıvım fazla diyecem ama cocuk yapmaya çalışırken gerçekten her sıvı miktarıyla denedik kayganlaştırıcıyla denedik cıks yanii...Nasıl ciddi mi? Ben prezervatif yırtıldığında hissetmiştim hemen ittirmiştim yırtıldı diye ben herkes hissediyo sanıyodum