Kocam bana yalan söylemiş

Acaba kv ile büyük bir tartışma, küslük, görüşmemezlik mi var diye düşündüm başta ama o da yokmuş. Yani pek anlam veremedim, eşinize sorun bakalım ne diyecek?

Dün bir klinikte randevusu vardı tek gideceğini söylemişti. Annesiyle gitmiş bana tek gittim dedi. Hatta ben de geleyim dedim gerek yok dedi. Şüphelendim mesajlarına baktım ne yapmalıyım çıldıracağım
Eşinizin randevusu ne içindi?Ya da kayınvalidenizin de bir rahatsızlığı bar da duyulsun felan mı istemiyorlar acaba

Muhtemelen sizi korkutmak istemedigi yada utandigi caninin sıkıldığı bi durum var o yuzden sizle gitmek istemedi ve yine muhtemelen annesi yaninda olmak istedi bunun otesinde bisey olamaz bu da yalan soylemek degil de daha cok saklamadir bana göre oda kendi dunyasinda aşamadıgı seylerle alakalidir diye düşünüyorum

Dün bir klinikte randevusu vardı tek gideceğini söylemişti. Annesiyle gitmiş bana tek gittim dedi. Hatta ben de geleyim dedim gerek yok dedi. Şüphelendim mesajlarına baktım ne yapmalıyım çıldıracağım
Randevuyu çıkışı veya öncesinde annesiyle başka yere uğramış olma durumları yok mu hani o an denk geldi anneside onunla randevuya gitmiş bulundu

Eşinizin rahatsızlığınin ne olduğu, kliniğe annesiyle gitmesinden daha önemli değil mi ?

Randevunun içeriği ile alakalı olabilir mi ? Yada annesi son anda dahil olmuş olabilir mi?

Şüphelenme sebebiniz neydi? Çıldırmak yerine dümdüz sorsanız olmuyor mu?

Eşinizle aranızda sorunlar mi var,limoni miydiniz? KV ile aranızda sorun yokmuş. Eşiniz neden böyle bir yalan söyledi anlam veremedim

Utanacağı bir şey olsa da yattığı karısından utanıp annesinden utanmayacağını sanmıyorum.
Ciddi rahatsızlık demişler ama anneler daha evhamlıdır, o da olmaz. Kimse oraya anne götürüp endişeye sokmaz.
Bebeğiniz var mı? Kocanız kısırlık açısından sizden sakladığı bir şey için böyle yapmış olmasın?
Ay direkt sakince sorun gitsin ya. Böyle bin ihtimal çıkartırız biz 😅

Utanacağı bir şey olsa da yattığı karısından utanıp annesinden utanmayacağını sanmıyorum.
Ciddi rahatsızlık demişler ama anneler daha evhamlıdır, o da olmaz. Kimse oraya anne götürüp endişeye sokmaz.
Bebeğiniz var mı? Kocanız kısırlık açısından sizden sakladığı bir şey için böyle yapmış olmasın?
Ay direkt sakince sorun gitsin ya. Böyle bin ihtimal çıkartırız biz 😅
bebek yok 2 aylık evliyiz kalp dr'a kontrole gidecekti. Ailede genetik olduğu için rutin gidiyor rahatsızlığı yoktu

X