Kocam bana yalan söylemiş

belki de gereksiz panik birisiniz.
ben de asla ne annemle hastaneye giderim ne hastaneye gittiğimi ona haber veririm. 2 dis operasyonu gecirdik,tüm agzim dikisle doldu. eve gelince öğrendiler. soylesem peşime takilirlar diye ise diye cikip isten erken cikip hastaneye gittim.
gecen aylarda cok pis hasta oldum, baygin baygın durdugum icin ailem götürdü doktora. tahlillerim cikti. anneme kalmasini soyledim doktor odasina gidiyorum. bjr baktim iceri gelmis. ben de hemsireye rica ettim hasta mahremiyeti icin tek kalmak istedigimi, cok kizdi annem:) ama ne yapayım? belki doktor bir sey söyleyecek ve duymasini istemeyeceğim. hastaya en gereken sey moral. allah korusun orada bir sey ihtimali duysa annem yedi duveli arayip o hastalığı yasayan yuz kisiye ulasip internetten bakip panikle beni hastane hastane tasiyip gelip gidip nefesimi kontrol edip benim psikolojimi cokertecek bir insan. daha önce yasamistim aynisini.
belki siz de panik duzeyi yüksek birisinizdir yanında istememiştir

Iyi niyetli düşünürsek yeni evlisiniz telaş etmenizden bir şey mi var diye endişe etmenizden çekinmiştir.
Kötü niyetli düşünürsek belirtileri vardır.Evlenmeden söylemedin denmesindense anneyle gidip sizden saklamayı düşünmüştür.Tarafını seçmek sana kalmış 😉

Neden şüphelenip telefonuna baktınız ki?
Çok mu belli etti tek gitmeyeceğini ve nasıl belli etti?
Bana saklamasının bir nedeni varmış gibi de geldi

bir hastanede randevusu vardı tek gideceğini söylemişti. Annesiyle gitmiş bana tek gittim dedi. Hatta ben de geleyim dedim gerek yok dedi. Şüphelendim mesajlarına baktım ne yapmalıyım çıldıracağım
Kocanız ya hani öyle dümdüz direk sorun, konu açacak bir şey yok. Yalanın pembesi sarısı beyazı olmaz. Belki de planlar değişti söylemedi.
Bu arada izinsiz telefon karıştırma olayı vesilesi ile öğrendi iseniz o da ayrı bir problem yaratacak.
Tekrar sorduğunuzda tekim mi dedi yani kesin olarak annesi ile gittiği halde?

Neden şüphelenip telefonuna baktınız ki?
Çok mu belli etti tek gitmeyeceğini ve nasıl belli etti?
Bana saklamasının bir nedeni varmış gibi de geldi
7 Aralık 2024 konusundan
Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
2 aylık evliliklerinde sesler yükseliyor ve herşey kavgaya dönüşüyorsa; ilişkileri kopma noktasına gelmiş olabilir. Adam da bu süreçte eşini yanında istememiş olabilir.

2 aylık evlilikte gizli saklı iş yapılıyor. Siz bu adamı tanımadan mı evlendiniz, tipik anneci davranışı bu. Ya da doktor randevusu annesi içindi. Kimse bilsin istemedi.
Eğer kendi kontrolü için gittiyse sizin pembe yalandan daha büyük sorununuz var. Hangisi gerçek hangisi yalan diye diye kendinizi yer durursunuz bununla. Yani ben anlamıyorum, görücü usulde bile çıkıyorsun görüşüyorsun, az çok davranışlarını görüyorsun. Hiç mi evlenmeden önce bu adamların falsolarını görmüyorsunuz?

Eşinizin ya da annesinin, belki sizin bilmesini istemedikleri bir rahatsızlıkları olabilir, beraber gitmek istemişlerdir, o yüzden gizlemiş olabilirler.
Anlık gelişen spontane bir durumda olabilir. Sonradan karar değiştirip, sizin tepkinizden çekindiği için saklamış da olabilir.
Kendisine sormadınız mı? Çıldıracağınıza sorun.

Kendimi adamin yerine koydum.

Inanilmaz canım sıkıldı.

2 aylik evliyim, karimla surekli kavga halindeyiz, sesler yukseliyor, hastaneye gidecegimi soyledigim karim bana guvenmeyerek telefonumu kurcaliyor. Oyle koseye sıkışmış durumdayim ki annemle gittigimi soylemek istemiyorum.

Belki annesi ile karşılaştı. Belki özel durumdan sizden çekindi. Belki annesi de ilaç yazdıracak yada doktora görünecekti. Dünya sebep olabilir. Gittiği mekan hastane çokta kurcalamayın. Yada annen niye geldi hayırdır doktora mı göründü diye masumca sorun.

Konu sahibi yarım yamalak yazıp yazıp gidiyor. Önceki konusunu bulmuşlar o da öyle 3 cümleyle anlatmış. Hani detaya boğma da ne bilim birazcık da neden sonuç anlatıver kardeşim boşlukları biz mi doldurcaz napıcaz

Niye konularınızı yarım yamalak açıp, sonrasında da bir şey yazmiyorsunuz?
Neyden süphelendiniz de telefonunu karıştırdınız eşinizin? Önceki konuda da sürekli kavga ediyoruz demişsiniz iki aylık evlilikte. Birbiriyle bağlantılı olabilir bunlar. Ama siz iki cümle yazıp bıraktığınız için, yorum yazmanın da anlamı olmuyor.

Yalan kötüdür evet ama kimse de durduk yere yalan söylemez ağır psikolojik sıkıntıları yoksa eğer. Telefon karıştırmak,dedektiflik yapmak vs sıkıntılı şeyler. Eşinizin yalanına çıldırmak yerine önce kendinizi mi bir gözden gecirseniz? Devamında doğru düzgün bişey de yazmiyorsunuz buda muhtemelen beklediğiniz cevabı bulamamakla alakalı.

Bence bu kadar abartmayın evet sizden bir şey gizlemiş olabilir ama bunun bir sebebini öğrenin belkide çok takicaginizdan yada endişeleneceğinizden dolayı söylemek istememiştir lütfen bu kadar abartmayın eşinize sakin ve kibar bir dile bunun nedenini söyliyebilirsiniz.​

X