Kocam banyo yapmiyor : (

yorumlara ve eleştirilere açık değilsen konulara girmeyeceksin o zaman sana burda kimse ahlak ve terbiye derside vermiyo bende daha fazla terbiyesizlesme yazdıklarına dikkat et biraz haddini aşma zaten eşini rencide etmenden de karakterin belli zaten

Ben günde 8 kere duş aldığını bilirim, sabah akşam duş almak çok mu ki?

Ayrıca insan niye böyle bir konuda yalan söylesin?

Evde olup da çok terleyen insan, 50 kere de alabilir
Yaşanılan şehirde çok sıcak olabilir. Sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum aşırı derecede sıcak bir sehir mersin. bakkala gitsem bile su içinde kaliyorum. Hergün benim de 3.4 bulur.

8 kere duş almak temizlik değil obsesyondur acilen psikiyatriye gidin

Siz internetten 2 cümlemle teşhis koyduğunuza göre psikiyatri profesörü olmalısınız. Sizden randevu rica edeyim mümkünse?

Yaşanılan şehirde çok sıcak olabilir. Sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum aşırı derecede sıcak bir sehir mersin. bakkala gitsem bile su içinde kaliyorum. Hergün benim de 3.4 bulur.

Şu anda Türkiye'nin pek çok yeri aynı. Istanbulda yaşıyorum ve evim de epey sıcak oluyor. Dışarı çıkmaya gerek kalmıyor terlemek için. Oturduğumuz yerde kollarımızdan su dalmıyor öğlen vakti.

Ama bazı arkadaşlar ya kutuplardan yazıyor bize ya da ter bezlerine botox yaptırmışlar

Siz internetten 2 cümlemle teşhis koyduğunuza göre psikiyatri profesörü olmalısınız. Sizden randevu rica edeyim mümkünse?

Şu anda Türkiye'nin pek çok yeri aynı. Istanbulda yaşıyorum ve evim de epey sıcak oluyor. Dışarı çıkmaya gerek kalmıyor terlemek için. Oturduğumuz yerde kollarımızdan su dalmıyor öğlen vakti.

Ama bazı arkadaşlar ya kutuplardan yazıyor bize ya da ter bezlerine botox yaptırmışlar
Arkadaş demiş ya günde 2 kere duş olayı ona istinaden dedim aslında belki çok sıcak şehirdir diye insan anca suyun altında serinliyor.

yorumlara ve eleştirilere açık değilsen konulara girmeyeceksin o zaman sana burda kimse ahlak ve terbiye derside vermiyo bende daha fazla terbiyesizlesme yazdıklarına dikkat et biraz haddini aşma zaten eşini rencide etmenden de karakterin belli zaten
Bana bak bayan sen de benim sinirlerimi hoplatma,resmen hakaret ediyorsun bana

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:
Vallahi sabah akşam foşur foşur banyo yapıyorum...eşim de kızlarım da...
Su faturası 200 geldi bu ay :KK28:
Temmuz ağustos hep böyle
Sabah ortalık toplama kahvaltı bulaşık derken yapış yapış oluyorsun
E akşama kadar yine
Öyle vıcık vıcık giremem ben yatağa
Ha şu var sabah saçımı yıkamışsam akşam topuz yapıp yıkamıyorum..

Evet öyleyim :) hasta insan tepkilerine de çok alışık olduğum için bu anlamsız öfkenizi de maruz görüyorum :) keşke küfretmişim gibi yazmasaymışsınız neyse eminim siz de normal olmadığınızı biliyosunuzdur..kolay gelsin 9. Da ankaradaki asker analarına gelsin :)))

Demek ondan samimiyetsiz buldun canim sen. Ama senin icin inanmasi zor olsa da gunde birden fazla dus alanlar var. Cok rahatlatiyo ozellikle yaz aylari.
Yaani havalar kac derece sicak ben de gunde 2kez giriyorum valla ilkinde lif sampuan ikincisinde sadece lif saclarim cok yipranmasin diye o da.

Bacım sende duş alma pis pis kok yaninda o gelir gel dus alalim diye :-) vallaha aklıma bu geldi .d.d.d

Hiç sevmem ter kokusu ile gezen erkek yada kadını. Malesef teke gibi kokan kadınlarda var etrafta. Erkeğin pisi de fena olur bu sıcakta. Tüyler var birde Ayy iğrenç kokar. Girme aynı yatağa.

Bence pire tozu alip caktirmadan dokseniz o kasintiya dayanamayip mecbur banyoya gircektir ama daimi bi cozum degil evin butun odalarini kilitleyip sadece banyonun kapisini acik mi biraksaniz bilemedim allah yardimciniz olsun

Bacim aslında banyo yapmayı sevdirmeyi denesen. Mesela zaman zaman gir sen yıka eşini. Yada beraber girin yikanin bu tarzda şeyler uretebilirsin. Bence bunlara erkekler Hayır demez gibime geliyor :KK49::KK55:

X