- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.529
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Arkadaşlar şuna sperm demeyin yav. Sperm meninin içinde bulunan mikroskobik boyuttaki hücrenin adı. Meni demiyorsanız da Ferhans gibi DÖLLL deyin bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ejekulat da denebilir ama son cümlede patladım alemsiniz ajjdksksksArkadaşlar şuna sperm demeyin yav. Sperm meninin içinde bulunan mikroskobik boyuttaki hücrenin adı. Meni demiyorsanız da Ferhans gibi DÖLLL deyin bari.
Bir yerde denk gelmiştim yok ötesinin alıcı yorumunda adam Allah belanızı versin yazmış. Hamileymiş karısı. Aman dikkat.Partnerim olunca o prezervatifi deneyeceğim çok merak ettim
Kimse yazmamış squirting ne demek beni de aydınlatın.
Korkutma beni her an adamın üstüne atlayacak gibisin,zaten bir kaç yorumuna dek geldim zor tutuyorsunKendını kaybederek seks yapabilmek....
Bak bu cumle benı bı heyecanlandırdı
Günahını mi aldınKızlar test negatif .. ağrım var muhtemelen başka bir sorundan kaynaklı. Kontrole gidicem..
Adamın günahını aldım demek ki
Ama durex yok gibiyle karşılıklı yapıyorlarmışVuhuu şu mereti de bi biz yapamıyoz herkes fışkırtabiliyo maşallah
O ne demek gııııızEşimle Squirting yaptıysam nasıl görücem spermleri acaba..
Lütfen şu konuya gerçekten cinsel deneyimi olanlar yazsın.
Konu çok akıcı, anlatım da sürükleyiciydi2 saat gittim 5 sayfa yazmissiniz Allahsizlar.
İlişki anında çişin geliyor ya bazen, üsenince salıyorsun yatağa. Salarkende omaygaaaat omaygaaat diyeceksin Çiş diyende var orgazm diyende Ama fışkırıyor.Kimse yazmamış squirting ne demek beni de aydınlatın.
Adamın günahını alsan iyi, fışkırtamıyoz diye ne hakaretler yaptık kendimize.Kızlar test negatif .. ağrım var muhtemelen başka bir sorundan kaynaklı. Kontrole gidicem..
Adamın günahını aldım demek ki