- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi belirsiz123
Şaka yaptım canım, evli bile değilimHımmm yani gününü banyoda geçiriyor çalışmıyormu eşin yoksa işi banyo yapmakmı günde iki üç anladıkta 6 ne
pardon canım ozaman ben yanlıs anlamışımŞaka yaptım canım, evli bile değilimBu tür konularda kocalardan örnek verilir genelde de ben de dayanamadım verdim bir örnek(!)
Şaka yaptım canım, evli bile değilimBu tür konularda kocalardan örnek verilir genelde de ben de dayanamadım verdim bir örnek(!)
ağzımdaki poğaçayı düşürdüm beDelirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
aynen sabah banyo yapınca akşam saçım ancak kurumuş oluyor hatta dipleri nemli oluyor yeminlesabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
neredeyse kalcama kadar saclarım varsabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Önemli değil.Bencede
pardon canım ozaman ben yanlıs anlamışım
neden? bende sabah akşam alıyorum hatta zamanım varsa öğlen bile giriyorum mutlakasabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Sinlikle bu konuda sana katılıyorum ben 6 deyince fazla geldi bide ben banyoda bir saate yakın kalırım o açidan yani bazen senin dediğin gibi pratikte olmak lazımÖnemli değil.
Ama fazla duş sağlıksız diyenlere hitaben, illa saçı yıkamak gerek değil, toplayıverin saçı tepeden, aşağısını yıkayıverin, zor değil. Ben saçlarım yapılıysa, ve günün ikinci duşunu alma ihtiyacını hissediyorsam, öyle yaparım. Hem saçım bozulmaz, hem bedenim temizlenmiş olur. Biraz pratik olun yani
Dışarıda toplu taşıma araçlarında, bankalarda, hastanelerde falan 2 dakika çekemiyoruz kötü kokulu insanları, şimdi bu kadıncağız en az 12 saatini bu adamla geçiriyor. Çok fena bir durum yani. Ne yapmalı da yıkanma alışkanlığı kazandırmalı acaba ya? Gerçi öz bakım becerileri 0-2 yaş aralığında kazanılır, bu tür ödevler için çok geç kalınmış gibi.
güldüm sarı sarı lekeler bide su masrafı olacak diye yıknamyan bornoz hikayesiii :):)Bornoz ve dişlerinin bir bağı var mi ?
Neden yaz günümve çalışan insansan normali bu zaten en kötü günde 1 sefer. Samimi bulurmusunuz bilmem ama pis bulmanız lazım en azındansabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum