Kocam banyo yapmiyor : (

Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
ağzımdaki poğaçayı düşürdüm be:KK12:

Evet yazın sıcak falan ama sanki biraz abartılmış gğnde 4-5 duş.. Ciddi misiniz? Deriniz pul pul olup dökülmedi mi hala? Hepsini geçtim o kadar vakti nerden buluyorsunuz? İş yerinde de duş mu var? Ben gğnde bi kereye zor vakit buluyorum onda da saçımı yıkamıyorum iki saat fönle uğraşmayım diye. Bi insan 4-5 saatte bir kirlenmeZ ki. Günde bi duş alınsa 3 gğnde bir de saç yıkansa tamamdır.

o yapmıyorsa 1 kova suya sirke dezenfekte ıcın az bı sampuan köpürt suyu. salondamı oturuyor bosalt kafadan assagıya gerek yok banyoya bak halloldu :KK54:hıc sevmedıgım adam tıpı allah yardımcın olsun yada bıkac arkadasıyla konus samımı oldugun soyle onlarla konus ter koktugunu soylesınler ona belkı rahatsız olur baskaların dedıklerınden olmazmıı:KK19:

Bencede uzak dur kocandan ısrarındanda vazgeçme sürekli dır dır et en sonunda yapar bende çok tiksinirim terden one yaa eşine rahatsız olduğunu söylüyorsun adamın umrunda değil insan iğrenir

Bencede

pardon canım ozaman ben yanlıs anlamışım:KK52:
Önemli değil.
Ama fazla duş sağlıksız diyenlere hitaben, illa saçı yıkamak gerek değil, toplayıverin saçı tepeden, aşağısını yıkayıverin, zor değil. Ben saçlarım yapılıysa, ve günün ikinci duşunu alma ihtiyacını hissediyorsam, öyle yaparım. Hem saçım bozulmaz, hem bedenim temizlenmiş olur. Biraz pratik olun yani:KK48:
Dışarıda toplu taşıma araçlarında, bankalarda, hastanelerde falan 2 dakika çekemiyoruz kötü kokulu insanları, şimdi bu kadıncağız en az 12 saatini bu adamla geçiriyor. Çok fena bir durum yani. Ne yapmalı da yıkanma alışkanlığı kazandırmalı acaba ya? Gerçi öz bakım becerileri 0-2 yaş aralığında kazanılır, bu tür ödevler için çok geç kalınmış gibi. :KK14:

Ke
Önemli değil.
Ama fazla duş sağlıksız diyenlere hitaben, illa saçı yıkamak gerek değil, toplayıverin saçı tepeden, aşağısını yıkayıverin, zor değil. Ben saçlarım yapılıysa, ve günün ikinci duşunu alma ihtiyacını hissediyorsam, öyle yaparım. Hem saçım bozulmaz, hem bedenim temizlenmiş olur. Biraz pratik olun yani:KK48:
Dışarıda toplu taşıma araçlarında, bankalarda, hastanelerde falan 2 dakika çekemiyoruz kötü kokulu insanları, şimdi bu kadıncağız en az 12 saatini bu adamla geçiriyor. Çok fena bir durum yani. Ne yapmalı da yıkanma alışkanlığı kazandırmalı acaba ya? Gerçi öz bakım becerileri 0-2 yaş aralığında kazanılır, bu tür ödevler için çok geç kalınmış gibi. :KK14:
Sinlikle bu konuda sana katılıyorum ben 6 deyince fazla geldi bide ben banyoda bir saate yakın kalırım o açidan yani bazen senin dediğin gibi pratikte olmak lazım

Aboooo kahvaltim bogazima dizildi ya :KK53:
Birlikte girin banyoya hem eglenceli olur hem de adam yikanmis olur bahaneyle:KK66:

mesajımdan alıntı yapanlar; artık neden diye sormayın hepinize tek tek nedenini yazmam mümkün değil mesaj tekrarına girer, yazdığım nedeni okuyun onun üzerinden konuşalım isterseniz

Ben de her gün banyo yapıyorum. Bu sıralar günde 2, bir sabah bir de akşam çünkü İstanbul uyutmuyor nem de çok fena insan bir kalkıyor yapış yapış..

Konu sahibi hanımefendi, eşinizi değiştiremezsiniz malesef çünkü zorla yaka paça banyoya atmak gibi bir şey söz konusu olmamalı bence. Adam kokuyorsa yaklaşmayın, neden yaklaşmıyosun dediğinde "banyo yapmıyosun, kötü kokuyosun haliyle" diyin. Kaç yaşında adam yani pislik şekilde gezmekten nasıl haz ediyor anlamıyorum. Çevreyi de rahatsız ediyor. Su fobisi var bazı insanların resmen.

konu, günde kaç kere banyo yapmak mı... yoksa konu sahibinin eşinin banyo yapmayı sevmemesi mi..
biraz karışmış mevzu. :))
konu sahibi; eşinizin bu hali yeni değildir herhal. yeni evli değilseniz tabi.. önceden de az yapıyordu muhakkak da bu sıcaklarda siz daha çok farkettiniz diye düşünüyorum.

Onu baskalarinin yaninda bu huyunu dile getirerek kucuk duruma dusurun yada baskalrinin yaninda rezil etmekle tehdit edin belki ise yarar.Ve butun gun konusun banyo yapmamasiyla ilgili bunalip mecbur kalsin

X