Kocam banyo yapmiyor : (

10 dk duş alınıyor zaten her gün yaptığın için fazla kirli olmuyorsun.

Hakli olabilirsin. Ama eger kendimi pis hissediyirsam ve g.tme kadar ter akiyorsa bu sicaklarda yemisim uzmanini birak sabah aksam 5 kere gieerim dusa her girdigimde sacimi yikamam tabi

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
nıye kız yazın akşam duş alırım,köpüklü fılan,sabah sadece su döker,yüzümü jelle yıkarım,saçımıda haftada 4 kez ıslatırım,nedne samımı bulmuyorsun,ama kışın öle değil,hatta işte değilde evde isem,dışarı çıkarken bı sefer,eve dönunce bır sefer,yatarken yıne,daha fereh olunuyor,ama deidğim gibi saçımı ıslatmam her seferınde

Benim bildiğim kışın her gün yazın günde kaç kez ihtiyaç duyuyorsan duş alınır. Duş dediğimiz şey maksimum 10 dakika. Her seferinde de saç yıkamaya gerek yok.

esim sabah ise giderken yikanir eve gelir aksam yikanir yatar.bende gunde bi kez dus alirim sonra kizimi yikarim gunde bir kez mutlaka.
abarti degil kimi zaman iki kez yikaniriz kaldi ki yasadigmiz bolge serin bizim.
oyle 30° yi gecmezdaha sicak olsa daha cok dus alinir ..
ustelikte DUJ BEDAVA

ben saclarimida yikarim her seferinde ondan basim agriyor demek ki

Evet dediğin doğru her gün uzun uzun dus almak cilde de saca da zararlı ama bu sicaklarda yapacak baska bisey yok malesef.
Ben de her gun 2 kere alıyorum su yaz aylarında mecburen. Ama saçlarımı her seferinde yikamiyorum tabi ki, simdiye sac kalmazdı öyle yapsam bende.
Yani demek istedigim yaz gunu çok normal bişey dusa girip serinlemek.

Üstüne şekerli su kola falan dökün. Yapış yapış oyunca mecbur banyo yapacak.

nıye ?
ben yapıyorum
esım sabah cok erken cıkmasa oda yapar bıtek hergun gece yapabılıyor gunde 1 kere dus aldıgı ıcınde rahatsız yetmıyor dıyor
ve yaz kıs ayırt etmeksızın..
temızlık baska bırsey

Hımmm yani gününü banyoda geçiriyor çalışmıyormu eşin yoksa işi banyo yapmakmı günde iki üç anladıkta 6 ne

evdekı yaramaza demekkı dusu eglencelı hale getırme vaktı gelmıs :) baska care yok

O zaman benı de samımı bulmazsın sanırım ... Yaz aylarında En azından her sabah alırım duşumu..

Konunuza gelecek olursak ınsanın ıstemesı lazım .. Uzerıne bısey doksenız ve yıkanmak zorunda kalsa falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…